בבקשה:
זה התחיל לא במקרה. אבא שלי היה 5 שנים בסין ו3 שנים ביפן ולמד כל דבר שאפשר לתאר, והוא גם היה שנה וחצי בהודו ככה שהוא יודע הכ-ל בכל נושא שקשור למיסטיקה, מאגיה לבנה, מאגיה שחורה ומה לא. בכל מקרה, כל פעם שאמרתי לו שכואב לי משהו הוא פשוט ריפא אותי בעזרת רייקי - הוא פשוט ריכז אנרגיה בידיים ואז הפנה את זה לכיוון האזור הכואב. בלי מגע פיזי, כמובן. זה היה קצת שונה, כי בד``כ רייקי מפנים לכיווון הצ`קרות, אבל הוא לא בידיוק עשה את זה. והפלא ופלא- הכאב עבר. אז שאלתי אותו איך הוא עושה את זה, והוא הסביר שזה משהוא שבד``כ לומדים, ושהוא למד את זה בסין (או שזה היה יפן.. לא משנה) ושככה הוא יכול לרפא. שאלתי אותו אם גם לי יש את הכח הזה, והוא אמר שהוא לא יודע, הוא חושב שכן, אבל אי אפשר סתם ככה לדעת. אז ככה המצב נשאר איזה חודש. עד שיום אחד אמא שלי אמרה שכואב לה באזור הצוואר. אבא שלי אז לא הרגיש ממש טוב, אז אמרתי לאמא שלי ``תני לי לנסות, אולי זה יעבוד``. התרכזתי והרגשתי שיש לי משיכה בין הידיים, ושאני יכולה לשלוט בזה כרצוני. אז הפעלתי את זה על האזור הכואב. התרכזתי, ``שלחתי`` אנרגיה לאותו אזור וקצת מסביב. אחרי איזה עשר דקות אמא שלי אמרה לי שכבר לא כואב לה. הכאבים האלה הופיעו לה כל כמה זמן בד``כ, ואחרי זה - זה מעולם לא חזר! חברות שלי זה נושא אחר - בד``כ זה כאבי ראש וכאבי בטן, דברים שפוטים כאלה, אבל פעם אחת לחברה שלי נטליה (או נטשה, איך שיותר מתאים לך), שהיא ברוב טיפשותה, מעשנת כבר איזה שנתיים, היו כאבים באזור החזה, סביר להניח מזה שהיא רק בת 14 ומעשנת, והיא התחילה להיחנק. אז איכשהו, בלי בכלל להיות מוכנה לזה, התחלתי לרפא אותה בדרך דומה. אח``כ היא אמרה לי שהיא כמעט ולא יכלה לנשום ושאם לא הייתי שם בשבילה היא הייתה מתה, וכמה מוזר שזה ישמע, היא יודעת הרב יותר מכל אחת בת 14, יש לה ידע וניסיון חיים של בת 50... אז זהו, שבכלל אין לי שום בעיות בריאותיות, אני אפילו לא חולה בשפעת בחורף, הפעם האחרונה שחליתי בשפעת הייתה לפני שנה. מכאן הטענה שלי שהרייקי לא מזיק לי, ושלהפך, זה גורם לי להרגיש סיפוק עצמי, כי אני יודעת שעזרתי למישהו.