ריטלין כן או לא

לאאאאא אל תיתן לו תסיוט הזה ../images/Emo91.gif

אני אומר לך אני לקחתי את זה כמה זמן עברתי סוג של סיוט כי הילדים ידעו וילדים זה עם רע הייתי ילד טוב אבל הייתי מרסביץ מידי פעם לידלים שהיו יורדיחם לנישמתי ופוגעים בי אז הייתי חייב זה היה הפיתרון גיל 13 זה גיל יציב יותר אולי זה שונה אצלי זה היה מוקדם ובסוף הוא עוד או מר שזה לא נירולוגי זה היה משהוא נ פשי אולי הוא צדק אולי לא היום אני מוצלח וטוב לי בעיה עם הלימודים וכאלה סיימתי ולא בהצלחה אבל כיתצה ח הראתי לכולם שעם יש מורה נכון שיודע ללמד הציונים עולים תחשוב על זה

purple1

New member
בעד ריטלין

ממליצה לך לנסות לתת לבן שלך ריטלין. הוא יהייה שקט, ילמד, התלמידים והמורים לא יסבלו מהפרעותיו, תהייה לו תחושה של הצלחה. אין חשש שהתפתחותו הפיזית תפגע ובטח שלא התפתחותו החברתית, מאחר והתנהגותו תשתפר והוא יהיה אהוד בחברה. תשאלי את עצמך שאלה חשובה: האם ללא הריטלין יש שפור, יש יכולת למידה, תפקוד חברתי. דבר אחד אנייכולה להבטיח לך. יותר גרוע לא יהייה, רק יותר טוב. בהצלחה

נרגילה זו סיגריה \ריטלין זה סמים

לכל הההורים שלום רב . כמו הכותרת גם פה אכתוב שכמו בפרסומת שנרגילה זו סיגריה אז ריטלין זהו סם . ריטלין זוהי תשובה חד משמעית של מורים בבית ספר שנימאס להם להפרעות בכיתה אבל לכל גיל גם לפני 100 שנה היו מפריעים אז מה נתנו להם ריטלין לא מי שרצה למד ומי שלא רצה לא . ריטלין זוהי תשובה של מורים פסיכולוגים שלא מבינים דבר ומהורים שזורקים את האחריות של נתינת הריטלין לילדיהם כי "הפסיכולוגית אמרה" או המורה אמרה שהוא ילמד טוב יותר אם - ובעצם הוא לא יפריע לך המורה בכיתה ויתן לך להעביר את השיעור כראוי . אז הורים יקרים אני מכיר הרבה אנשים שצרכו ריטלין תקופה רבה וכיום הם משתמשים בסמים קשים בגלל ההיתמכרות כי אם זה לא ריטלין אז זה סוג סם אחר ואחרי חצי שנה של 10 מ"ג ריטלין לא מרגישים אז לוקחים 20 מ"ג הם גם מגיעים ל50 מ"ג כמו שלא הסתדרנו עם הריטלין אלפי שנים אנחנו יכולים להמשיך גם היום .

ohadgb

New member
לדורין

אין לך מה לפחד אני לוקח רטלין ואני בלימודים מצוין ואין לי שום בעיות בצמיחה הפיזית והתפתחות החברתית לטובת הבן שלך שייקח את הרטלין זה רק יעזור לו יש טופעות לוי של חוסר תאבון אין לו מה לפחד בבקשה מקרב לב

למעלה