ריח רע

אליק 31

New member
שושי, אספר לך סיפור אמיתי:

התקבלתי לעבודה במשרד ממשלתי, והושיבו אותי באולם עם 15 עובדים, ומנהל בראשם. כעבור יום באתי אל המנהל ובפי הודעה קצרה: "יש לכם עובד שהוא מסריח מאד מזיעה", בוקר טוב נחמן, ענה לי המנהל, ומה אתה מציע לעשות בנדון? שאל אותי. "מה זאת אומרת?, להגיד לו", "הפעם הצחקת אותי מאד, להגיד לו, מי יגיד לו דבר כזה? אנחנו כאן סובלים חודשים ארוכים, מזדעזעים, מתכרכמים, ושותקים", "אם אתם לא מוכנים להגיד לו, אני אגיד לו", המנהל הסתכל עלי בחוסר אמון מוחלט, וקצת בבעתה, הוא לא האמין שעומד מולו בן אדם שיכול להגיד לברנש, ממש בפנים: "ראה, אתה די מסריח..." ענה לי המנהל: "נראה אותך", ובכן, אתם מכירים את אליק: הלכתי אל האדם, סטודנט לכלכלה בן כ 26, נשוי ואב לילד, אמרתי לו: "ראה מאיר, כל בוקר, לפני שאתה מגיע לעבודה, אתה מתקלח בסכון ובמים, ואם בוקר אחד לא יוצא לך להתקלח, אתה לא יוצא את הבית מבלי שתרחץ את בתי השחי במים ובסבון", האיש היה נבוך מאד, אני הייתי גאה בעצמי עד השמיים. למחרת, הגיע מאיר לעבודה, מדיף ניחוחות של סבון, חייכן כתמיד, ונראה כמי שמכיר לי טובה גדולה. במשך שבועות מאותו יום, הייתי בעיני חבריי החדשים לעבודה, כמו סופרמן, שגאל אותם משיעבוד לגאולה. שושי, אם את לא יכולה לעשות כמוני, תבואי, את והוא, אלי, ואני אסדיר את העניינים בצורה הכי טובה.

../images/Emo204.gif אליק.. ומה קרה אחרי שבועות?

הם הכירו אותך
....
סתתתתם.... כמובן שהתבדחתי.... {המקלדת דיגדגה לי את האצבעות...
}

אליק 31

New member
פרפרית, הרישעות אצלי תכונה נרכשת,

לא מולדת, תנסי, כיף להיות רשע, לא שומרים כלום בבטן, אין אלוהים...

../images/Emo204.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo51.gif על ההמלצה, אבל...

בפעמים הבודדות שניסיתי... זה לא עשה לי טוב... לא היה נוח לי, בלשון המעטה, להסתובב עם התחושה שפגעתי במישהו.... זה כל כך העיק עלי והכביד על הבטן ועל הנשמה...
אגב... האם במסגרת הרכישות ניסית לרכוש את החביבות
... ממליצה בחום, לנסות
... זו תכונה שבאמת מעניקה קלילות שחבל"ז....

אליק 31

New member
אמת צודקת הליכטיגרית, הייתי די נחמד

אל אילת בוקאי וירדו עלי, בסך הכל החמאתי לה שהיא נראית טוב, יותר מטוב... ולפרפרית, בפורום אני מבטא אישיות שהיא לא אני ממש, והלא בשביל זה יש ניקים,כדי לבטא אשיות אחרות, בעיקר למי שהוא סכיזופרן, ומי לא? בכל אחד מאיתנו יש קצת מזה וקצת מזה, כמו למשל שאומרים עלינו, כי בכל גבר יש קצת אשה וההיפך. מחוץ לפורום אני אדם שונה קצת. תשאלו את משהא.

../images/Emo204.gif ../images/Emo6.gif מובן שלא שכחתי....

אך על כך הייתי אומרת... שמור אותי, אלי, ממחמיאי... עם מבקרי אסתדר בעצמי....

זה נידמה לך אליק../images/Emo13.gif)

זו אכן תכונה נירכשת אצלך, אבל אני לא בטוחה שאתה באמת מרגיש עם זה טוב, ומחזקת את המלצתה של פרפרית, נסה קצת רכות. אולי זה אפילו יועיל לך
))

אליק .

