ריחות

ריחות ../images/Emo115.gif

לריח יש אפקט אדיר על כל מה שקשור למשיכה, גירוי, הנאה וכו'... לדוגמא, בחור שנראה מרחוק מעולה, יכול להתגלות כ"אובר" בענייני הבישום, או "אנדר"
ולפעמים, סתם ריח הגוף שלו מתגלה כבלתי נסבל
או כמגנט ממש
בקיצור, כל עניין הריח הזה קריטי ביותר
אז... איזה ריחות עושים לכן את זה במיוחד? ואיזה דוחים ברמה של "אין מצב להתקרב"? איזה ריחות אתן עוטות בכדי לפתות? איך אתן ביחס לריח הגוף, שלכן ושל הפרטנר? על ריחות וחיות אחרות, כאן

תגובה בעיניין ריחות

ריחות זה חשוב על כל מה שקשור למשיכה, גירוי, הנאה וכו' אבל צריך לקחת הכל בעירבון מוגבל, היום כבר בטלויזיה יש פרסומות שמגזימות בקשר לזה, (כן אני ישים בושם מסויים ושלוש בנות ימרחו עלי ישר, בטח...), חוץ מיזה שכל אחד ואחד מעדיף ריח אחר, יותר מיכח, בטנטרה מלמדים שריח טיביעי הוא הריח המושך ביותר (לא שאני חושב ככה)

ToryMaster

New member
בנוגע לטנטרה

אני גיליתי שאצלי זה נכון, ברוב הפעמים שזיהיתי אנשים שנמשכים אלי ממש, זה היה כשלא היה לי שום ריח מלבד הריח הטבעי שלי.

ואצלך? ברוך הבא אריה כחול ../images/Emo13.gif

ואיך האריה עם ריחות? איזה ריחות מושכים אותך במיוחד? ואיך אתה עם הריחות של החלקים היותר מוצנעים של נשים?

ברוך הבא

את האמת, ניסיון רב אין לי כמו להרבה פה, אני עדיין לומד, אבל ריח זה דבר נורא משמעותי בשבילי, ריח טוב יכול לעשות לי את היום, לדוגמא: בשנה שעברה בשנת הלימודים האחרונה שלי (שסיימתי י"ב) ישבתי ליד מישהי היה ריח כולכל טוב בשיער עד שגנבתי לה את הקוקיה והסנפתי אותו כימעט במשך שבוע
ולא ויתרתי לאף אחד לשבת לידה. איברים מיניים? יש לי גם דוגמא: אחי יתחתן הלכנו למועדון חשפנות ושם אתםיודעות ניפגשים אם הרבה בנות וכולם היה ריח מדהים בגוף, מה זה אומר אני לא יודע חחחחחח

ToryMaster

New member
המממ

בצורה מוזרה, ריח שממש עושה לי את זה זה בד"כ ריח של דאודורנט איכותי. אם לא, אז יש בושם Cool Water של דווידוף לגברים (אני [ואמירה] משתמשת בגרסה לנשים) ויש את Joop, שניהם נפלאים. מעטים הריחות שיגרמו לי להתרחק ממישהו שאני רוצה להיות קרובה אליו, אני חושבת. קול ווטר! גם קרם לחות וגם בושם, ביחד.

הערת בי עכשיו זכרונות מטורפים

אכן, לפני כמה וכמה שנים, ה-cool water הזה היה מעביר אותי על דעתי
בכל מקרה, יש אנשים, שהריח האישי והנקי שלהם הוא המעורר המיני הכי אדיר שפגשתי. זה הכי מדהים... שהרי הבושם פג
ואילו הריח הטבעי מתחזק עם הפעילות

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

וזה הרי ידוע, שריח הגוף וההורמונים הוא פקטור מאוד מרכזי במין.

