ריכולים וסכסוכים

עינב*

New member
ריכולים וסכסוכים

אתמול עברתי חוויה לא נעימה בצאט, בונזו ניבל את פיו זה לא מה שהפריע לי כי אני לא מכירה אותו, אף פעם לא שוחחתי איתו והוא לא מעניין אותי. אנשים בצאט מרכלים על אנשים אחרים ודברים מועברים בצורה מעוותת ולא אמינה אני בצאט בשביל להנות,,לא לתפוס חתן ולא לחפש מאהב ומי שמכיר אותי ואת בעלי יעיד שאין זוג אוהב כמונו. הבעיה העיקרית שמציקה לי שאנשים שמכירים אותי והיו בזמן הנוכחי בצאט לא אמרו מילה בכללי,,,רק נכנסו לי לפרטי ואמרו אל תעני,,,,,אל תשימי לב. ואחת החברות שחשבתי אותה לחברה טובה הוסיפה ואמרה "אני חברה גם שלך וגם של בונזו אז,,,,שתקתי" אנשים יקרים חדר 50 נעשה מגעיל ניבולי הפה המתחזים והריכולים לא מתאימים לי,,,,,צר לי שנתקלתי באנשים רעים, אולי אני נאיבית מידיי אבל עדיין מאמינה שייש אנשים טובים בעולם המשך ציטוט נעים אולי פעם אחזור אבל עד אז אני מעדיפה להיות במקומות אחרים במקומות בהם אוכל לבטוח באנשים שוב ממני שבאמת נהנתה להיות איתכם יום יום והתאכזבה קשות עינב*

עכבישה

New member
עינב היקרה

אם יש לך משהו להגיד לי, תגידי לי בארבע עיניים... מי כמוני מודע להתקפות ולקללות... אף אחד לא נלחם את המלחמה שלי. מעבר לכך... ראיתי את המלחמה.. שמעתי אותך, לא שמעתי את בונזו לכן לא התערבתי.. וכמו שאמרתי, נכון בונזו הוא חבר גם שלי.. לכן לא מוצאת לנכון להכנס במלחמות שלכם. והרשי לי להגיד לך עוד משהו קטן... שלמדתי על בשרי... מי שלא רוצה להתלכלך בצ´ט... שלא יכנס לצ´ט.. מכיוון שזהו עולם וירטואלי אנשים מקבלים רושם על אדם זה או אחר כראות עיניהם.. ושופטים על פי הרושם האישי ולא לעומק, אף אחד לא באמת מכיר את השני. אבל בכל זאת ממהרים לשפוט ולרכל זה על זה... ותחסכי ממני עינב... את דרמות המסכן שלך.... עלי הם כבר לא עושים רושם. רונית*

עינב*

New member
תשובה כנה לרונית*

את בכלל לא יודעת להיות חברה אני מאחלת לך מכל ליבי הצלחה בחיים בכלל לא ניסיתי לעשות רושם עליך או על מישהן אחר בצאט ואין לי דרמות בחיים הדרמות הן שלך לא שלי החיים שלי שלווים וטובים עינב*

עינב*

New member
מי שמלכלך צריך גם לדעת לקבל חזרה

אם היית איש תרבותי לא היית תוקף היית שואל אבל כנראה זו התרבות שלך גם כשכועסים צריך לדעת לפנות אל אנשים שיהיו לך חיים נהדרים אין לי בעיה איתך אני לא מכירה אותך אף פעם לא שוחחתי איתך כי אין לי על מה אז שימשיכו לך החיים היפים שלך (אני מקווה) עינב*

מי שמתעסק בחרא, סופו שידבק בו עינב

ולכן, כל אחד שיתעסק בעניניו, ריכולים עלולים לפגוע באנשים , והרי אנחנו כאן לכייף , לצחוק , מי שאינו מסוגל עינב,מקומו לא כאן. לכי שבי עם בעלך במקום בצט, לכי תהיי עם משפחתך החמה והתומכת. אכן מקומך לא כאן

עינב*

New member
אנונימי 111 בחיים לא ריכלתי

ותודה לך על העצה אך למרות הכל יש לי חברים טובים מהצט שבעלי ואני התחברנו איתם נכון לי יש בעל אוהב ותומך ואני מאחלת לכולם משפחה אוהבת ותומכת כמו לי, אם יש אנשים שאוהבים לסכסך אתם תמצאו אותם לבסוף למרות הכל ליבי מלא אהבה ללא כעס או שינאה תודה לך אנונימי וכל מי שאיכפת לו וענה לי בצורה זו או אחרת עינב*

bonzo

New member
חה חה חה

זו לא פעם ראשונה שלך. תשאלי את החברות של.

