ריטאלין!

Kalla

New member
אבל אין לי שום ויכוח עם מה שאת אומרת.

אני מתנגדת לא לדברים שכתבת, שהם מאוזנים והגיוניים, אלא לגישה של העו"ד, אשר תחת מסווה של חקירה אובייקטיבית של הנושא, הביאה לכאן דברים חד-צדדיים ומוטים, ללא שום ניסיון אפילו לראות את הדברים מכל הצדדים ולהציג את התמונה המלאה והמאוזנת ללא משוא פנים. תחת מסווה של דיון ממצה ואובייקטיבי מדובר כאן בעצם בתעמולה חד צדדית ונחרצת נגד, וזאת מבלי להתבסס על ידע מעמיק ומוכח אלא על ידי בחירה מראש באמצעים מאוד סלקטיביים, קיצוניים ומוטים לצד אחד. שנית, כאמור, לא יכולה לחוש אמינות כלפי סרטון שמתחיל בהצהרה ש"אין כזה דבר...". צריך להביא מקורות רציניים ולא קיצוניים וחד צדדים בעליל. הגישה הזאת היא לא מקצועית ולא אמינה, ואישית איני מסוגלת להתייחס אליה ברצינות. מעבר לזה אני בהחלט מסכימה ששימוש בכל תרופה חזקה צריך להיות מאוד זהיר, מבוסס על ידע מקצועי ועל מספר דעות שניות של מומחים כמו גם על אינטואיציה הורית, ובטח שלא אם לא מוצו קודם כל הפתרונות הפחות "כבדים". על כך לא יכול להיות שום ויכוח. אני בטוחה שהורים רבים, לפני שהגיעו לריטלין, עברו שבעה מדורי גיהנום עם ילדיהם וניסו כל דבר שרק ניתן להעלות על הדעת, אבל בסוף לא נותרה להם ברירה. כמו שצריך להיזהר מאצבע קלה על ההדק, צריך להיזהר גם משיפוט יתר ועל הפחדה לא מבוססת של אותם הורים, שגם כך חייהם לא קלים כלל.

פלגיה

New member
ניסית להגיע להורים שנותנים ריטאלין לילדים

ואכן הגעת אליהם. חלקם גם הגיבו כאן. מה רצית לומר להם? למלא אותם רגשות אשמה? הצלחת. לגרום להם לשנות את דעתם? נכשלת קשות. כדי לגרום לאדם לשנות את דעתו יש צורך בהרבה יותר ידע מזה שיש לך, ובהרבה יותר ענווה מזו שכתבת בה את הודעותייך. אם את מתנגדת למתן ריטאלין - עשית כאן שירות דוב לדעתך.

שרון123

New member
ממש לא הצליחה למלא אותי רגשות אשמה

אני בטוחה בדרך שבחרנו בה, ורואה כמה טוב זה עושה להם. ברור שהיה עדיף אם לה היה להם צורך בתרופה הזאת, אבל אם יש צורך, וקיבלנו החלטה לתת, אני לא ארגיש אשמה בשום אופן על כך שאני עושה את הדבר הנכון עבורם.

פלגיה

New member
לא התכוונתי אישית אלייך

אני יודעת שיש לך ביטחון אישי מספיק בהחלטות. יש הורים אחרים שקוראים (גם אם לא מגיבים) ומתמלאים ספקות לנוכח המתקפה האסרטיבית נגדם.

למעלה