רייקי

wicca sphere

New member
רייקי

הי כולם. היום חזרתי מלימודי רייקי... הדבר אמיתי ונכון. כמות האנרגיות שהצלחתי לאסוף לפני ואחרי פתיחת הצאקרות והכיוונן עצומה. אי אפשר להשוות בכלל. מ-דהים

shabaz

New member
זה באמת

עוד כלום... לפני יומיים הלכתי להרצאה על מאגיה והמרצה הראתה את רייקי בתוך עשרת הספירות (קבלה) ורייקי היה בספירה השלישית... שבז

resputin

New member
<...>

תגיד, תומר, מה שאמרת בקשר לידיים חמות וכל אלה באמת נתפס או שאפשר להסתדר גם בלי זה? רספיוטין, שוקל על שינוי קיצוני בקריירה בין גילוי דברים לריפוי

תגיד....

מה המאסטר שלך עשה/עשתה לך בכיונון? ולא הבנתי משהו... פתיחת הצ´אקרות והכיונון היו שני דברים שונים שהיא עשתה?

אני עדיין

חושבת שברייקי לא כולם יכולים לרפא,לפחות לא אנשים אחרים אולי את עצמכם...בשביל לרפא אחרים ולהגיע לרמה גבוהה צריך להוולד אם "כח" מסויים, אני לא חושבת ככה על רוב הדברים אבל על רייקי... <שינוי קריירה?,מקסימום תצבע לג´נג´י ב12 גוונים>

סתם שאלה...

למה אנשים כל הזמן חושבים שכדי לרפא צריך אימונים וטקסים שונים, כל כך קשה להבין שאולי באמת יש שיטת ריפוי כלשהי שהיא פשוטה וקלה? ושאלה!: למה לעזאזל אני לא אוכל לרפא אחרים עם אני מצליח לרפא את עצמי זה אותו מעבר אנרגיות פשוט לאדם אחר, ואני לא מבין למה אנשים תמיד חושבים שכדי לרפא אנשים צריך להיוולד עם "כוח" מסויים או להתאמן שנים. בכל מקרה, לקטע שבו אמרת "להיוולד עם כוח מסויים" ,עם מישהו חשב על זה אי פעם אז המשפט שאמרת היה די טיפשי(אל תיעלבי), מפני שסך הכל ,כל אותם כוחות מיוחדים קיימים אצל כל אדם ואדם, פשוט אותם בני אדם לא יודעים איך להשתמש בהם או לא גילו אותם,או שלא התאמנו כדי "לקבל" אותם, תודי שבטוח יש המון אנשים שלא נולדו עם כוחות כלשהם ובכל זאת הגיעו לרמות גבוהות זה מאוד הגיוני לא? דרך אגב אמרת שאת חושבת שברייקי לא כל אחד יכול לרפא, אז דווקא כן, כל אחד יכול, גם זה מאוד הגיוני, אם את חושבת שזה בגלל רמות מודעות שונות ורמות "גבוהות" יותר של יכולות, אז זה לא ככה, מפני שכשעוברים כיוונון של הרייקי, אז מקבלים את האפשרות של העברת "אנרגיות הרייקי" (שהם אנרגיית היקום, אם אפשר לומר), את הכיוונון יכול כל אחד לעבור, ומשמעות הדבר היא לתת רייקי לעצמי ולאחרים.

wicca sphere

New member
תגובה וסליחה על האיחור

אז ככה, שבז, ברייקי יש כמה זרמים. אני ברייקי אחד למדתי את הזרם הבודהיסטי, כשאני אעשה רייקי 2 אני אלמד גם את הרייקי 2 עפ"י הזרם הבודהיסטי, וגם עפ"י הזרם היהודי (עם הקבלה והכל) הידיים בהחלט חמות, ולא רספוטין, אי אפשר בלי. פשוט הזרם האנרגטי שפולטות הידיים שלך 24 שעות ביממה מחמם אותם מאוד. טקס פתיחת הצאקרות. טקס פתיחת הצאקרות ופתיחת הערוצים מאוד מאוד משונה.. בגלל האמיתות שלו. המאסטר נוגע בך בכל מיני מקומות בחזה בראש ובגב, ואז הוא נוגע לך ב3 מקומות הצאוור, וכשהו סיים לגעת, אתה מרגיש צמרמורת מאוד חזקה וכל הידיים שלך מלאות זרמים. מדהים... יש לי עכשיו שאלה שמטרידה אותי... עכשיו אני מכוון על תדר של אנרגיה לריפוי, האם אני יכול להמשיך להטיל מאגיה שחורה? הרי אני מוצף באנרגיות של רייקי (שדרך אגב היא סגולה, והיא צובעת את כל ההילה שלך בסגול) שלכם wicca sphere

אל תראה את ה"רייקי"

כסוג של מאגיה, תראה את זה כיכולת טבעית . אז....אתה מרפא את עצמך ברייקי ומתעסק במאגיה שחורה<!?> אין ממש סתירה פה...

wicca sphere

New member
אבל האנרגיות שיוצאות לי מהגוף

הן אנרגיות של ריפוי... זה לא יפריע? ומענין אותי: האם יש דרך, להכאיב עם אותה אנרגיה?

