רילוקיישן לקניה

nershuk8

New member
רילוקיישן לקניה

אני עומד לצאת לקניה צפונה מניירובי. א. יש ישראלים ? ב. מה קורה עם משכורות ניהוליות ? ג. תשלום ע"י חברות מקומיות. ד. ביטוחים רפואיים מומלצים בקניה. תודה

לילית462

New member
קניה

א - כן יש ישראלים הרוב בניירובי אבל לא רק. יש קהילה יהודית ענפה ומפותחת כולל בית כנסת וכל הטררם. ב- מה קורה איתן ? השאלה לא ברורה. ג - שוב השאלה לא ברורה. ד - בתור ישראלי לפי הסדר הבא מהטוב לפחות טוב : דיויד שילדס, בופה, AAR שיהיה בהצלחה

nershuk8

New member
קניה רילוקיישן

אני מחפש כבר חודש אינפורמציה.ונתונים. אני מיועד לצאת לנהל איזשהו פרויקט. ולא סגרתי עדיין כלום. כמובן, מעניין מה תהא המשכורת ואם מישהו יודע בתור השוואה. לדוגמא שכר של 13000 ש"ח נטו + תנאים + רכב = בונוסים בארץ, למה יש לצפות. מה קורה עם עלויות מגורים מחיה. מי מממן, כדי ללכת למו"מ הרציני אני חייב לדעת איפה אני עומד... תודה.

לילית462

New member
אנסה לעזור

ראשית מדברים בדולרים
שנית, פרט למשכורת נהוג ומקובל כל מיני תנאים בהתאם לחברה. חוץ ממשכורת אלו הדברים שמקובל : שכ"ד - על חשבון החברה אבטחה - תשלום לחברת שמירה רכב כולל נהג וכל הוצאות הרכב (רכב ע"ש החברה כמובן) כרטיסי טיסה לישראל - לפחות פעם בשנה לכל המשפחה חינוך - תשלום שכר לימוד לילדים ביטוח רפואי לכל המשפחה טיפול בהעברת הבית והמשפחה - מכולה וכו' בגדול אתה צריך לעשות חישוב שתרוויח על מנת לכסות את הוצאות המחיה היום יומית שלך - ברמת חיים סבירה ביותר ועוד לחסוך כל חודש סכום נאה של כמה מאוד דולרים ומעלה.

avivshalom

New member
מעבר לנירובי

במקום לפתוח נושא חדש אני ממשיך כאן. אנחנו אמורים לעבור לצורך עבודה לניירובי זוג+ 2 (11,8 ) חסרי מידע על החיים בעיר 1. מה עלות חודשית ממוצעת למחיה של משפחה (מזון, חוגים והשערה טיולים בסופ"ש מדי פעם) 2. חינוך לילדים -היכן מומלץ? 3. כל חומר שיעזור לנו להכיר יותר טוב לקראת מה אנחנו (כנראה) הולכים אשמח לקרוא או לקבל הכוונה

לילית462

New member
אולי החברה שבה תעבדו יכולה לעזור ?

אפשר לשאול באיזו חברה אתם הולכים לעבוד ? אני חושבת שהמידע הכי נכון יגיע ממשהו שנמצא שם עכשיו (אני עזבתי לפני 4 שנים) בקש מהחברה שלך שיכירו לך משפחה עם ילדים בגיל הילדים שלך. אם זה לא מסתדר, תכתוב ואני אשאל בחורה שאני מכירה אם אפשר לתת את הטלפון שלה

avivshalom

New member
מעבר לניירובי

לילית 462 שלום רב מכיוון שאני עדין בשלב המו"מ על עבודתי בחברה העדיף שלא לציין את שם החברה (מקווה להבנתך). אשמח לכל מידע בנושא חלק מתהליך קבלת ההחלטה האם לבצע את המעבר או לא הינו בלדעת כמה שיותר לקראת מה אנחנו הולכים. מוזר לי שלא ניתן להשיג מידע מישראלים שגרים שם ושלא קיים פורום נרחב יותר שבו ניתן לקבל פרטים ועזרה אשמח לקבלת כל שבב של מידע או כתובת דוא"ל של משהו המתגורר שם תודה מראש אביב שלום

לילית462

New member
הי אביב - ראשית בוא תנסה למקד את השאלות שלך

יש כאן בםורום גולשים מניירובי. אם יהיו שאלות ממוקדות יהיה יותר קל לענות עליהן. אני אכתוב למכרה שלי בקניה ואבקש את רשותה לתת את הטלפון שלה - זה בטח יקח כמה ימים

avivshalom

New member
שאלות

OK אשתדל למקד את עצמי 1. עלות מחיה של משפחה כשלנו (2 מבוגרים+2 הורים) הכוונה רק לתחום המזון, חוגים - מתוך ראיה שהחברה תממן את השהות ברצוני לראות כמה אזדקק למחיה זאת על מנת שאוכל לחשב את יכולת החיסכון החודשי שלנו. 2.ילדים-אנחנו הורים לילדים בני 11, 8 שרגילים לחיי חברה פעילים האם יש מערכות חוגים מסודרת, פעילויות לילדים-כמה מפותח הנושא? 3. אין לנו כל מידע ולכן נשמח לקבל פרטים החל מ - המלצות לשכונות מגורים, נקודות חשובות שכדי לדעת עוד לפני שסוגרים חוזה בקיצור כל שבב מידע יעזור לנו , תודה

netta האחת

New member
מייל - מייל - מייל

שלום רב לך אני גרה בקניה - אך לא בניירובי. אשמח אם תעביר לי את המייל שלך ואוכל להעביר אותו לישראלים בניירובי שיכולים לעזור לך. בכיוון שאינני גרה בניירובי ואין לי ילדים קטנים - אין לי תשובות עבורך אך אשמח לעזור - לחבר ולקשר. שבת שלום נטע

למעלה