רחמים

רחמים

אני חדש פה חרדי בחור ישיבה בתול בן 21 שלא טעם מעולם טעם בחורה אני מת לבחורה שתלמד אותי את רזי וסודות הסקס תשאירו תגובות

bugbuster

New member
צ'מע.. נתחיל מהמשורר הלאומי

אגב היה תלמיד חכם, וחרמן גדוללללללללללללללל שדיים. שדיים בקשו רחמים עלי אם יש בכם אל, ולא בכם נתיב, ואני לא מצאתיו, היתפללו אתם עלי. אני לבי מת, ואין עוד תקווה, עד מתי אנא עד מתי... אין כרמז לעריפתך בגיא ההריגה. ישנו כאן רמז עדין הודעות יאושיות שכאלה לא תובלנה אותך להערכתי אלה למב שכבר מכיר היטב - ידך המאוננת אבל. סיפור. סיפור טוב. פנטזיה! פנטז לנו משהו חם. בתאור ארוך ומפורט. אשת הרב למשל? או השכנה הנשואה, שבעילתה בעיר דינה מה? ובשדה? נ סיפור חם ועסיסי. את מיטב הלחישות ששמעת בכוילל, ורק תוסיף מעט כיד הדמיון, סיפור טוב שכזה, ואחרי זה נרוץ אחריך בתחינה שתיזרוק לנו עצם.

צ`מע באגי אתה הרי...

חובב גברים ותיק פה בפורום... אפשר לומר אפילו שאתה נציג הקהילה בפורום "פנטזיות מיניות" אז מה לך ולבת הרב??? אולי בן הרב יעשה לך את זה... (אתה מאוד אוהב ת`קטע עם הזקן... לא?) בהצלחה באגי... ולך תעשה ביד על ריקי מרטין... לפחות הרבה בדמיון... אם לא מעט בחיים...

איך משכת? איך עברת?

21 שנים טובות. בריאות וצעירות. בלי טעם בחיים? אם אפשר, אולי גם להעביר ככה את שארית החיים... למה צריך טעם בחיים, אם אפשר להסתדר בלעדיו? גיבורים אתם, באמת גיבורים. תאמין לי. <--לא טעם טעם בחורה --- אלוהים אדירים!>

Unicorn Fairy

New member
כמו כולם גם אני מתפלאת...

בכלל על העולם החרדי ואיני מבינה כיצד אפשר להחזיק כל כך הרבה זמן בלי פורקן מיני מטריף חושים... קראתי לא מעט על עניין המין ביהדות ואותי אישית זה מחליא. לקיים יחסי מין דרך סדין ועוד דרכים משונות... ולנו עוד קוראים סוטים? בכל אופן, אני אישית לא יכולה ללמד אותך שום דבר פיזית, אכל תמיד תוכל להתייעץ עם הבנות כאן, כולל אותי, בכל שאלה ונושא. הטיפ הראשון שלי אליך הוא (מכיוון שכבר אזרת אומץ ופנית אלינו שזה כבר מעשה "קשה" לכשעצמו לפי הרבנים או מה שזה לא יהיה), לאזור עוד אומץ ולחפש בחורה אמיתית, לווא דווקא דרך הפורום, אלא בכל אתר כלשהו, JDATE, ATRAF, וכו' (ואני מקווה שהמראות שמה לא יגרמו לך להרתע מזה), לווא דווקא לקיום יחסי מין בלבד, אלא למפגשים על כוס קפה, ולשיחות וכו', כדי שדבר ראשון תהיה מוכן לכל הדברים שאולי תחווה בחוויה מינית פיזית. חפש לך מישהי שתוכל לשמש לך כמעין מדריכה רוחנית ואולי גם פיזית בדרך הפתלתלה לעונג מיני... כמו סרוגייט, ואם תרצה, תפנה למרכז היחיד בארץ של סרוגייטים. בעקרון סרוגייטים מטפלים באנשים שחוו טראומות מיניות וכו', ככה שאני לא בטוחה שזה המענה שלך, אז חפש מישהי שתפתח איתה מן מערכת יחסים מדומה ואולי אפילו אמיתית, ואז תפתח איתה מערכת אמיתית פיזית של מין. מקווה שעזרתי...

על אגדת הסדינים...

"סדין לבן מפריד בין הציבור החילוני לבין החרדי, במרכזו יש חור קטן, שרק דרכו מציץ החילוני לאורח חייו של החרדי". "מי מאיתנו לא ציחקק לא אחת, על צורת חיי אהבה משונים כאלו""אין. וכנראה לא היה מעולם, סדין כזה. האגדה נולדה מתוך הנתק המוחלט שבין שני הציבורים המפולגים ביותר במדינה" (החרדים, אמנון לוי).

one bluman

New member
כמה חכם הציטוט

ואיזה זיכרון יש לזו שהביאה אותו מהארכיון . . .

דלד

New member
עזוב שטיות

תחזור לתורה והיא תשבע אותך יותר מסקס

עזבו שטיויות לכו פרו ורבו הכי טוב

חרדי לא חרדי לכולם יש את אותו הדבר (רק בגדלים שונים)

למעלה