ריכולים וסכסוכים

ורד41

New member
אפרת יקרה

לא אחליט בשבילך מה למחוק זה הפורום שלך שלום לך פה כבר לא כותבת

רוקוקו

New member
תגובה אחרונה ודיייייי

עינב חמודה שלי אני מבין שכל הסיפור הזה עוזר לך להיות במרכז, ובלב הפורום הטוב הזה. רק אלוהים יודע מה את רוצה מורד ולה את כל הרפש את זורקת על הבחורה הכי שקטה פה? וכאחת שלא מרכלת מאיפה את יודעת את כל הסודות של ורד? אולי מספיק כבר עינב?... את לא רוצה אל תיכנסי לצ´אט ודי!!! אבל בבקשהההההההההההה דייייייי כבר עם זה. זה לא המקום לריבים וגם כבר לא הגיל לריבים מטופשים מהסוג הזה. שבוע טוב,חג שמח, שנה טובה, צום קל,פסח כשר,פורים שמח,וגמר חתימה טובה, ******רוקוקו******

אלי7

New member
ואהבת לרעך כמוך

צר לי נורא על מה שקרה וקורה כאן. אוהבת אותך עינבי ואוהבת אותך בונזו, רק לא יודעת למה צריך ככה לברר ענינים? אני באמת מאמינה שאתם חברים שלי (לפחות קצת) ולא הייתי רוצה לפגוע באף אחד מכם. אבל חושבת שגם בשעת כעס יש דרך נכונה ודורך שגויה. מקווה שהמקרה יהיה שיעור לכולנו. ישנה דרך תרבותית לפתור או לברר ענינים. אני באמת חושבת שלאבד את עינב מהצאט יהיה רע ועצוב לכולנו. ומקווה בכל הלב שתחזרי לחדר 50 עם חיוך גדול. וכן. אני מצפה מכל חברי החדר כשהדברים גולשים לקללות ונאצות, להגיב, ולנסות להרגיע את הרוחות. בשום אופן אין להניח למישהו לפגוע בזולת בצורה כזו. (ולא משנה במקרה הזה מי צודק) אם לא נדע לשמור על תרבות שיחה כאן, וכבוד לזולת, אין בעצם הצדקה לקיומו של הצאט. בוודאי לא במתכונת שניסינו לתת לו. עצוב לי, וחבל. מקווה לקבל מכולכם כאן רק חיוך וחיבוק אוהבת אותך עינבי. אווה

פשוט מביך מה שקורה פה !

פורום מת זה ! אבל פתאום הודעת מריבה...והופה...העולם מתעורר לחיים ! חבל שבאהבה אין חיים כאלה תוססים כמו בשנאה... באופן אישי...אני לא בדיוק חלק מ..ה.."חברה" שלכם. צעיר יותר, ולא בגילכם...ותוהה בשאלה האם מדובר באנשים בני 40+ - 50 + או שאני חולם... תתבגרו מה קרה לכם ?! זה לא מחמיא לכם מה שקורה פה. תתעשתו מעציב ביותר הסיפור הזה אפרוח ( מאוכזב )

natali323

New member
פרוחי

זוכר איך אנחנו אהבנו פה ? או שאני חולמת הפעם?

natali323

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif|לב

אז לא חלמתי אפרוחי?
ולי זה נראה פתאום כמו חלום מתוק ורחוק

תאמיני לי נטלי

שאם בעולם היו 5 אחוז מהאנשים...( 5 אחוז לא יותר ) ...סובלניים, נעימים , רגישים וחכמים כמוך... הכדור הזה היה מקום הרבה יותר נעים לחיות בו את אחד האנשים היחידים שהכרתי בחיים..שאפשר להלל אותם .."בפרצוף" בלי שיהיו אחרי זה ניזקי אגו חמורים

natali323

New member
תאמין לי אפרוח

שאם הגברים בעולם היו אפרוחים כמוך הכל פה היה נראה אחרת אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךך

למעלה