ריח

חזק של זיעה זה ממש בלתי נסבל בשבילי. אני אוהבת את הריחות המתוקים אבל לא חזקים מידי כמו פויזון.. אלא כמו cool water amsler kenzo flower אלו הבשמים שאני משתמשת בהם וכמובן גם קרם גוף ווניל/קוקוס, או פילינג ווניל פצ'ולי. על הגבר שלי הייתי רוצה כל דבר.. העיקר שיהיה נעים.. הוא יכול לא לשים כלום for all i care... רק שיהיה נעימי :)

ריח

שיתקלח יום יום סבון טוב... בושם טוב... והכל מושלם
ולא רק גברים צריכים להריח טוב... גם אנחנו הנשים... צריכות ריחות נעימים... אחרי מקלחת אני שמה שמן תינוקות (בייבי כיף) יש לי בשמים: היפנוטיק, אולטרא ויולט, קנזו, אמור אמור...

המשך ותוספת ../images/Emo41.gif

ואיך אתן עם הריחות הנובעים מאיבר המין הגברי, מאיבר המין שלכם? ואם אתן לא מיד אחרי מקלחת, מבושמות וכו', אלא אולי בבוקר, אחרי לילה שלם של זיעה ושאר ריחות
הרי אז ריחות הגוף הם הדומיננטיים. איך אתן עם זה? ומתוך הריחות הטבעיים האלה, אלה שהגוף מפיק כחלק מתהליך המשיכה וההתגרות והשיא, האם אתן נתרעות מריחות מסויימים, אולי נמשכות לאחרים? עונג

Talia E

New member
אני בד"כ מרגישה הרבה יותר נוח

רגועה ופתוחה אם אני אחרי מקלחת, כי המחשבה שאני אולי מסריחה מציקה לי ולא תמיד אני מקבלת את הריח הטבעי שלי מאיבר המין
כלומר, לעתים הוא מריח לי מגניב ולעתים לא. לגבי ריחות של אחרים - גיליתי שזה מאד משתנה מאדם לאדם; יש אנשים שיכולים להיות מרחק שעות רבות וטובות ממקלחת ועדיין יהיו לי כיפיים וטעימים ויש כאלה שרק אחרי מקלחת...

ToryMaster

New member
מוזר

אני דוגלת בעובדה שאם מישהו מתקרב אלי על הבוקר, לפני שאני אפילו מצחצחת שיניים, כנראה שהריח הטבעי שלי לא מפריע לו. אם זה לא מפריע לו, למה שיפריע לי?

ToryMaster

New member
בנוסף

אולי דווקא בגלל שאני כל כך מחוברת לצד החייתי שבי, שבבני אדם בכלל, מעטים הריחות הטבעיים (הבריאים) שמרתיעים אותי

גם לי זה לא בדיוק הפריע

או שאני טועה וקצת שכחתי אבל לרוב גם לי לא הפריע על הבוקר הריח שלא לדבר על כך שזה לא מנע לפעמים מלפצוח בסקס של בוקר.

ToryMaster

New member
וכי יש כיף יותר?

כבר כמה פעמים יצא לי להעיר מישהו ככה, כל פעם שמעתי ש"איזה כיף להתעורר ככה". הוא שאמרתי, אם אין מחלה משום סוג, הריח לא אמור להיות ממש רע.

shirygo

New member
לגבי...

אצל גברים - יצא לי לפני שבוע להיות עם מישהו ממש חמוד והוא פשוט הסריח מבית השחי וכל פעם שהתקרבתי אליו ממש הרגשתי שאני הולכת להקיא. זה מה שדוחה אותי. אז נסכם זאת: כל עוד מתקלחים, אז גם אם לא שמים שום בושם, הזיעה לא מצחינה כל-כך. לגבי בשמים אין לי העדפה, אבל בשמים גבריים עושים לי את זה מאוד! לפני כמה שנים גם השתמשתי בבשמים גבריים לעצמי, כי נורא אהבתי את הריח שלהם והם גם יותר עמידים מאלו של הנשים.. עד שקלטתי שאני אישה ועברתי לבשמים נשיים. לגבי הריח שלי - לפני ששכבתי בפעם הראשונה התמזמזתי עם מישהו והוא אמר לי שפעם הוא שכב עם מישהי בת 40 (הוא היה בן 28) והוא אמר שבכלל לא היה לה ריח לוואי וזה נורא הפתיע אותו, כי הוא היה בטוח שהיא תסריח בגלל שהיא בת 40, מאז נכנס לי ג'וק לראש שנשים מסריחות מלמטה. לקח לי מספר שנים ומספר גברים כדי להתגבר על כך.

למעלה