ריאיון עם מר לורדי

TillsWIFE

New member
ריאיון עם מר לורדי

הריאיון נעשה כמה שעות לפני האירוויזיון עצמו. אני מביאה את הלינק לאתר בו רשום הריאיון באנגלית. אני תרגמתי אותו לעברית לנוחיותכם.
התחלת הכתבה
לאחר מרתון מתיש של ריאיונות טלויזיה, לורדי הגיע לדבר עם כתבי אתר האירוויזיון-אבל לא לפני שקודם לקח זמן לומר שלום לשלושה כתבים עוורים. מר לורדי לקח את הזמן שלו, נותן להם לגעת בתחפושת שלו, ולשים את הידיים שלהם על פניו, לפני שתיאר להם את הפנים שמחוברים לחגורה שלו. "אתם יודעים, זה הכל מודבק" אמר להם, "וזו פרוות אייל. אני מכין את כל התחפושות שלי לבד". ואז היה זה תורנו לפנות אל האדם הנפלא, בשיחה שהשתרעה על מגוון תחומים ממפלצות ואוכל יווני עד ליופי ופחדיו של לורדי מסוסים. מראיין: זה נחמד לפגוש אותך, מר לורדי. הרגע נשאלת את רוב השאלות שהכנו עבורך. האם יש איזו שאלה שמעולם לא נשאלת, אבל אתה מעוניין לענות עליה? מר לורדי: הו, זו אחת טובה. למעשה, אני לא יודע. בוא נתחיל עם שלך. מראיין: אמרת שראית חלקים מאתונה. האם ביקור באתרים תיירותיים מעניין אותך? מר לורדי: היה לנו טיול באתרי תיירות בשבת והלכנו למקדש של זאוס. אבל כמו עם ההיסטוריה של יוון, אני גם מעריץ גדול של האוכל היווני. הייתה לנו ארוחת-ערב גדולה עם המשלחות של המדינות בשישי בערב, במסעדה מסורתית יוונית. זה היה נחמד. אבל לא היה להם את כדורי הבשר האלו שאני אוהב. יודע על מה אני מדבר? מראיין: למעשה, אני צמחוני. מר לורדי: הו, סליחה. בוא נדבר על גבינה. הגבינה היוונית היא מעולה. (צוחק). מראיין: הרבה מעריצים מעוניינים לדעת איזו תמונה אתה נושא בתעודת הזהות שלך – האם היא של לורדי או טומי? מר לורדי: יש לי שני תעודות זהות שונות. אבל למעשה, אני תעודת זהות חיה. אני לא צריך אחת כאן. אף אחד הוא לא כמוני. מראיין: הכנת את וידאו-לורדי הראשון שלך כשהיית באוניברסיטה, כשלמדת אומנות תיאטרלית. אבל לא לבשת מסיכה. האם אתה יכול לספר לנו על כך? מר לורדי: זה נכון. הייתי סטודנט בבית-ספר לסרטים. זה היה לפני 10-15 שנה. הוידאו הוא מ-1994 והוא נעשה בשביל עבודת מבחן. באותו זמן, לורדי היה פחות-או-יותר פרויקט של אדם אחד. הייתי היחיד ללא מסכה באותו וידאו. אני עשיתי את כל עבודת התחפושות בשביל האחרים. אבל כשראיתי את התוצאות של הוידאו הזה, חשבתי, "אוקיייייייייייייייייייייייי". כל האחרים נראו כל כך הרבה יותר מגניבים ממני. וזו הייתה הדרך שהובילה אותי להבנה. כך לורדי קם לתחיה. מראיין: איך היית מתאר את עצמך לאדם עיוור? מר לורדי: כן, זה היה מצחיק. היו כאן שלושה כתבים עיוורים. ביקשתי מהם לגעת בי, אז עכשיו הם יודעים איך אני נראה. הם יראו דברים אחרת. יש להם עיניים באצבעות שלהם. מראיין: ואיך היית מתאר את עצמך לאדם עיוור שלא יכול לגעת בך? מר לורדי: (צוחק) מר לורדי היא מפלצת המפלצות. הוא מנהיג קבוצה של חמש מפלצות בגילאים שונים וזיהויים שונים. יש לנו חייזרית, יש לנו מומיה מצרית. מהצד המוסיקלי, אנחנו להקות רוק, להקת רוק כבד, מנגנים מלודיות של רוק כבד משנות ה-80. מראיין: האם יש אילו קווי דמיון בין מר לורדי וטומי? האם זה כמו ג'קיל והייד? מר לורדי: זה בדיוק ככה. יש המון דברים שאני לא אעשה ללא התחפושת. מר לורדי מעודד אותי לעשות יותר מאשר אני עושה באופן נורמאלי. אבל למר לורדי ולטומי יש אותו מוח [הערה שלי:להבדיל מהמחזה ג'קיל והייד עם המוזיקה הגותית הזועמת –שאני אגב ממליצה לראות או לקרוא- שג'קיל והייד הם אותו אדם עם "מוח" שונה). בתור אדם פרטי, אני מדבר בצורה שונה, אני מתנהג בצורה שונה, אני הולך בצורה שונה. אבל לעשות את כל קטע המייק-אפ הזה פעם ב- זו גם כן הקלה.

