ריכוז תקלות!

gindis

New member
ריכוז תקלות!

שלום רב, אבקש ממי שיש לו תקלה או בעיה במשחק לרשום לי מה בדיוק הוא עשה שלב אחרי שלב ומספר מדינה שלו לבדיקה. אתם יכולים לשלוח למייל [email protected] תודה ובברכה, ערן

freesoul21

New member
בעיית אפס בתקיפת

מסוקים והפצצה אווירית, ביצעתי עשרות תקיפות מסוקים והפצצות האוויריות ובכל פעם שלנתקף אין את הכלי נשק שאמור להילחם בי המשימה נכשלת, למה זה? אם לאויב אין מטוסי קרב אז המטוסים שלי אמורים לעבור בלי בעיה ולהפציץ את טה"א של האויב ולחסל לפחות אחד ואל תגיד לי שהספרה מתחילה מאפס כי ביצעתי עשרות התקפות וכל פעם התוצאות הכל אפס, בטוח יש איפשהו בעיה בחישובים.

gindis

New member
תשובה

כאשר כל התוצאות תקיפה הם 0 אז זה מראה כישלון.

freesoul21

New member
אבל למה הכל אפס אם המטוסים/מסוקים

שלי עברו את ההגנות של האויב ויכולים בכיף להרוס את הצבא של האויב. אני תוקף מישהו הפצצה אווירית ולאויב אין מטוסי קרב אז למה אני לא מצליח להרוס את טה"א שיש לו?

gindis

New member
כי אין לו כלום!

כאשר לאויב יש הכל 0 אז זה מראה כישלון!

gindis

New member
תשובה

כאשר יש לאויב נניח 100 טנקים והמטוסים שלך הצליחו להרוס רק 0 זה עדין יראה כישלון. זה הכל תלוי בכמויות ומזל.

freesoul21

New member
אני מבין את זה אבל כשזה קורה עשרות

פעמים זה כבר באג ולא חוסר מזל, תשאל פה בפורום אם מישהו הצליח בהפצצה אווירית ,כשלאויב אין מטוסי קרב, להוריד לפחות טה"א אחד או חייל אחד.

freesoul21

New member
ערן תענה בבקשה, כי זה באג ולא חוסר

מזל, כל אחד יכול לא להחזיק מטוסים בכלל וכל הפצצה אוירית נגדו תכשל, כנ"ל לגבי תקיפת מסוקים.

theor9

New member
ערן יש בעיה במשחק

יש לי מדינה שהיא במשטר הפשיזם ושאני נכנס למרכז מסחר ואז לקנה נשק שזה פותח לי את החלון אני לא יכול לקנות שום נשק כי זה לא מראה לי שיש בכלל נשק נגיד אני לוחץ על ספינות אז זה לא מראה לי שום ספינה רק את הלחצנים נושאות מטוסים ספינות קרב ספינות תובלה נושאות מסוקים ושאני לוחץ על כל אחד מהם זה לא מראה לי נשקים בכלל אז איך אני יכול לקנות נשקים חוץ מזה?

freesoul21

New member
כי מדינות פאשיסטיות יכולות לקנות רק

בשוק שחור ורק ממדינות עם ממשל זהה

theor9

New member
אז חכה שניה עם אני לא יכול לקנות

נשקים מהקנה נשק אז גם שאר הפשיזם לא יכולים ואני יכול לקנות רק מהשוק השחור ורק מהמדינות מהמשטר הפשיזם אז איך אני יוכל לקנות נשק עם שאר המדינות במשטר הזה לא יכולות לקנות

freesoul21

New member
אתה צריך לפתח לפחות שלב אחד

באחד הנשקים ואז יפתח לך חלון לייצור הנשק

theor9

New member
מה יקח לי שנה לחסוך ל2 מיליארד

בשביל הטכנולוגיה שאני רוצה

theor9

New member
ערן יש טעות ביצירת משתמש

אני נכנס ליצירת משתמש חדש וזה כותב למעלה טופס הרשמה למשחק מפקד צבאות