רטיבות

מירבזון

New member
רטיבות ../images/Emo59.gif

ככה פתאום הופיע אצלי כתם רטיבות רציני בתקרת חדר האמבטיה. נוצר שם גם חור קטנטן שהולך ומתרחב. אך אני יכולה לדעת מה מקור הרטיבות?? אם יש נזילה או שרק עיבוי.הכתם הוא לא ממש מעל האמבטיה אלא איפשהו בתקרת החדר. עד כמה שידוע לי, באזור הזה לא עוברים צינורות.

מאגר

New member
../images/Emo91.gifרטיבות בתיקרה

ראשית האם את גרה בבבית משותף אם כן יכול להיות שזה פיצוץ אצל השכן שמילמעלה אם את גרה בבית פרטי ויש לך רק קומה אחת יכול להיות שזה מהמאבה של המזגן מדוד שמש או מהצנרת שלו בל מקרה ברור שישנה איזה נזילה יכול להיות אפילו מדוד על הבויידם כתבי איזה סוג בית ישלך ולפי זה אנסה לכוון אותך

מירבזון

New member
../images/Emo110.gifפרטים בעניין הרטיבות

ראשית, תודה על ההתייחסות, אני די נואשת. אני גרה בבית בן שלוש קומות, בקומה השניה. בקומה שמעלי יש דירה הזהה לחלוטין לדירה שלי. הכתם הוא ממש בתיקרה, או יותר נכון בחיבור בין הקיר לתיקרה,כתם עגול ההולך ומתפשט. הצינורות שלי לא עוברים שם. עליתי לשכנה מלמעלה, לראות אם יש בעיה כלשהי. על פניו לא נראה שיש.ירדתי למטה והסתכלתי לה בשעון המים, בפרפר האדום הקטן, והוא לא זז בכלל, וגם המונה לא זז בערך רבע שעה. התקשרתי לחברת הביטוח שלי, אמרו לי שלפעמים יש נזילה מאד קטנה שלא רואים אותה בשעון המים, ושיכול להשיות שלשכנה למעלה יש בעיה של איטום רובא בין הבלטות ולכן יש חלחול של מים וזה מרטיב את התקרה שלי. הדוד של השכנה הוא דוד חשמל והוא נמצא בכלל במקום אחר. גם הדוד שלי הוא דוד חשמל,ממוקם אמנם בבוידעם אבל במרחק של כשני מטרים מאזור הכתם והצינורות בכלל במקום אחר. תודה!!

מאגר

New member
|המלצהנזילה לא ברורה

|על תהיה בטוחה שצינור לא עובר משם יכול להיות אפילו שצינור שהולך למטבחאו לכל מקום אחר עובר שם דבר אחד ברור הנזילה היא אצל השכן למעלה וכדאי שיבדקו את הנושא הזה במהירות האפשרית לפני שהנזק יהיה גדול יותר

asitali

New member
איטום

סביר להניח שהרטיבות נובעת מבעית איטום. אם יש לשכנים אמבטיה כדאי לבדוק את החיבור בין האמבטיה לקיר (הנקודה בה יושבת הקרמיקה על האמבטיה).

מאגר

New member
../images/Emo91.gif לasitali

לדעתי זה פיצוץ בצינור שהולך או שבא למטבח או לאיזה מקום אחר בדירה של השכנים למעלה כי הכתם הוא באמצע החדר

asitali

New member
מאגר

אני לא פוסל את האפשרות, אך לא תמיד כתם רטיבות מופיע בסמוך למקור הדליפה (במיוחד בתיקרה).

תסלחו לי, שקופצת פנימה, בעיניין ..

רטיבות - רגישה מאוד לנושא, כי בגלל רטובות הייתי צריכה לעזוב את המשרד, שבניתי, והפסדתי כ: 60000 ש"ח ...שהשקעתי במקום. מכל, מה שכתבתם, מוכנה להמר, שזה פיצוץ/סדק של צינור. המים מרטיב את כל מילוי החול, ורק אחרי זה מתחיל לרדת, דרך תקרה הקונסטרוקטיבית. השכנה יעשה עד שנה ז´יפה של סיליקונים, עד שכל טיח התקרה יפול על הראש שלכם. מכתב הזהרה דחופה לה, עם תאריך ביצוע, ולא לוותר!!!

