ריחות

בת עולם

New member
אוהבת ריח טבעי

לא לבשמים.... ריח של זיעה חזקה בבית השחי מרתיע אותי...

וידוי קטן ../images/Emo6.gif

זה היה די מזמן, אבל אני זוכרת את עצמי מתגרה לחלוטין מריח של מישהו שעישן קאמל ושתה בירה זולה. ממש הרגשתי נבוכה על עצמי שזה עושה לי את זה. אבל זה עשה
כן, התגריתי מהמאפרה והבר שהיה לו בפה
מלבד הסטיה הקטנה הזו שאני זוכרת טוב
אז אני מאד אוהבת כל מיני ריחות, של אנשים, של דברים, של איזורים בגוף, של עור חשוף, של סבון, של זיעה, זה מאד תלוי באדם שמפיק את זה. יש כאלה שפשוט עושים לי את זה, וכאלה שלא... ואם זה לא, אז אני פשוט לא יכולה להתקרב, זה לא עניין של להסתדר עם זה

בתור גבר אגיב על הרחות

אני אישית מת על הריח של חברה שלי בכל מצב לפני השינה אחרי השינה מקלחת לא מקלחת אני פשוט כל עוד אני איתה אני רק מנשק ומחבק ומריח אותה שהיא תלך הריח שלה ישאר לי באף יש בה עור מאוד מיוד רך עדין לבנבן ומתוק לאכילה היא תמיד מריחה טוב מאוד בלי בשמים וקרמים יש בה קסם מיוחד בקשר אלי בתור גבר אני כמעט שונא בשמים אבל אני תמיד מריח טוב לעולם אין לי ריח זיעה גם אני מזיע לעולם לא אהיה עם ריח לא נעים אני יודע שיש המון נשים שנדלקות מריחות של גברים וריחות של זעה אבל יש בי כל כך האבה ריחות טובים שחברה שלי מתה על זה

התהוות

New member
ריחות ../images/Emo99.gif

" איזה ריחות עושים לכן את זה במיוחד? ואיזה דוחים ברמה של "אין מצב להתקרב"?" יש בנים שהריח של הזעה שלהם פשוט מטריף... ויש כאלה שלא, אבל הוא נחמד/בסדר. ויש כאלה שהריח שלהם פשוט בלתי נסבל
איכשהו, אף פעם לא ייצא ליהיות במיטה עם מישהו מסריח (הכוונה ליותר מסריח מ "סביר"). " איזה ריחות אתן עוטות בכדי לפתות?" אני מאוד אוהבת את ריח הזעה שלי, אבל כנראה שלא כולם כמוני...
אז אני לרוב שמה דאורדורנט. ואם זה יום שבא לי קצת להתגנדר וזה.. אז אני שמה בושם. (hugo deep red
).

ריחות../images/Emo99.gif

יש המון ריחות שעושים טוב ומגרים אותך: בושם למשל יש בשמים שאפשר לאבד מהם את הריכוז
וזה יכול לגרום לך להיות שיכור. ריח של שיער חפוף עם שמפו נעים כזה שבא לך להסניף אותו בלי סוף. ריח של אחרי מקלחת או סבונים למינהם. ריח של נרות מסויימים. לפעמים תלוי בפרטנרית אפילו ריח של פות וקרה לי את זה פעם ולא הייתי בטוח אם אני חולם או שהחוש ריח שלי באמת מפותח. איזה ריחות יכולים להרתיע תלוי בהמון גורמים: לרוב ריחות לא מפריעים לי הכל תלוי במינון ובמצב הטבעי וכמובן באופי. ריח של זיעה יכול להרתיע אבל גם תלוי עד כמה הוא חזק וריחני, במידה ויש ריח נורמלי של זיעה זה לא מפריע. ריח של סיגריות, ריח חמוץ כזה, בקיצור ריח של חוסר הגיינה מינימאלית בכל חלקי הגוף.

ריחות! ריחות..

