רטיבות

• פותח הנושא is99
  • פורסם בתאריך

is99

New member
רטיבות

הייתה לנו בעיית רטיבות שנפטרה אך כתוצאה ממנה במספר מקומות בחלקים התחתונים של קירות התקלף והתנפח הצבע כדי שהקיר יתייבש קילפתי את כל ההתנפחויות של הצבע כך שיש לקיר יותר "קל" לנשום ולהתייבש. כל הסיפור היה בתחילת החורף וכרגע בגלל שאנו בקיץ הקיר התייבש ואם אני נוגע בו הוא יבש אך בחלק מהמקומות יש לקיר עדיין ריח של רטיבות. כמובן שאני ימתין עוד זמן מה לכמה חמסינים טובים כדי לתת לקיר הזדמנות להתייבש אך מה אני יכול לעשות לאחר מכן ? לסגור את זה ולצבוע בצבע רגיל או שיש חומרים מיוחדים שאיתם אני צריך לטפל בקיר נגד עובש עתידי וכו ? תודה

is99

New member
פנימי

קירות פנימיים בעיקר בסלון ובעוד חדר נגרם מרטיבות החול של הריצוף

תראי

א.צריך לחכות ליבוש מוחלט של המקום ב.לאחר שהמקום יבש יש לנקות היטב את הקיר (אפשר בעזרת שפכטל ושיפשוף המקום עים נייר זכוכית ג.מתיזים או בעזרת רולר מורחים את הקיר "בונדרול"(מקשר) ד.מורחים שפכתל "קלסימו"בכמות המתאימה . ה.לאחר יבוש לשפשף בעזרת נייר זכוכית ו.צובעים את הקיר ב"סופר קריל"

שיפוצים

New member
נגד עובש

כדי שלא יצא עובש בעתיד , שפשף את הקיר עם סקוטש טבול באקונומיקה מדוללת במים , 50% . המשך הפעולות הרגילות , תיקונים אם צריך , שפשוף, וצביעה . בהצלחה

מיותר

אני חושב שזב מיותר פה אבל אם כבר רוצים יש תמיסה מיוחדת שמערבבים עם מים והיא קוטלת את הפטריה לא זוכר את שמה כל חנות צבע מכירים בהצלחה...

למעלה