רוקוקו

New member
רק דבר אחד אני לא מבין../images/Emo10.gif

עינב ערב טוב לך . דבר אחד אני לא מבין בכל הרפש הזה. למה למה למה למה? 1 את עזרת לרונית כשתקפו וקללו אותה מתחזים? 2 למה את חושבת שרונית תריב למענך עם בונזו? 3 למה זרקת את כל הגועל והרפש על אחת הבנות הכי חביבות בחדר? 4 למה את אומרת לרונית דברים בפורום ולא בטלפון כמו שאת יודעת?(הלו את מדברת יום יום שעות עם "חברים מהפורום"). ודבר אחרון עינב ביקשת עזרה למה חשבת שלא נעזור? מה את רוצה שנעצור את כל העולם שלנו ונטפל רק בסיפורים של עינב? גם לנו יש משפחות,עבודה,ועד כמה דברים לא חשובים לעשות ביום יום. ליבי ליבי עליך עינב!!!!!! *********************רוקוקו*****************

עינב*

New member
רוקו, בונזו וכל הנוגעים בדבר

ליבי ונשמתי נקיה אני יודעת שלא ריכלתי, אני מכירה את עצמי ומי שמכיר אותי מכיר ומי שמאכזב אני ממשיכה הלאה בלי לנטור טינה אבל לשאלתך רוקו אז כן במספר פעמים שהייתי בחדר ותקפו אנשים שאני מכירה אני עזרתי, אני אוהבת צדק ואני ישרה כמו סרגל, אני אוהבת אנשים ואנשים אוהבים אותי אני אוהבת את החיים והחיים אוהבים אותי אל לך צער בגללי אני לא מסכנה החיים יפים ונהדרים. תודה לכל התגובות למרות הכל אני אוהבת את כולם עינב*

אפרת.א

New member
שבת שלום לכולכם/ן קראתי בתדהמה..

את דבריכם. לולא "הכרתי" כל אחד ואחת מכם הייתי עונה שונה, אבל: אכן, ההכרות שלנו האחד עם השני שטחית ביותר. אך כמו בחיים "הויזואלים" גם בחיינו הוירטואלים, אנחנו לוקחים על עצמינו חרות וחופש עצום לשפוט האחד את השני בבית משפט לשיפוט מהיר אשר הוקם בשדה אי שם במרחבי "תפוז" כאילו וההכרות הינה מימים ימימה. עצם העובדה שאנחנו משוחחים איש עם רעהו במשך שעות מלב אל לב, הפתיחות המיידית הגדולה, התחושה של "נפש תאומה", או הנה...זו/ה האיש/ה שחיפשתי כל חיי...זה ונוספים לזה מעמידים את הדברים בחוסר פרופורציה משווע. מילים, משפטים, סיפורים שנכתבים, נקראים שונה על ידי כל אחד ואחת מאיתנו - על פי אישיותו ודרך חשיבתו. סיפור X מקבל משמעות אצל קורא Y על פי אמות המידה שלו ולא בשם אומרם...וכך מתגלגלים סיפורים מסיפורים שונים בוריאציות שונות. חברויות נפלאות הופכות ליריבויות גדולות והפוך. נוצרות חבורות חבורות שלא לצורך והדבר נותן לגיטימציה ליריבויות ולכך שחבר המכיר שטחית חבר אחר, מגן - או שאינו מגן - על החבר מפני "הרשע" הלא מוכר...וכן הלאה. למה? לא חבל על האנרגיות ? ישנם כל כך הרבה אפיקים לניווט אנרגיות מבוזבזות. מתי נבין שמאחורי כל מחשב יושב אדם חי נושם ומרגיש?!? הכפשות, קללות, ריכולים - למה ולמה? זוהי צורת הבילוי הרצויה לנו גם כשאנחנו בורחים לשקט והשלווה הכיפית שאמור לתת לנו הציטוט?!? איך יכול מישהו לבוא ולאמר למישהו אחר : "אם אתה לא מסוגל לספוג ליכלוך אל תצוטט?!?" אני המומה מהתגובות! מי שמינו לשוטרים , שומרי חוק או שומרי מוסר??? כל אחד כטוב בעיניו יעשה כל עוד הדבר נעשה בגדר הטעם הטוב. לאנשים מותר להפגע - לאנשים מותר להגיב...נפגעים מפעם לפעם גם על ידי חברים טובים , מה יותר כיף מאשר להשלים , להתפייס ולהמשיך הלאה? אז נכון שישנה מועקה ליום יומיים שלושה...אבל איכשהו תמיד מתגברים וזה עובר, למה לסגור דלתות בטריקה כשאפשר לתת לזמן לעשות את שלו? ..."על כוס קפה" (תרתי משמע) אנא, לבנו את הדברים ביניכם מבלי כל ה"חרא" למינהו ...כבדו את חברי הפורום הזה בשפה נקייה - תודה. כל אחד ואחת מאיתנו היושבים בפורומים ובצאטים נמצא מסיבותיו הוא - בואו ניתן לכל אחד את הכבוד הראוי בכך שלא נפשפש האחד לשני "בתחתונים ובציציות". בקשה אחת גדולה לי אל כולכם: המשיכו להתעמת (גם כאן אם תרצו) להתווכח, להתפייס וכל אשר יעלה בדעתם - כי לכך נועד מפגש חברותי "על כוס קפה" אך אנא, עשו זאת בצורה תרבותית - אל תיגררו להתעמתויות מיותרות! תודה מראש על הרצון הטוב להיענות לבקשתי זו:)) שתהיה לכם ולכולנו שבת יפה ונטולת סיכסוכים ורכילויות.