הולכת ברחוב, רחובות סואנים והמון פיח. מכוניות צופרות, תנועה שלא פוסקת. בצעדים מהירים עולה במעלה הרחוב. לכיווני נעים מאות אנשים. איתי הולכים מאות אנשים. רחוב די רחב, המרכזי בעיר, ובין הספסלים של בתי הקפה המזדמנים בדרך, פחי הזבל של העיריה והמסטיקים הדבוקים כבר אין מקום לדרוך עם הרגל. את אפי תפס גל בושם עדין. הגברתי את מהירות ההליכה כדי להתמקד בריח. אותו בושם, חוזרת שנים אחורה. תמונה ברורה מול עיני, הרגשה חמימה ממלאת אותי. הבושם שלו. עוקבת אחרי איש עסקים מתוחכם, הכל בשביל הריח. כבר איבדתי את הדרך, כבר מזמן סטיתי ממסלולי, והוא עוד הולך. ממהר, ואני אחריו. מתמכרת שניות אחרונות לריח המפוזר סביבו, ואז כבשבריר שניה הוא נעלם. והריח איתו. נשארתי עומדת אבודה באמצע צומת סואן לא פחות מהרחוב שממנו הגעתי. אנשים עוברים, להם לא אכפת. משחתי באפי, נסיון נואש אחרון. אבל שום דבר חוץ מפיח לא נקלט. ריח זה הכל. זה יכול לבנות דברים ולהרוס אותם. אני מדברת על משיכה, לא על מערכות יחסים. זה יבש מדי מכדי לשלב את זה בנושא. המשיכה לבנאדם תהיה מושלמת רק הודות לריח. אומרים שאישה שרוצה לבדוק אם הבחור שלה מתאים לה, שתנסה להריח את הזעה שלו. אם היא סובלת\אוהבת את הריח - הבחור הוא שלה, ם לא - אז כנראה שהוא לא באמת בשבילה. זה מבוסס על חומרים כימיים שהגוף מפריש, בהתרכבות עם אויר זה יוצר ריח לוואי, בחורה שלא מסוגלת לסבול את הריח המסויים הזה (כי לכולם הוא אחר), לא באמת מתאימה לבחור בעל הריח. זה טמון בכימיה. דברים שעוד צריך להתעמק בהם. וכשחושבים על זה לעומק, כל חיי מערכות היחסים של סובבו סביב ריח. רוב הבחורים שאיתם יצאתי קנו לי בשמים ליומולדת (אורגנזה, קנזו (לא הפרח!) ואמור-אמור), הישן ביותר - אורגנזה - עוד לא נגמר לי עד עכשיו. עברו כבר 4 שנים. ומצד שני, הבחורים שאיתם יצאתי תמיד השתמשו בבשמים יחודיים (לא הכרתי אותם לפני ולא פגשתי בהם אחרי). אבל כשהרחתי בושם דומה תמיד ידעתי להבחין. זכרון לריחות (הקטע שלמעלה אמיתי). בלי קשר למין, ריחות יוצרים אוירה. ריח מתוק מדי יצור אוירה מעצבנת, ריח נוקשה יעיק עלי וריח קליל ישמח אותי. ריחות חמוצים יגרמו לי להיות טיפטיפה יותר צינית, וריחות טיבעיים ירגיעו אותי. יש סיבה מדוע אנשים מסויימים מקבלים כאב ראש מקטורת. מעבר לזה, נסו לשמוע מוזיקה עם ריח או לראות סרט עם ריחות. זה מוסיף לאווירה. ריח זה חלק מחושניות האישה. שאלה מישהי פה איך להיות חושנית. עניתי לה שחושניות מקורה בחושים, לכן אם את רוצה להיות חושנית עליך לעבוד על כל חושי הגבר. על הראיה - ביופיך, על המגע - ברוך עורך, על הריח - בבשמים והגיינה וכו'. אני מניחה שריח לשיער, לעור ולבגדים יכול להשאיר רושם על אנשים. אם תשכחי אצלו צעיף מבושם, או תשלחי לו ברכה ריחנית. יש סיבה מדוע לפרחים יש ריח. סוד המשיכה הוא בריח, גם. אני לא מתמקדת על ריחות מסויימים, כל אחד והריח שלו. גם אם אנקוב בשמות של בשמים, הרי הם משתנים במגע עם עורם של אחרים, ויחד עם זאת גם ריחם משתנה. ריח הגוף חשוב יותר מהבושם, הרי הבושם נשטף. באשר אלי, הריח הוא המצב רוח שלי. קנזו פלוואר אם אני בקטע של "ליידי", קנזו (אחר) ליומיום - הוא נעים, אמור אמור - לפגישה חושנית, אורגנזה - לאנשים שצריך להרשים, NOA - כשבא לי להיות עדינה ובושם נוסף (שכחתי את שמו) בריח מנטה חמצמץ - לימים שצריך להוכיח את עצמך.

ToryMaster

New member
אהבתי את הניסוח שלך ../images/Emo45.gif

אפילו סוגי הבמשים שבחרת התאימו לי. (כנראה שנשים לא כאלה שונות אחרי הכל, הא?)

ריחות . אני אוהב את רייח הנשים

פעם הייתה בחורה צעירה בסופר נדף מגופה כזה רח נעים . שהלכתי אחרה כחציא שעה רק מרחוק להריח אותה . ליפעמים לבנות צעירות יש כזה ריח נעים אחרי מיקלחת עים מעט בושם וריח גוף נעים כאשר אני מריח את זה זה כמו חשיש בישבילי . לעולם לא עישנתי אז חוש הריח מפותח אצלי

kung fu

New member
טוב, אז הנה....

איזה ריחות עושים לכן את זה במיוחד? בשמים מסוימים שגברים שמים עליהם. (לא יודעת את שמם). ובכלל ריח חזק של בושם. ואיזה דוחים ברמה של "אין מצב להתקרב"? ריח לא נעים מהפה (חוש הריח שלי מפותח מאד), או ריח מאד לא נעים מהגוף. איזה ריחות אתן עוטות בכדי לפתות? אני לא יכולה לשים בשמים! זה מבאס. שמתי כל חיי בשמים. מאד אהבתי. בשלב מסוים (לפני כמה שנים) פשוט נהייתי אלרגית לבשמים. כל בושם ששמתי ולא משנה היכן, זה עושה לי פריחה, זה מגרד כזה וזה עובר אחרי יום או יומיים ששמתי את הבושם!!! איך אתן ביחס לריח הגוף, שלכן ושל הפרטנר? לא כל כך הבנתי את השאלה. בכל אופן, הריח של הגוף שלי טוב.

ToryMaster

New member
המממ

בדרך כלל בשמים מיוצרים על בסיס אלכוהול שמתנדף וכו', יכול להיות שבושם מסוג שונה (מישהי הזכירה פה בושם על בסיס שמן מבודי שופ) יוכל לעבוד?

kung fu

New member
ניסיתי סוגים שונים. סביר שבאמת כולם

כפי שהגדרת הם על בסיס אלכוהול שמתנדף. לא ידעתי שיש בשמים מסוג אחר! תודה! אני אבדוק את זה
איזה כיף!

ToryMaster

New member
אני ממליצה

בררי בפורום "יופי וטיפוח אישי" (מספר 591), בנות מקסימות שסוגדות כמעט לבודי שופ.

למעלה