ריחות! ריחות..
הולכת ברחוב, רחובות סואנים והמון פיח. מכוניות צופרות, תנועה שלא פוסקת. בצעדים מהירים עולה במעלה הרחוב. לכיווני נעים מאות אנשים. איתי הולכים מאות אנשים. רחוב די רחב, המרכזי בעיר, ובין הספסלים של בתי הקפה המזדמנים בדרך, פחי הזבל של העיריה והמסטיקים הדבוקים כבר אין מקום לדרוך עם הרגל. את אפי תפס גל בושם עדין. הגברתי את מהירות ההליכה כדי להתמקד בריח. אותו בושם, חוזרת שנים אחורה. תמונה ברורה מול עיני, הרגשה חמימה ממלאת אותי. הבושם שלו. עוקבת אחרי איש עסקים מתוחכם, הכל בשביל הריח. כבר איבדתי את הדרך, כבר מזמן סטיתי ממסלולי, והוא עוד הולך. ממהר, ואני אחריו. מתמכרת שניות אחרונות לריח המפוזר סביבו, ואז כבשבריר שניה הוא נעלם. והריח איתו. נשארתי עומדת אבודה באמצע צומת סואן לא פחות מהרחוב שממנו הגעתי. אנשים עוברים, להם לא אכפת. משחתי באפי, נסיון נואש אחרון. אבל שום דבר חוץ מפיח לא נקלט. ריח זה הכל. זה יכול לבנות דברים ולהרוס אותם. אני מדברת על משיכה, לא על מערכות יחסים. זה יבש מדי מכדי לשלב את זה בנושא. המשיכה לבנאדם תהיה מושלמת רק הודות לריח. אומרים שאישה שרוצה לבדוק אם הבחור שלה מתאים לה, שתנסה להריח את הזעה שלו. אם היא סובלת\אוהבת את הריח - הבחור הוא שלה, ם לא - אז כנראה שהוא לא באמת בשבילה. זה מבוסס על חומרים כימיים שהגוף מפריש, בהתרכבות עם אויר זה יוצר ריח לוואי, בחורה שלא מסוגלת לסבול את הריח המסויים הזה (כי לכולם הוא אחר), לא באמת מתאימה לבחור בעל הריח. זה טמון בכימיה. דברים שעוד צריך להתעמק בהם. וכשחושבים על זה לעומק, כל חיי מערכות היחסים של סובבו סביב ריח. רוב הבחורים שאיתם יצאתי קנו לי בשמים ליומולדת (אורגנזה, קנזו (לא הפרח!) ואמור-אמור), הישן ביותר - אורגנזה - עוד לא נגמר לי עד עכשיו. עברו כבר 4 שנים. ומצד שני, הבחורים שאיתם יצאתי תמיד השתמשו בבשמים יחודיים (לא הכרתי אותם לפני ולא פגשתי בהם אחרי). אבל כשהרחתי בושם דומה תמיד ידעתי להבחין. זכרון לריחות (הקטע שלמעלה אמיתי). בלי קשר למין, ריחות יוצרים אוירה. ריח מתוק מדי יצור אוירה מעצבנת, ריח נוקשה יעיק עלי וריח קליל ישמח אותי. ריחות חמוצים יגרמו לי להיות טיפטיפה יותר צינית, וריחות טיבעיים ירגיעו אותי. יש סיבה מדוע אנשים מסויימים מקבלים כאב ראש מקטורת. מעבר לזה, נסו לשמוע מוזיקה עם ריח או לראות סרט עם ריחות. זה מוסיף לאווירה. ריח זה חלק מחושניות האישה. שאלה מישהי פה איך להיות חושנית. עניתי לה שחושניות מקורה בחושים, לכן אם את רוצה להיות חושנית עליך לעבוד על כל חושי הגבר. על הראיה - ביופיך, על המגע - ברוך עורך, על הריח - בבשמים והגיינה וכו'. אני מניחה שריח לשיער, לעור ולבגדים יכול להשאיר רושם על אנשים. אם תשכחי אצלו צעיף מבושם, או תשלחי לו ברכה ריחנית. יש סיבה מדוע לפרחים יש ריח. סוד המשיכה הוא בריח, גם. אני לא מתמקדת על ריחות מסויימים, כל אחד והריח שלו. גם אם אנקוב בשמות של בשמים, הרי הם משתנים במגע עם עורם של אחרים, ויחד עם זאת גם ריחם משתנה. ריח הגוף חשוב יותר מהבושם, הרי הבושם נשטף. באשר אלי, הריח הוא המצב רוח שלי. קנזו פלוואר אם אני בקטע של "ליידי", קנזו (אחר) ליומיום - הוא נעים, אמור אמור - לפגישה חושנית, אורגנזה - לאנשים שצריך להרשים, NOA - כשבא לי להיות עדינה ובושם נוסף (שכחתי את שמו) בריח מנטה חמצמץ - לימים שצריך להוכיח את עצמך.