רחמים

ריקי די

New member
רחמים

שירתי חצבה לה דרכה במחילות החול הדקיקות,זחלה על פני העור כפיתוי. חפנת שבבים שרתחו תהילה תחת השמש ונותרו אך ניצוצות זועמים של חסד, מילים קודרות כפותות אל האור המתכלה אט אט- אל ארץ מדבר. עתה מול הרוך הלוחש אל הריק חשוף עורי כרגבי אדמה סדוקים, זוחל אתה לשוא בכאב ונשמה בך ממתינה לכסות צלקותי ברחמים.

טאKילה

New member
בליל מחשכים...../images/Emo79.gif

בליל מחשכים פורץ זיכרונות ענוגים כמהתי למקסם מילותיך הרוחשות עלי ריגושים ומתירות סודותיי בשיעורין. , שמרתי בנשמתי רוך נגיעותיך עטפתי בם את שנתי וחיבקתי אותך בחלומי עם צעיף של פריחה. , בדממה שמעתי אוושת לבי מוליכה אליך אוצרות אהבתי.

ברחמים

ברחמים חמים אושיט לך ידי הצלוקה כבמים סוערים אזרוק לך גלגל הצלה כבארץ מדבר אשקה שפתייך במיץ כפיתוי של האור אזחל לידך בכאב והרוך הלוחש אל הריק החשוף ילטף את גופינו בערגה במתינות בחסד

odo13z

New member
צלקות...../images/Emo66.gif

שתיקתך חורצת בי צלקות כשוט עקרבים ננעצת בבשרי אימרי לי מילים קשות אימרי לי שמאסת... כי השתיקה כואבת עוד יותר. ואולי... את עוד אוהבת.

b a b y s

New member
נשתוק ביחד../images/Emo68.gif

נשתוק ביחד, דיברנו מספיק, עדיין אוהבת אך מאוחר... תנוח, שים ראשך על חזי, ושמע הלמות ליבי, הקשב לשקט המבורך, לשתיקה המהוללת, שמע מעבר למילים, את כל מה שלא נאמר... את כל מה שאין צורך להגיד, אתה בעצם יודע- אני אוהבת עדיין אך מאוחר....

החיים ממשכים../images/Emo79.gif

מביטה בעצמי במראה נדהמת ממה שאני רואה אני כולי מנותצת פצועה זכוכית אנושית שבורה חלקי פזורים על הריצפה הכל כה מוכר מהול במנוקר הנה שם בצד בדד שוטט דם פרפורים אחרונים של ליבי הלב שלי... אויי ליבי ליבי פורצת זעקה אילמת מפי מבכה על גורלי מתייפחת מתאבלת על עצמי. יבוא היום אלקק הפצעים אאסוף השברים גם לבבי יחלים אאסוף עצמי חדש הרי החיים ממשיכים......

למעלה