רייקי

White-Cat

New member
רייקי

שלום לכולם... מישהו יכול להפנות אותי לאתר רציני שמלמד רייקי בחינם? החתול-הלבן

wicca_sphere

New member
רייקי

שלום. בקשר לרייקי, יש בו בעיה שאין בשאר תחומי המיסטיקה... אתה לא יכולל ללמוד אותו בלי מאסטר. למה? מכיוון שהמאסטר חייב לעשות לך כיוונון להילה ולפתוח לך את הצאקרות ולתת לך את "הסמלים" של הרייקי על מנת שתוכל לרפא בשיטה הזאתי. אי אפשר לעסוק ברייקי אלא אם כן מאסטר רייקי הכשיר אותך לכך. ישנם הרבה קורסים לרייקי, רובם עולים בין 1000 ל1200 שקל, והקורס הוא 4 ימים בערך (רצופים). ברייקי יש 3 רמות. רייקי אחד- ריפוי מזערי. רייקי שתיים- ריפוי הרבה יותר חזק עם הרבה יותר אנרגיות וגם אפשרות לריפוי מרחוק רייקי שלוש- מאסטר, בשלב הזה אתה כבר יכול ללמד ולכוונן הילות אל שאנשים ולתת להם את הסמלים של הרייקי ולפתוח להם את הצאקרות. בקורס רייקי אתה לומד עד רמה 2. רמה 3 היא רמה בפני עצמה שיש לה קורס מיוחד משלה

Justin Angel

New member
משעשע

ה"רמות" שאתהב מדבר עליהם אם זיכרוני אינו מטעה אותי , הם ה"רמות" שמרכז דיווין *ג´סטין יורק על הרצפה* קבע. ה"רמות" המקוריות ברייקי הם: 1) יכול לרפות את עצמו 2) יכול לרפא אחרים 3) יכול ללמד אחרים למרות זאת זה לא לוקח שלושה ימים להגיע ל"רמה" ראשונה. לרפא את עצמך לוקח ללמוד באופן רגיל בערך חצי שנה. אבל כמובן שרייקי בגלל העליונות הברורה שלו (כי הרי הוא עולה 1200 ש"ח) יכול לקצר את זה לשלושה ימים.

Justin Angel

New member
אמממ...

1)שורש: ר.פ.א 2)א´ בשורש הזאת היא כמו הה´ או הי´ של גזרת נל"ה\נל"י 3)אז אפשר להגיד את זה: ר.פ.ו 4) מלבישים על זה סיומת של שם של פעולה ( ל + שורש + ות ) 5) ומקבליל לרפות יש משהו כאן שפיספסתי? *ג´סטין מחתיל לרקוד ריקוד ניצחון קטן* ורק לציין את העובדה שיש לי דיסלקציה (גם אם זאת דיסלקציה שהופכת אותי למוכשר במיוחד) , אז בעקרון אם יש לי טעויות כתיב\דיקוקיות אז לי זה מותר. לכם אין תירוץ.

ככה......

לקח לי שנה לרשום את התגובה הזאת כי האינטרנט שלי גסס. בכל מקרה, למי שלא הבין זה אלון קס שיניתי את הניק. בקשר ללמה זה טעות. שורשים שמסתיימים בא´ כאשר מטים אותים לשם פועל הנוסחה היא ל+שורש לדוגמה: לרפא, למלא, לוודא. שורשים שסמתיימים בה´ כאשר מטים אותם לשם פועל הנוסחה היא ל+שורש(בלי הה´)+ות לדוגמה להלוות, לנקות וכו´. *אלון רוקד ריקודי ניצחון*

Justin Angel

New member
טיסק טיסק טיסק

ר.פ.א הוא שורש יוצא דופן... מה לא ידעת? *ג´סטין מעיף את אלון לצד וממשיך בריקוד הניצחון שלו*

יופיאל

New member
רייקי

מה שחשוב ברייקי זה החניכה. את כל החניכות אתה יכול לעבור בכמה שעות , אך התרגול העצמי וההכנה הפנימית שלך זה מה שלוקח זמן. לכן אתה יכול ללמוד רייקי בסדנה של סופשבוע , אבל זה לא אומר שאתה כבר מאסטר רייקי... בגלל זה בעבר היו מחכים הרבה זמן בין לימוד השלבים. אגב ג´סטין - ..."שמרכז דיווין *ג´סטין יורק על הרצפה* קבע"... האמת אני גם לא ממש מסמפט את המקום הזה , מעניין אותי לדעת מה גרם לך להגיע למסקנה הזאת... באור ואהבה , יופיאל המלאך

Justin Angel

New member
אממ...

בזמן שהיתי ראש האגודה היה לנו רשימה כמעט מלאה של כל מוסד שקשור למיסטיקה לסוגיה בארץ, כולל דיווחים מלאים על איכות , מחיר וכדומה. הסוקרים שלנו מצאו את המקום הזה באיכות נמוכה להפליא , המדריכים לא הבינו כלום מעבר לרייקי ולכן זה היה ברור שהם לא כתבו שיטת לימוד משל עצמם אלה הם רק מקיאים מה שהמקום הנוראי הזה לימד אותם. בנוסף לכך העלות הייתה מגוכחת להפליא. יש לי עדיןי איפהשהו את כל הדיווח עליו. מסולם של אחד עד עשר הוא קיבל 1.

אין לי כותרת...

רייקי לא ניתן ללמוד דרך אתרי אינטרנט, כדי שתוכל/י ללמוד רייקי את/ה צריך ללכת למאסטר רייקי, עכשיו אני מבקש לא להתייחס למחיר שג´סטין נקב בו מפני שלא כל מאסטר רייקי לוקח סכומים כאלה, דבר שני הרייקי היא שיטה די פשוטה עם משווים לשיטות ריפוי אחרות, והסיבה לכך שלא צריך חודשי אימון כדי לרפא את עצמך היא שהאנרגיות שהאדם מעביר לא באות ממנו כלומר הוא רק משמש כמעיין צינור שדרכו עוברות האנרגיות,ובקטע של הרמות של הרייקי:בשלב ראשון האדם יכול לרפא את עצמו ואחרים,כך גם בשלב השני רק שניתנות אפשרויות להעברת רייקי ממרחקים ועוד דברים שלא אפרט עליהם בפורום,ובשלב מאסטר ניתנות עוד אפשרויות של ריפוי שונות,וגם ניתנת האפשרות ללמד רייקי , ועם ההסבר הזה לא מספיק אני מציע שתשאל/י בפורום הרייקי. (ועם למישהו יש מה להגיב בלי עקיצות ,והתחכמויות בבקשה)

למעלה