ריח של

חחחחחחחחחחחחחחח

שלא תתחילו לי עם מסע העלבויות עכשיו, כי בסוף אצטרך עוד שורה של חיבוקים. תסלחי לי יערית, נכון??? זה לא שמתעלמת ממך,חלילה (או שבגלל הפליט, הטשטשה עלי דעתי???
) כל כך הרבה אנשים, כל כך הרבה חיבוקים
יערית

יערית

New member
יאלה יאלה יאלה

חושבת שאסתפק רק בנשיקה או בבלבלת ? מבקשת התנצלות בשלושה העתקים ,וכמובן אשמח לקבל בושם אנג'ל כפיוס,אנג'ל שכמותך

עוד פעם מכתב??? ../images/Emo178.gif

טוב לכבוד הגב' יערית העוזרת רופא שינים רח' איפה שהוא שם הנדון: מכתב התנצלות --------------- סימוכין:מועדון ERA (אנא'עארף?) אני מתנצלת קבל עם ופורום, על כך שלא זיהיתי את הפליט שריססת על צווארך ביום שלישי בערב במועדון הריקודים שפולקי אירגן, כולי תקוה שבימים טובים יותר,אוכל לזהות את ריח פליטך, ולעולם לא אתעלם ממנו. ברצוני להודות לך על החיבוק החם והרזה (טוב,את רזה מה אני אעשה??) הלוהט והעוטף, ולהודיע לך שאת החולצה עם ריחות החיבוקים הכנסתי למכונה כשריחך גם הוא עליה. ועל כך רוצה להוקיר אותך ואת פועלך. שאי ברכה (וגם את ירדנה אם תרצי) רגשותיי הכנים סוף עונה סופי בית שמש נ.ב. בקשתך לבושם אנג'ל נדחתה על הסף, עקב היותי תימניה,והרי ידוע שהתימנים לא נדיבים עד כדי כך (עדיין שומרת לעצמי את ה- 50 ש' שההוא השאיר לי מזמן) העתקים: יערית נטלי יערית ונטלי

יערית

New member
../images/Emo6.gif ענקית../images/Emo47.gif

התנצלותך האצילית התקבלה,רק מיריים החצי השני שלי לא קיבלה,אבל אני סלחנית,אמסור לך בשמך שלא ידעת עליה כלל וכלל
וואו- את יודעת לנסח מכתבי התנצלות!!!!

../images/Emo8.gif

בכל זאת למדתי משהו בחיים שלי, לפחות תעודת מקצוע במזכירות והנה"ח יש לי. לא משנה שעובדת במשהו אחר לגמרי חחחחחחחחחחחחחח את רואה? תמיד זה טוב מרים??????????????????????????????

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי סופי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מדהימה,וגם תימניה!

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ואני...אני...כבר מתגעגת אלייך אישה מקסימה שכמוך.

את נשששששששששששששששששמה

טההההההההההההההההההההההההההההההההורה!!!!!

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הסבר עצמך פן נחפור ונחקור בראשנו, מה עולה בראשך

למעלה