ריח של

ריח של ../images/Emo24.gif

והערב,שניה לפני שהכנסתי את החולצה שלבשתי אתמול בלילה במועדון, קירבתי אותה אל האף שלי, והצלחתי להריח את החיבוק של תמו'ש והחיבוק של רינת תי תי והבושם של סנשיין ומרכך הכביסה של קושית ואת הזיעה של איש הכוכבים (שבשניה גם סחט ממני דמעה - לא הולך לי איתך) והאפטר שייב של אולד פרנד והעינים המלטפות של רד רוז והמבט המרחם של ברבורה והלחות בשיער של צחוק בלב וההכלה של אביב36 והקולון של קצין וג'נטלמן וקרם גוף "me" של גליה32 והשקט של 2 ילדים רעים ועצמתי לרגע את העינים, וראיתי מולי את החום שבכם, וחייכתי. חייכתי, והתרגשתי שוב. הרחתי שוב את החולצה, והכנסתי למכונה, כשיצאה היה לה כבר ריח אחר, לא של חיבוק, אלא ריח מתוק של תעשיה. נגעתם בי
שוב. איך שחיבוק יכול להריח, לגעת, לנגוע, להגיע
כמה עוצמה יש בחיבוק פשוט. תודה לך איש כוכבים שגילית לי את הדרך לשם
מישהו רוצה חיבוק???

לילה טוב לכולכם..../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif../images/Emo133.gif

החג נגמר, עמדתי במשימתי לא להסחף עם המאכלים יותר מדי... הצלחתי. הולכת לישון כי כבר הגיע הזמן לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אז ,לילה לכולם.

ע פ ר ל ה

New member
מגע של חיבוק

ריח של חיבוק מאדם קרוב ואוהב,כמו מתנה. קיבלתי חיבוקי חזק חזק מחברה הערב,חיבוק מבין ומרגיע,חיבוק אוהב ומלטף. חיבוק בו יכולתי להניח את ראשי על כתפה ולהזיל דמעות מלוחות שעמדו כגוש בגרון. החיבוק שלה עירסל אותי,וחימם לי את הלב.

כמובן שהיה גם את

החיבוק החזק חזק שלך עופר'לה (ח'ושילינג איך רקדת יפה
) ושל ורד37 שבאה עם קוקו (לא את נודניקית!!!!) יואוווווווו ובטח שכחתי עוד כמה אנשים
שכרון החיבוקים

maof

New member
מענין מאוד.....

אני במקומך שומר בארון ולא מעיז למחוק רגע של קסם. מעוף

קושית

New member
שפת ה../images/Emo24.gifים

שפת החיבוקים השפה הזו שנולדה עוד לפני האנשים, השפה שלא מדברת במילים, השפה שאותה לא לומדים, השפה שבכדי להבין אותה, לא זקוקים לתארים. השפה הפשוטה כל כך, שמדברת לכל אחד. לכל חיבוק יש מובן אחר. ובכל זאת כל אחד מבין את החיבוק שקיבל. ללא מילים מבלי לדבר. ישנם כל כך הרבה חיבוקים: חיבוקים אימהיים, חיבוקים ילדותיים, חיבוקים של אוהבים, חיבוקים נשיים, חיבוקים גבריים, חיבוקים של חיזוקים, חיבוקים של הבנה, חיבוקים של אהדה, חיבוקים של אומץ ותיקווה, חיבוקים של תמיכה, חיבוקים של חברות אמת, ועוד מיליוני חיבוקים. יש לה לשפה הזו סימנים משלה. וכולם מכירים את כל הסימנים. ומלבד החיבוקים האנושיים, ישנם את חיבוקי הטבע, חיבוקים של השמש לים, חיבוקים של הטל לאדמה, חיבוקים של הקשת לענן, חיבוקים של הירח לכוכבים, החיבוקים של הפרפרים לפרחים, ועוד כל כך הרבה חיבוקים. שבלעדיהם נדמה היה ולא היינו מתקיימים. ולך אישה מיוחדת, שולחת לך את החיבוקים שלי, שיש בהם את הסימנים הכי ברורים, להערצה שיש לי אלייך. על הכוח שיש בך. אוהבת ענת

שתוק ../images/Emo6.gif

זה היה בשביל הפואנטה
מבקשת סליחה גם מדולצ'ה וגם מגבנה

אייל 401

New member
עזוב אותך קצין

בבית שמש משתמשים בספרי שרותים ...... סתאאאאאאאאאאאאאם

למעלה