אבל אתה לא משתמש

באנרגיות האלה כדי לרפא אחרים ,נכון? זתומרת אתה לא לומד את זה כדי לעזור ובלה בלה ... אתה לומד את זה לעצמך ,למטרה " אנוכית" <הגדרה לא ממש טובה,אבל תסתפק בזה> אז אתה לא ממש "מפריע " לקצב הטבעי של אה..."האנרגיה הרעה "של המאגיה השחורה שאתה מתעסק בה לדעתי זה לא סותר. להכאיב?...אה...מממ....תן לי יןם יומיים לחשוב על זה

nepthys

New member
טוב,

לדעתי זה כן יפריע אלא אם אתה באמת מסוגל לשחק בשני תפקידים - אחד רע והשני טוב - בלי שזה יתנגש. כלומר, לשנות את האנרגיה שלך לחלוטין. צריך חתיכת יכולות ריכוז בשביל זה.. דבר שני - להכאיב עם רייקי? הממ.. לא נראה לי, למרות שאני לא מכירה את התאוריה ממש טוב. תחלוק איתנו?

מהההההה?????????

אתה רציני, להכאיב איתן?, לא היה ולא נברא (עד כמה שאני יודע!) אנרגיות הרייקי לא תמיד זורמות,כך שזה לא יפריע סתם שאלה:למדת רייקי כדי לצבור עוד כוח או עוד ניסיון וידע?, מפני שלפי השאלה שלך בקשר ללהכאיב ,זה נראה כאילו למדת את זה כדי לצבור עוד כוח(בלי לפגוע,במקרה שנפגעת) הנה קישור לאתר שנראה לי שיספק לך מידע

אז ככה...

אני למדתי את הזרם המסורתי של רייקי, בכל מקרה לפי מה שאני הבנתי, לפי מה שלמדתי בזרם המסורתי, הרייקי זורמת "כשמבקשים ממנה" או שכשמניחים את הידיים על האזור בו רוצים לטפל הרייקי זורמת, הרייקי זורמת דרך הגוף המטפל, וממה שאני למדתי בשיעורי הרייקי שלי זה שהרייקי זורמת כשמתכווננים אליה,כלומר כשמתכוונים לטפל,לפי התנסות אישית הגוף "מוצף" ברייקי בעיקר לאחר התיאום, ולאחר טיפול, ולאחר מכן מתפוגגת (אני לא יודע אם לגמרי),למה שאני חותר זה בעצם שזה לא אמור להטריד אותך, מפני שרייקי הן אנרגיות היקום, אז למה שלא תוכל להטיל מאגיה שחורה, כפי שאמרתי לפי ידיעותיי זה שהרייקי זורמת כשחושבים עליה או כרוצים לטפל איתה ,אז הרייקי לא תזרום אם לא תבקש ממנה, או שאם לא תרצה שתזרום(תאוריה אישית), חוץ מזה שהרייקי היא אנרגיה ,וגם אם היא אנרגיית ריפוי,היא עדיין אנרגייה, רייקי לא אמורה להשפיע על יכולות אחרות או להרוס אותן,היא לא קשורה אליהן, והרצון שלך הוא שלך וזה אתה שמחליט אם לעשות מאגיה שחורה, ורייקי לא כופה את עצמה(נשמע כמעט כמו בנאדם). אם לא הבנת תגיד לי, ואני אקצר ואסביר עוד פעם

מדיאה

New member
יש לי מורה בבית הספר

שהיא מסטרית ברייקי 3 היא אמרה שיש לי כישרון טיבעי *מסמיק* אבל רייקי זה שליחת אנרגיה סתמית, לא מעובדת ולא נקודתית וזה בעייתי... מדיאה

אתה מוכן להסביר את עצמך מדיאה?

למה אתה מתכוון כשאתה אומר סתמית לא מעובדת ולא נקודתית?

מדיאה

New member
האנרגיה שנשלחת

זה אנרגיה גופנית לבנה לא סגולה לראייה רוחנית לא ירוקה לטיפול בלב סתם פרץ אנרגיה

אבל...

רוב מטרותיה של הרייקי היא לרפא את הגוף הפיזי, ועל הדרך היא מביאה להתפתחויות רוחניות שונות

מדיאה

New member
זה לא סותר את מה שאמרתי

זה נכון רייק זו טכניקה נחמדה, אבל לעומת האמנות הנעלה של המאגיה זה כמו לאכול גזר במקום פורל בשקדים זו טכניקת ריפוי טובה אבל לא יותר מזה מדיאה

wicca sphere

New member
הבהרות ושוב שאלות:

לאחד ששואל, אל תדאג, אני לא טענתי שאפשר להכאיב עם רייקי, אני שאלתי את זה בשביל לדעת כי אין לי מושג אם אפשר או לא. זה לא מדוייק מה שאמרתם... ברייקי מכוונים לך הערוצים בגוף לקלוט אנרגיה קי ולהפוך אותה לשימוש בריפוי. האנרגיה לא עולה בגוף רק כשרוצים, חשבתם למה הידיים של מטפל ברייקי תמיד תמיד חמות? כי הוא תמיד מושפע מהזרימה החזקה של אנרגית הקי בגוף. אני חושב עם נפטיס, שקשה יהיה לי לעשות הפרדה, וכן אור זה למטרות אנוכיות כמובן. אשמח לקבל חוות דעת נוספת על הענין. תודה שוב wicca sphere

CAT4

New member
טעות

הם לא תמיד חמות. ההרגשה היא הגשה חמה, נעימה או כל הרגשה אחרת. אבל לא מחיב שהיא תהיה חמה. אני מרגיש את זרימת האנרגיה שזורמת בזמן כישוף חזק אם אתה יודע למה אתני מכוון Y.G.A the CAT

למעלה