מאגר

New member
|../images/Emo92.gifחוות דעת

בשביל זה אמרתי לבדוק איך הולכים הקוים שך המים למטבח או לחדר כביסה או לשרותים נוספים יכול להיות שזה צינור שעובר מהמקלחת או מכול מקום אחר למקום אחר דך אותו חדר יש אפשרות לדע זאת עם למקום שנימצא בקירבת מקום מגעים גם מים חמים לפתוח את ברז המים החמים ולראות אם הריצפה חמה באיזור הזה

מסכימה, ושוקלת למחוק את העצה...

שמתחתי, כי מעיד על חוסר אחריות... עם המחיקה, כל התגובות על העצה המפוקפקת, גם ימחקו, לכן לא עשיתי את זה, קודם, אבל העצה כל-כך מסוכנת, שלא כדאי, שמשהו ינסה...

BOLDER

New member
מירבזון זה

מגיע מהשכנים שמעליך. אם יש להם אמבט או מקלחון יכול להיות שהנזילה הנה מהניקוז ולא מצנרת המים. לכן, אל תנקטי בשום צעד לפני שהשכנים יטפלו בבעיה אצלהם. עפ"י החוק את יכולה לחייב אותם לתקן את הנזילה וכן לתבוע מהם את שיפוץ תקרת המקלחת שלך. בהצלחה קובי

עצה !!!

קחי פטיש ואיזמל.. ולסתת בעדינות במקום בו נוצר החור הרטוב עד שתגיעי לצינור בו יש חור אם לא מצאת שום צינור אז.. הבעיה היא ברובה של השכן מעלייך.. אם הגעת לצינור אזי הבעיה היא נזילה מאותו צינור שקרוב לודאי שייך לשכן מעלייך בכל אופן הרבה יותר קל וזול לאתר את הבעיה מאצלך מאשר אצל השכן כיוון שאצלו יש צורך לפרק קרמיקה לאחר שתמצאי את מקור הבעיה תחייבי את השכן בתיקונה המיידי וגם אם לא הצלחת לאתר את הבעיה תוכלי תמיד לסתום את החור שיצרת בעזרת קלסימון דבר שגם חובבן יכול לעשות בכל אופן לי נראה שהבעיה היא שצנרת השכן פגומה בהצלחה

asitali

New member
אתה רציני?

אל תשכח שמדובר בתקרה שבדרך כלל בעובי 20-25 ס"מ ובעדינות עם פטיש ואיזמל? לא נראה לי.

מאגר

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif../images/Emo41.gifטמטום מטופש

עד עכשיו חשבתי שאתה באמת בן אדם שמבין משהו עכשיו אני משוכנע שאת אפס גמור הנזילה היא מהצנרת של בעל הדירה בקומה שמעל בשביחל להגיע חצינור הי צריכה לעשות חור בתיקרה שלה ? ושהחול מהקומה השניה ירד לה על הראש אתה אדם מסוכן לבניה ואפילו פושע מקצועי עם עיצות שכאלה בטוח שאינך קבלן בעל רשיון אם כן חמור מי שנתן לך רשיון כזה כי אתה מסוכן לציבור במקצועיות שלך

לא!!!!!!! לא!!!!! לא!!!!!! השתגעת?

לא לגעת בקונסטרוקציה ! לפתוח את הרצפה, דרך החיפוי, בלבד!!!!

lili5

New member
מכשיר לאיתור נזילות

לשרברבים יש בדרך כלל מכשיר שמאתר את מקור הנזילה מבלי שיהיה צורך להרוס . רק לאחר האיתור פותחים במקום המדוייק שבו נפרץ הצינור.

mikea

New member
מכשיר לאיתור נזילות - שאלה

למישהו יש מושג כמה עולה בדיקה כזו?

הטאוריה יפה, אבל בתקרה, עד שיש

נזילה בקומה מתחת, כל החול התמלה במיים. אין חכמות, לפרק את ריצפת השכנה! ודחוף!

למעלה