כמו כולם גם אני מתפלאת...
בכלל על העולם החרדי ואיני מבינה כיצד אפשר להחזיק כל כך הרבה זמן בלי פורקן מיני מטריף חושים... קראתי לא מעט על עניין המין ביהדות ואותי אישית זה מחליא. לקיים יחסי מין דרך סדין ועוד דרכים משונות... ולנו עוד קוראים סוטים? בכל אופן, אני אישית לא יכולה ללמד אותך שום דבר פיזית, אכל תמיד תוכל להתייעץ עם הבנות כאן, כולל אותי, בכל שאלה ונושא. הטיפ הראשון שלי אליך הוא (מכיוון שכבר אזרת אומץ ופנית אלינו שזה כבר מעשה "קשה" לכשעצמו לפי הרבנים או מה שזה לא יהיה), לאזור עוד אומץ ולחפש בחורה אמיתית, לווא דווקא דרך הפורום, אלא בכל אתר כלשהו, JDATE, ATRAF, וכו' (ואני מקווה שהמראות שמה לא יגרמו לך להרתע מזה), לווא דווקא לקיום יחסי מין בלבד, אלא למפגשים על כוס קפה, ולשיחות וכו', כדי שדבר ראשון תהיה מוכן לכל הדברים שאולי תחווה בחוויה מינית פיזית. חפש לך מישהי שתוכל לשמש לך כמעין מדריכה רוחנית ואולי גם פיזית בדרך הפתלתלה לעונג מיני... כמו סרוגייט, ואם תרצה, תפנה למרכז היחיד בארץ של סרוגייטים. בעקרון סרוגייטים מטפלים באנשים שחוו טראומות מיניות וכו', ככה שאני לא בטוחה שזה המענה שלך, אז חפש מישהי שתפתח איתה מן מערכת יחסים מדומה ואולי אפילו אמיתית, ואז תפתח איתה מערכת אמיתית פיזית של מין. מקווה שעזרתי...