רוקוקו

New member
אפרת את יודעת מה?....צתער

צר לי רק על דבר אחד אפרת.....שאחרי שזמן רב לא כתבתי פה בפורום (ומי כמוך יודע כמה אני אוהב את הפורום הזה?) אני סוף סוף כותב וזה שוב על ריבים. באמת צתער אפרת ואני מבטיח לך פיצוי. ****************רוקוקו

אפרת.א

New member
../images/Emo45.gif רוקו, אני יודעת ...תודה (מחכה

לפיצוי הולם:))
ועד שאחזור - שמור ת´כוחות למשהו יעיל יותר

ורד41

New member
מילא ריכולים אבל לשלוח שליחים לאיים

מסתובב משהו בצט בשם אלון^=שמיל+עוד 10 ניקים ועינב את יודעת זאת אפילו שנינו למדנו אותך איך עושים זאת. הבחור התאהב באחת מהחברות שלנו וכדי לשכנע אותה להכנס איתו לשיחה בפרטי אמר לה שעינב נתנה לו פרטים מי החבר שלה פה ושאני מקיימת איתו שיחות סקס. ביום שישי בבוקר נכנסתי לצט וכל החבורה שלך עינב ניסו לגרש אותי מהצט אבל כידוע לך בבוקר אצל הורד נפתחים הקוצים והם פעלו בגאוותם עם עלי הכותרת שלי ולא אכזו. אני אשאר בחדר 50 פלוס עם השם שלי . תזכורת עינב: זוכרת כשהסתכסכתי עם החברה הכי טובה שלך בגלל צפוני41 וידיד שלה הציק לי כמה ימים בכללי עם קללות והכל התקשרתי אלייך מה ענית לי זוכרת? אני לא מתערבת שתיכם חברות שלי אז מה ההתנפלות על רונית את צריכה לתפוס עם שיחה אלון וזהו הוא זה שהפיץ עלייך הכל ולא אנחנו. הגמל לא רואה את הדבשת שלו. אני נשואה 22 שנים באושר אני ובעלי מבלים רק ביחד וכשאמרתי לך שבעלי לא נראה לו שאחזור מאוחר בלילה לבד מהמפגש בתל אביב. את התחלת עם ההשמצות שבעלך הכי טוב בעולם אנחנו שמחים לזאת שבעלך יותר מכל הבעלים פה. אין הנחתום מעיד על עיסתו. יש לי בקשה אחרונה ממך אני מחקתי אותך מהאי סי קיו שלי וגם את תמחקי וככה גם לגבי הטלפונים שלי. ונשמרתי לנפשי........ חבל ששלחת אלי שליחים בצט שיקללו אותי

עינב*

New member
ורד היקרה

אני מזמן מחקתי אותך אין לך מה לדאוג גם על מה שאני יודעת אני לא שולחת אף אחד שיקלל אותך בפעם האחרונה שהזהירו אותי מפנייך לא האמנתי להם אבל כנראה שהייתי צריכה ללמוד על בשרי על אנשים וחברויות פה המשך ציטוט נעים ומקווה בשבילך רק חיים טובים ומאושרים עינב*

אפרת.א

New member
לצערי, לא נעניתם לבקשתי לשמור על

שפה ולשון נקיה - על כן מחקתי את החלק האחרון בשירשור הזה. אם תשאלו לדעתי (וגם אם לא), במקום להתבונן כל אחד בשני, התבוננו כל אחד אל תוך עצמו. כל אחד מאיתנו סוחב על גבו "שק" ובו תלונות, אכזבות, כאבים, כעסים, טינה, פחדים, אהבה, חיבה, רוך, חום, אומץ - ומה לא...אנו יצורי אנוש ובין היתר גם שוגים. אם נשתדל להתרומם מעל ולסלוח נצליח ליצור חברה טובה יותר מזו שאנו עדים לה היום. נולדנו כדי להצליח , לא כדי להכשל, לאהוב ולא לשנוא, ליצור, לבנות ולא להרוס! נולדנו שונים האחד מן השני - החשוב הוא להשלים עם מה שאנו ולקבל את האחר כמו שהוא , לא לנסות לשנותו לפי ראות עינינו לפי מה שאנו חושבים שהוא היה צריך להיות...! ותחשבו על זה......................................>>> שבת יפה.

אפרת שבת שלום

אהבתי את מה שכתבת (וזה בלי להיות מעורבת כהוא זה במריבה המדוברת) נכון אנחנו אנשים שונים ממקומות (פיסיים ונפשיים) שונים עוד יותר. אני מקווה שהפורום יחזור להיות מקום שכיף לשוטט בו אורית

למעלה