TillsWIFE

New member
המשך הכתבה

מראיין: המפלצת הראשונה שלך הייתה החיה מ"החבובות". עם איזה סוג של דברים שיחקת כשהיית ילד? מר לורדי: לא כאשר הייתי ילד – אני עדיין ילד. [אריק, זוכר מה אמרנו עליו? טומי מאמת את זה] אני שיחקתי את הדמויות מ"מלחמת הכוכבים", עם שליטי היקום "Masters of the Universe", ובכן, דמויות של מפלצות. אהבתי עכבישים קטנים, דינוזאורים. מראיין: אמרת שכמה שהסרט יותר מפחיד, כך זה עושה לך יותר כיף. אז איך אתה מגדיר הומור? מר לורדי: שאלה קשה כדי לענות עליה בתמציתיות. תן לי לחשוב. (הפסקה-חושב). יש אומרים שאימה היא סאב-ז'אנר של קומדיה. אני מאמין שזה נכון. זה לא הומוריסטי, אנחנו לא נועדנו כדי לגרום לאנשים לפרוץ בצחוק, אבל זה כיף ובידור. זה בדיוק אותו עיקרון כמו לרכב על רכבת-הרים שוב ושוב. יש אנשים שלעולם לא יעשו זאת. בשביל אחרים, זה כיף. מראיין: שאלה אחת אחרונה. החלפתם שני חברי-להקה. האם זה היה קשה למצוא שניים חדשים? מר לורדי: זה היה די קל. אבל זה לא רק להחליף מוסיקאים בלהקה. הכימיה חייבת להיות טובה. אבל היה לנו מזל עם ההחלטות שעשינו. אנחנו שמחים עם חברי הלהקה החדשים. מראיין: מר לורדי, תודה רבה לך על המילים הפתוחות. בהצלחה באירוויזיון. הנה כמה מאמירות השיא של מר לורדי בתשובות שלו לשאלות של כתבים אחרים "אתה יודע, אנחנו אוכלי בשר בבית-קפה צמחוני" אמר מר לורדי כשנשאל איך הלהקה מרגישה להיות באירוויזיון. לורדי ונצרות בטוח לא הולכים יחד? בטח שכן. "אני חבר כנסיה והמתופף שלנו קיטא למעשה כתב וניגן כמה שירי כנסיה." "אני לא רוצה להישרף בגיהנום, אני רוצה ללכת לגן-עדן" כאשר הטלוויזיה הפינית הזמינה את לורדי להשתתף באירוויזיון, מר לורדי חשב שהם התקשרו למספר הלא נכון. "אני חושב שאנחנו נראים יפה. אנחנו נראים כמו מפלצות." "לורדי הוא בעצם הניקניים שלי. הוא ניתן לי ע"י חברים." "שנה שעברה, היינו בסיבוב הופעות דרך כל אירופה. ותרנו באופן אקסטנסיבי בגרמניה." "תוכניותינו לעתיד הן לחזור לשגרת הבי מטאל הנורמאלי שלנו." בנקודה זו מר לורדי היה צריך ללכת לחדר של הילדים הקטנים [הערה שלי: הכתב כנראה מתכוון לחדר השירותים]. אבל הוא גרם לנו להבין שהוא עוד יחזור. "בטח, כמה מעריצים ראו אותנו ללא התחפושות. אבל הם לא צילמו. אני גם לא לובש את תלבושת הבמה שלי כשאני מוציא את הכלבים שלי." כתב שאל את טומי- ממה מר לורדי מפחד? ולאחר הפסקה ארוכה טומי ענה "זו אחת טובה... סוסים, אני חושב. הם כל כך גדולים." "האבנים המתגלגלות (The Rolling Stones- להקת רוק קלאסי שאתם וודאי מכירים אז אני בעצמי לא מבינה למה אני מסבירה לכם מיהם) זהירים עם התחפושות שלהם, בדיוק כמונו, הם פשוט נראים שונה. אתם יודעים, זוג אחד של ג'ינס לא דומה למשנהו." "כל הזמן הייתי מצייר מפלצות. המפלצות שלי נראו יותר יפה מכל דבר אחר." כתב שאל את טומי- האם ילדים מפחדים ממר לורדי? וטומי ענה "לא, בכלל לא. זה ההורים שלהם שמפחדים ומפחידים את הילדים שלהם. אנחנו נראים כמו הצעצועים שלהם" "לעולם לא תהיה הופעת לורדי ללא המסכות שלנו." טומי מספר בריאיון "קיטוס- KITOS משמעותו ביי-ביי בפינית."

KITA3

New member
זה לא ממש נכון

הם החליפו 3 חברי להקה (מאגנום אנראי וקלמה) או שכתב טעה או שאת

who am i1

New member
נראה לי קראתי אותה

אבל עדיין כיף לקרוא אותה שוב ואני רוצה לשאול שבחוקים של הפורום כתוב שאסור להזכיר את השמות האמיתיים אבל בהודעה שלך כתוב השם של מר לורדי. לא שאכפת לי אבל סתם אמרתי את זה. ומה זה התמונה הזאת ב"המשך של הכתבה"? מי זה האיש המצוייר שנראה כמ ואיזה רוח אני רואה באמת היית מתורגמנית כזאת פעם אע?

TillsWIFE

New member
זה מהאתר של האירוויזיון

אז יש מצב שקראת אותה, בדיוק כמו הרבה אנשים אחרים. הכתבה עצמה מזכירה את השם. אני אנסה לנסח אחרת את הכללים. זה לא שהם בני-אדם בלי שמות בכלל, פשוט הם מבקשים לא להזכיר את שמותיהם בפומבי. ברגע שחבר להקה בעצמו מזכיר משהו בנוגע לפרטיו האישיים, אין לי מה לעשות נגד זה, נכון? כך שכתבות מהסוג הזה יתקבלו בברכה!
והתמונה היא של המשחק שמר לורדי היה משחק בילדותו (לא קראת את הכתבה?
) Master of the universe. לא הייתי מתורגמנית פעם, אני עד היום... אולי כדאי לי להוסיף את זה לחתימה שלי, בתור אחד התחביבים שלי *מהרהרת בדבר*

למעלה