זה שאתהמשתמש ברשעות, זאת צורת הביטוי העצמי שלך. יש לך מזל שיש לך חבר נפלא, אולי בכל זאת ביום מן הימים משהא יצליח להזיז כמה תאים במח שלך, תבין ,שבשביל להוציא מהבטן לא חייב להיות אדם רשע. יש כאלה שמקללים בשביל להוציא מהבטן וזה עוד יותר גרוע. אתה חייב ללמוד לבטא את הכעסים שלך בלי לתקוף אנשים , כאשר תגיד מה לא מוצא חן בעיניך ,אף אחד לא יכעס עליך , זאת הדרך הטובה להוציא מהבטן ולא על ידי התקפות ורשעות. אם תתקיף אותי, אני לא אתקיף אותך בחזרה, אם תתנהג אלי ברשעות שזאת בעיני התקפה , אני לא אתנהג אליך ברשעות. אתה כועס עלי שאני מציף את הפורום בהודעות, מה רע בכך. אני לא פותח הרבה הודעות ושרשורים חדשים שמוציאים הודעות קודמות יותר מאחרים,אבל אני מגיב הרבה,כי יש לי מה להגיב. לא חייבים ללמוד באוניברסיטה בשביל שתהיה לנו מנת משכל גבוהה. את זה לא רוכשים בלימודים גבוהים. עם זה נולדים. מעולם לא אמרתי שאני רופא,ומעולם לא למדתי רפואה בשום מוסד רפואי אז למה אתה מכנה אותי רופא מתחזה, מותר בפורום לתת חוות דעת רפואיות,ועצות זאת לא עברה על החוק של פורום תפוז. זאת נקראת התקפה ורשעות מצדך, שאין לה שום אחיזה במציאות. כאשר אתה אומר לי מה לא מוצא חן בעינך בדברי אני במקרה לא כועס עליך, כאשר אתה אומר שאתה מדלג כאשר אתה רואה את שמי, כמובן שאני לא כועס עליך. כאשר אתה אומר שסיפרו לך עלי דברים כאלה וכאלה ,אני גם לא כועס עליך. אני מאמין לך, אני לא חושב שאתה שקרן. מי שמספר לך ,מסלף את העובדות האמיתיות ולא אומר את כל האמת. אסור לך להיות שחקן תיאטרון בפורום, אתה צריך להיות מה שבאמת אתה, הרשעות שרכשת לא נראית נכונה בעיני. זאת דרך מצויינת בשביל לרכוש אויבים אחרים יתקיפו אותך בחזרה. קשה לשנות דעה של אדם בוגר , אבל אפשר לשנות דיעה ולעצב אותה מחדש לטובה ונכונה.

יום אחד נסעתי באוטו שלי.מחלק דאר

עמד בצד וניסה לעצור טרמפ לביתו אחרי יום עבודה. עצרתי בשבילו ולקחתי אותו לביתו באפן מיוחד. הוא הסריח. אמרתי לו שהוא צריץ להתקלח כשהוא מגיע הביתה וצריך להחליף את כל בגדיו. אמר לי ,מה פתאום הוא כבר שנים מתקלח ומחליף בגדים רק פעם בשבוע, אף אחד בדאר במשך שנותיו הרבות בעבודה, לא באו בטענות שהוא מסריח, כאשר הוא נכנס בדאר וממיין מכתבים בדאר כשעה או שעתיים לפני חלוקת הדואר. אמרתי לו שהוא חייב להתרחץ ולהחליף בגדים כל יום , כי הוא מסריח וזה בטח מפריע לעובדים האחרים בתוך הדואר, ואם לא יעשה מה שאני אומר לו ,יסלקו אותו מהעבודה בדאר. הוא לא קיבל את דברי ואמר לי שאין לו סבלנות לשטויות האלה. אחרי חודש ראיתי אותו שוב והוא אמר לי שהוא החליט לעזוב את העבודה בדאר, כי קשה לו לעבוד ויצא לפנסיה מוקדמת מאד. שאלתי את הדוורית שלנו בבית שלי והיא אמרה לי שסוף סוף סילקו אותו לפנסיה מוקדמת כי הוא מסריח. בגלל הותק והקביעות שלו היה קשה לסלק אותו מהעבודה.

נכנס

New member
שושנה מתוקה ../images/Emo24.gif

כשאוהבים גם מלקקים את הזיעה של בן הזוג. ואת כנראה לא אוהבת. בן זוג חשוב אז לא צריכה להיות בעיה לדבר פנים לפנים ולבקש לצחצח שניים.

LA EyEs

New member
ריח רע

היה מאלף לקרא את השרשור הזה. תודה לכל מי שתרם את ה 0.02$ שלו.

למעלה