ריוורב אנלוגי

אפשר להתקין במגבר ריוורב קפיצים במחיר הזה

קפיצים של Accutronix עם שליטה על REVERB,DWELL,TONE

ריברב צריך להיות כמה שיותר בסוף של שרשרת ההגברה, כלומר אחרי הרפאמפ, כדי להדהד את הסאונד של המגבר + גיטרה בתוך הקפיצים, לא רק של הגיטרה. לכן רצוי שיהיה בתוך המגבר אחרי הפראמפ, ולא ישר אחרי הגיטרה.

MetalicBluz

New member
אבל זה כל הרעיון של FX loop, לא?

להשתמש באחד מהאפקטים שהוזכרו כאן באפקטס לופ ואז הוא כאילו במגבר אחרי הפרה-אמפ, ולא ישר אחרי הגיטרה.

byrdparis

New member
לא לכולם יש

FX LOOP

לצערי ..

ד"א ה WET הוא דיגיטאלי, אבל מקבל תשבוחות מפה ועד הירח ב TGP לפחות.

MetalicBluz

New member
מבדיקה קצרצרה בגוגל

ראיתי של- ibanez tsa 30 יש אפקטס לופ. לכן שאלתי..

לגבי ה- WET שמעתי אותו והוא ממש נחמד, עושה עבודה די טובה. לגבי TGP אני חושב שכרגע זו התקופה שכמו ב"בגדי המלך החדשים" כולם לא רואים שהמלך ערום, לא נעים להם להגיד.. כמו מה שכתבת אז עם ה- Riot. אין לי ספק שזה יקרה גם ל WET בסופו של דבר. זו כרגע התקופה שלו. אם נשווה אותו לאחד הפדאלים של סטריימון לדוגמא הם פשוט לא רואים אותו בעיניים לדעתי.
אבל כאן כבר נכנסים להעדפות אישיות זה נורא סובייקטיבי כל העסק הזה..

אם כבר, שמעתי שלאחרונה יצא פדאל ריוורב מגניב ל- Subdecay
זה אמור להיות מעניין

byrdparis

New member
לא דיברתי ספציפית

על האיבנז.. אלא בכללי וגם עלי
(לי אין)
לגבי ה WET אני דווקא לא חושב שזה ככה שם כרגע, הם השוו אותו לא מעט גם ל BSKY וגם ל HOF של TC ולאחרים
ווואלה, הם אוהבים אותו מאד..
אני אישית לא שמעתי, אין לי מושג.
אני עובד עם HOF ד"א.. ואני לא יודע עם הסטרימון יהיה טוב ממנו בהכל, אולי בדברים מסוימים..
סה"כ הפדאלים של סטרימון לא זולים ולא מכוונים לכל אחד.. זה לא כזה פשוט לקחת מהחברה הזו 2-4 פדאלים.. זה 5000 שקל בשקט לחצי פדל בורד.

יש לו אפקט לופ? באינטרנט ראיתי שאין לו...

או שפספסתי את זה.

אפקט לופ באמת נועד להכניס לאפקטים את הסאונד של הגיטרה והמגבר ביחד. זה חשוב במיוחד באפקטים כמו ריוורב, כי כל הרעיון זה להדהד את הסאונד שיוצא מהמגבר בקירות של חדר מדומה.

אולי עדיף להתקין אפקט לופ
. יעלה אותו דבר אולי טיפה פחות

MetalicBluz

New member
ושכחתי לכתוב, תתחדש!!

הקטע עם הטיוב סקרימר נראה לי ממש מגניב.
זו דוגמא למגבר של יבנז שממש הייתי רוצה לבדוק. כבר שנים לא יצא להם
מגבר שהיה בא לי לבדוק..

למעלה