רילוקיישן
שלום,
נעים מאד...ותודה על המקום...
אנחנו משפחה עם שני ילדים, קיבלנו LMO, ואנחנו מגיעים לונקובר עוד שבועיים.
כמה שאלות:
א. חיסונים
האם מישהו יכול להפנות אותי ללינק בנושא חיסונים נדרשים בבתי ספר פאבליק ב BC. אשמח למידע בנושא.
ב. ביטוח רפואי
נראה לי שלא הבנתי עד הסוף: היו כאן בעבר המלצות לעשות ביטוח רפואי לתקופה הראשונית.
הבנו ממקום העבודה שהם משלמים עבור כולנו את הביטוח המשלים. מה זה אומר על הביטוח הרפואי הבסיסי? שצריך להירשם אליו? צריך לחכות?
כלומר - אכן צריך לעשות ביטוח רפואי מהארץ עד שזה יוסדר כשנגיע?
ג. ויזה לארה"ב
פתאום נזכרנו שאם נרצה לבקר בארה"ב נצטרך ויזה, ולא - לא דאגנו לכך, עכשו (שבועיים לטיסה) זה נראה כבר מאוחר מדי לעשות זאת מכאן.
איך הפרוצדורה כשכבר נגיע?
ד. רישיון
סתם שאלה קטנה: החצי היה כבר פעם ברילוקיישן בארה"ב, ויש לו את כרטיס רישיון הנהיגה מהתקופה ההיא, אלא שהכרטיס כבר לא בתוקף.
עוזר במשהו...?
תודות
שלום,
נעים מאד...ותודה על המקום...
אנחנו משפחה עם שני ילדים, קיבלנו LMO, ואנחנו מגיעים לונקובר עוד שבועיים.
כמה שאלות:
א. חיסונים
האם מישהו יכול להפנות אותי ללינק בנושא חיסונים נדרשים בבתי ספר פאבליק ב BC. אשמח למידע בנושא.
ב. ביטוח רפואי
נראה לי שלא הבנתי עד הסוף: היו כאן בעבר המלצות לעשות ביטוח רפואי לתקופה הראשונית.
הבנו ממקום העבודה שהם משלמים עבור כולנו את הביטוח המשלים. מה זה אומר על הביטוח הרפואי הבסיסי? שצריך להירשם אליו? צריך לחכות?
כלומר - אכן צריך לעשות ביטוח רפואי מהארץ עד שזה יוסדר כשנגיע?
ג. ויזה לארה"ב
פתאום נזכרנו שאם נרצה לבקר בארה"ב נצטרך ויזה, ולא - לא דאגנו לכך, עכשו (שבועיים לטיסה) זה נראה כבר מאוחר מדי לעשות זאת מכאן.
איך הפרוצדורה כשכבר נגיע?
ד. רישיון
סתם שאלה קטנה: החצי היה כבר פעם ברילוקיישן בארה"ב, ויש לו את כרטיס רישיון הנהיגה מהתקופה ההיא, אלא שהכרטיס כבר לא בתוקף.
עוזר במשהו...?
תודות