ריחוף הפרפר

חן (*_*)

New member
ריחוף הפרפר

פרפר / חן (*_*) הוא-רצה להרגיש כפרפר כזה המרחף בקלילות מפרח אל פרח טועם מדבשו של זה נוחת אל בין עלעליו של אחר ולא ידע כי פרפרים בודדים הם וכשפרחיהם קמלים למול עיניהם טועמים הם את עצבות הגעגועים נוחתים ברכות אל פתחי זיכרונות מקוים... אולי בריחוף הבא תחודש לה פריחתו של עולם

Mוניk

New member
מקסיםםםם חן../images/Emo24.gif

גם המילים גם העיצוב פשוט אהבתי שב"ש מאמי}{

alonronit

New member
מוניק מה המצב

אני בסדר גמור הזה ארץ יפה פורטוגל אני עובד במכירות תמונות כסף לא משהו אבל אני נהנה מי רגע רונה יתקשרה אלך אהיא עוד בגוטמלה היא בסדר תמרי לה שאני רק מדגעגע תודה מוניק דוש לתומר תודה אלון

Mוניk

New member
אלון../images/Emo23.gif

תגיד למה אתה לא שולח מסר עם כתובת של אימל זה הרבה יותר נוח וכן הכל בסדר יאאלה עכשיו אני צריכה ללמוד שפות גואטמלית, פורטוגזית וקצת סינית, יאפנית ואני מסודרת תומר כבר עושה דוש לעצמו הוא ילד גדול
רונה התקשרה, גם היא בסדר אלון אני שמחה לשמוע שטוב לך קיפנ-טאצ' תשמור על עצמך ילד
אלון

תלתלית

New member
אמן ..שההתחדשות תהא

הפריחה של עצמינו מבפנים בשלמות. תודה, חן. כשנדבר תביני עד כמה תודה זה קצת למה שאני חשה עכשיו.

תלתלית

New member
../images/Emo23.gifמהמם!

מרגש וקסום. תודה, אין לי מילים להסביר כמה זה עוזר לי עכשיו. הידיעה הזו על מהות פריחה מחודשת. תודה.

חן (*_*)

New member
תודה...../images/Emo51.gif..... הסמקתי ../images/Emo13.gif......

מהמחמאות. מאחורי סיפור/שיר זה, עומד סיפור בפני עצמו, אותו אביא אולי לכאן בהזדמנות. ההזדהות, וההתרגשות שלכם מהמילים, פשוט מרחיבה את הלב.
-תודה.

דיתוּש

New member
זה מקסים../images/Emo14.gif

יש משהו אופטימי בסוף... וזה נותן טעם מריר/מתוק לשיר הזה... זה יפהפה... וגם התמונות נהדרות
שמרתי את השיר הזה, לעת צרה

חן (*_*)

New member
תודה דיתוש ../images/Emo24.gif

שמחה שאהבת, ואת שומרת אותו (רק לא להעביר, זו יצירה שלי
- פשוט מסתובבות כבר 2 יצירות שלי באימיילים חחחחח.....(תארי לעצמך כמה נדהמתי כשהגיעו אלי באימייל שנתיים לאחר שכתבתי אותן), אבל לך לעצמך, בכייף, וזו רק מחמאה עבורי.

למעלה