רייקנות

רייקנות ../images/Emo182.gif

זה מה שמרגישה כרגע. הבחור נסע לחו"ל לכמעט שבוע, וההורים גם נוסעים לחו"ל לחודש ביום שלישי ובכל מקרה הם די עסוקים כבר עכשיו עם הנסיעה ועם אחותי (שזה תמיד ככה ולאו דווקא לפני נסיעה). ו... לא, יודעת ממש מרגישה לבד, מעין רייקנות כזאת. אז אני מנסה למלא את הזמן שלי, עשיתי הרבה יצירה היום שזה משהו שהרבה זמן לא עשיתי ויש לי 2 מתנות שהכנתי לכבוד החג להביא מחר להרמת כוסית
וקראתי עיתון ויש שיעורים פרטיים וכמה דברים שקשורים ללימודים. אבל בסופו של יום, אני הולכת לישון היום ולאורך כל השבוע הקרוב לבד, וזה עושה לי עצוב, וזה מרגיש קצת לבד למרות שאין הרבה סיבה, כי אני לא נתקעת בבית כל היום אלא יוצאת ויש סידורים ותוכניות. מכירים את ההרגשה הזאת
איך אתם מרגישים כשמישהו ממש יקר לכם עוזב לתקופה מסוימת- קצרה או ארוכה

יקירתי זו האהבה

שחיים יחד וחולקים חיים אז שהוא לא נמצא את מרגיעשה את החוסר בחברה פתאום המיטה נראית ענקית וריקה מאד אבל אנחנו פה להציע לך כתף ורטואלית

תודה יקירתי ../images/Emo24.gif

יהיה טוב, האמת שאני די פעילה ולא מרשה לעצמי להגיע לרחמים עצמיים. הימים מתקדמים והופ יום שבת הוא כבר יחזור

ככה הרגשתי לפני יום ההולדת

ריקנות וצורך אדיר בחברות ובשיתוף אבל במקרה שלי לא היה לי עם מי לשתף תודה לאל שזכיתי לידיד נפש טלפוני כמתנת יום הולדת והוא ליווה אותיע ביום ההולדת בטלפון שהוא רחוק ממני לפחות כמה שעות נסיעה אבל החיה זמין טלפונית כל היום ונגב את הדמעות מרחוק , החו המון דמעות שם ביום ההולדת שלי

dietoday

New member
../images/Emo24.gif

לכולנו יש תקופות קצת פחות מלאות בחיים, וריחוק מאדם קרוב ואהוב זה באמת לא כיף.. אני זוכרת מקרים בהם בן הזוג לא היה איתי (בעיקר בקשרים הראשונים שלי, פחות באחרונים..) רציתי להתפוצץ.. אבל באמת ששבת זה תיכף, ואני בטוחה שתשלימו את החסר.
בינתיים, כמו שנסיכת הכוכב אמרה, יש לך את הכתף הוירטואלית שלנו..

תודה יקירתי ../images/Emo24.gif

הופ הנה כבר יום שלישי וסה"כ הימים שלי די עמוסים. עכשיו בדיוק מתנסה בהכנת לחמניות פסח כדי לבדוק שהן יוצאות מוצלחות לפני שאני מבטיחה להכין לליל הסדר

הו המתנות זה בכלל פיאסטה שלמה ../images/Emo6.gif

קנינו ספר בישול שאמא שלו ממש רצתה והוא ממש יקר ולסבתא ולסבתא קופסא גדולה עם מלא שוקולדים טעימים. הבחור חשב שנקנה לכל אחד אבל הורדתי אותו מהאולימפוס- למי יש כוח לחפש לכל אחד, מספיק שנה שעברה הוצאתי 500 שקל על מתנות לכל אחד למשפחה שלו. זהו למדתי לקח

dietoday

New member
אף פעם לא הבנתי את המנהג הזה...

של מתנות לחג.. למארח/ת ולאמא (כי אם אני לא אקנה לה זה לא יעבור בשלום..) וזהו..

למעלה