ריחות

גם אני חשבתי ככה עד ש...../images/Emo67.gif

לפני מס' שנים שכבתי עם מישהי בת 48
והאמונה הזו התפוגגה לעולמים.

וואו ../images/Emo12.gif

איך הגעת למישהי בגיל הזה? מדהים. אתה לא מפסיק להדהים אותי
באמת אני אומרת את זה.

סיפור ארוך ומשעשע../images/Emo6.gif

האמת שלעולם לא חשבתי שאעשה את זה ואין לי מושג מה דחף אותי
זה היה לפני לא מעט שנים הרבה לפני שהיה לי מושג כלשהו. חחחחחחחחחחחחחחחחח מקורו של הסיפור באיזה חבר פרפר שלאבא שלו הייתה מישהי בת 48 שהוא הכיר ואמרה לו שהיא מחפשת בתול
. מסתבר שחבר שלי הכלב בן כלב אמר לה שיש לו מישהו כזה לסדר לה ולי הוא פשוט לא אמר שהוא סיבן אותי בשטויות האלה והייתי צריך לגלות את זה לבד. מובן שהוא סיפר לה עוד כל מיני סיפורים כאלה ואחרים עלי בלי להגיד לי וכמעט סיבך אותי בצרות חחחחחחחחחחחחחחחח
. אני בתור חבר תמים לא שאלתי יותר מידי הרי חבר סידר משהו פשוט הלכתי ואחרי שדיברנו והייתי צריך להתחמק ולתחמן כדי לא לשרוף את עצמי בשקרים שחבר שלי סיבך אותי. האמת שזו הייתה חוויה מופלאה ביותר ומאוד מצחיקה מה גם שזה קרה ברכב
שזה בכלל גרם לי להלם ראשוני חחחחחחחחחחחחח. בקיצור זה היה נפלא והתבדיתי על כל האמונות שהיו לי לגבי נשים מבוגרות כי זה הרי ברור שאלו שטויות במיץ, כמו שאומרים זה כמו יין שהולך ומשביח ואני מקווה שזה נכון לגבי כולן ולא רק לחלקן.
חחחחחחחחחחחחחחחחחח מאז אני בודק טוב טוב ת'חברים שלי

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

הפואנטה בכל העסק, היא שהריח לא אמור להיות רע אם הכל בסדר שם למטה.

lulit

New member
אני אוהבת ריח של מקלחת

זה נותן לגוף מין ריח "טעים" כזה, מזמין. בן הזוג שלי משתמש בבושם שאני מאוד אוהבת. עושה לי מן "פיק ברכיים" בכל פעם שאני מריחה אותו. אני אישית לא חובבת של כל הקרמים למיניהם. יש לי בושם שקניתי בבודי שופ, על בסיס שמן. יש לו גם ריח "נקי" עדין, ש"עושה את העבודה"

ארטימיס

New member
אני עונה!

איזה ריחות עושים לכן את זה במיוחד? ממ.. הריח של החבר אחרי מקלחת
הבושם רושאס
ואיזה דוחים ברמה של "אין מצב להתקרב"? אממ.. ריח לא נעים מבית השחי
זה כל כך דוחה אותי!!
איזה ריחות אתן עוטות בכדי לפתות? אממ.. חחחח אני מפתה גם בלי בושם
איך אתן ביחס לריח הגוף, שלכן ושל הפרטנר?

Talia E

New member
תשובותי ../images/Emo68.gif

איזה ריחות עושים לכן את זה במיוחד? ריח של אחרי מקלחת
ו/או בושם עדין ו/או כביסה נקייה... יש גם אנשים שיש להם באופן טבעי ריח טוב כזה מהפה. הבל פה חמים שמריח טוב - יאמי, זה ממש עושה לי את זה
ואיזה דוחים ברמה של "אין מצב להתקרב"? ריח רע מהפה זה פשוט קטלני
יש כאלה עם מן ריח חמוץ כזה, בלעעע - אין, אין מצב! לגבי בית השחי אני יותר גמישה, למרות שאם המצב קשה במיוחד אני בהחלט אעדיף שהוא יילך אחר כבוד למקלחת
איזה ריחות אתן עוטות בכדי לפתות? יש לי איזה בושם שהפידבקים ממנו תמיד נהדרים. איך אתן ביחס לריח הגוף, שלכן ושל הפרטנר? לגביי - אני לרוב מרגישה שאני מריחה טוב. לעתים קרובות גם אומרים לי את זה וזה כיף
לגביי ריח גוף של הפרטנר - חוש הריח שלי מאד מפותח... כאשר הריח טוב זה גורם לי פתיחות והנאה וכאשר הוא פחות טוב זה מעט לא נוח לי, אבל אני מסתדרת עם זה

ToryMaster

New member
בהמשך למה שעונג שאלה על ריחות

ובהנחה והפרטנר לא מריח טוב, בין אם זה מהגוף או מהפה, תאמרו משהו על כך? איך?

אולי פשוט צריך להגיד..אבל..

אני אישית לא נעים לי להגיד לו..במיוחד אם זה פרטנר קבוע וזה קורה לפעמים.. אז מחפשת גישות מעודנות לעניין כמו שאני קמה לצחצח שיניים ואומרת לו יאללה מבצע שני צחצוחים במחיר נשיקה..סתם שזה יצא פחות מעליב.. אם זה מהגוף..אממ..קשה לי להימשך ולכן או שאני מובילה את העניין למשהו רוחני בלי סקס לאותה שעה..או שמציעה הידחפות למקלחת.. אבל לא קורה מצב שאני אומרת לו אתה מסריח לי כעת..אני לא יכולה להתקרב..

b t t y b o o p

New member
להגיד לו?

אני לא בטוחה...אם אני אוהבת אותו אז אני ירמוז לו בצורה עדינה שלא תפגע בו.. אבל אין לי רגשות כלפיו...אני לא יגיד כלום י ממילא אני לא ימשיך איתו ת'קשר.... נגיד לחברה שלי יש ריח ממש לא טוב כן מהגוף וכן והפה...ניסיתי לרמוז לה בעדינות..ועובדה היא קיבלה את זה טוב מאוד. אבל זה לא הכי עוזר....

אפשר לרמוז בצורה עדינה

לא חייב לדבר באגרסיביות או בהתנשאות... יש אנשים שסובלים מריחות לא נעימים... או שהכי הרבה קונים לו את הדברים הנחוצים

מדברים איתו יפה

מסבירים לו שזה לא הכי נעים לאף... הוא בטוח יקלוט... אלא אם כן הוא גולם
פשוט לקנות לו מתנות מבושמות

הבל פה

הבל פה קשור להמון גורמים
: יש המון סיבות זה יכול להיות הגיינה, חוסר איזון בקיבה, בעיות חניכיים, אי צחצוח שיניים, בעיות שיניים, ועוד כל מיני חוסרי איזון למינהם. גם מזונות מסויימים ועוד דברים גורמים לריחות: שום, בצל, עמבה, חילבה, סיגריות, וכו'. פיתרונות: מסטיקים, מי פה, צחצוח שיניים קבוע כולל את הלשון, רופא שיניים ושיננית להגיינת הפה במידה וצריך, וכו'.

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

אם צחצוח שיניים ושימוש במי פה לא עוזרים, לפנות לרופא. בנוגע לצחצוח על הלשון - בעדינות בעדינות, כן?

למעלה