ריאלית....

מאי טאי

New member
ריאלית....

טוב אז כשהייתי צעירה יותר (פחח איזה מבוגרת אני- 18) ניסיתי לעסוק במאגיה , למדתי והייתי פעילה בפורום של מאגיה באתר המוקד לנושא. בכל מקרה, כלום לא עבד ורציתי לדעת אם אתם באמת מצליחים לעשות דברים ומאמינים בכל ה"אלילים" כי לי היתה בעיה עם הקטע הזה. אני האמנתי בכוחות הטבע אבל להאמין בדמויות זה כבר משהו אחר. סתם עניין אותי לדעת....

את לא יכולה לאנוס את עצמך להאמין

לדברים. ויותר מזה, אי אפשר להצליח כישוף בלי להאמין ביכולת שלך כמכשפה. אם את מעוניינת, אני יכולה להסביר לך את כל התיאוריה שלי לגבי איך ולמה כישו עובד. אם את רוצה לדעת באיזה אלים כל אחד מאמין, יש על זה שירשור בפורום פאגאניזם.

Justin Angel

New member
אני מצטער...

אבל במשך השנתיים הראושנות שעסקתי במקשוף בכלל לא האמנתי בשום אל. האמנתי ביקום ובטבע וזה היה מספיק. האמונה הפאגאנית מכילה בתוכה לפעמים את יכולות המקשוף. אבל זה לא אומר שיכולות הכישוף מצריכים אמונה פאגאנית.

כפי שלמדתי

בעצמי אחד הדברים החשובים ביותר בתעסוקה כלשהי ובעיקר באחת בה משקיעים מאמצים נפשיים ומודעים באינטנסיביות כזאת כאשר דורשת המאגיה הינה האמונה. באם את מאמינה בעצמך או באלים או בטבע או בכל דבר אחר כל עוד קיימת האמונה והמוכנות להשקיע ולהשלים את האמונה על ידי הפיכתה למציאות אז ורק אז תצליח דרכך. כפי שאומרים אין דבר העומד בפני הרצון מלבד העצמי

מאי טאי

New member
תודה רבה על התשובות...

אולי לא הייתי בתוך הנושא לגמרי ובגלל זה לא הלך לי כלוםף האמת שנורא האמנתי שזה יצליח אבל לא התמדתי. זה נושא שמאוד מעניין אותי ותמיד האמנתי שיש משהו "מעבר" ושיש כוחות שאנחנו לא יכולים לתפוס שקיימים

למעלה