רחובות

רחובות

חברי פורום יקרים. הרגע העפתי את רחובות מהפורום. כיהודי וישראלי גאה בן למשפחה שכולה שאבד את אביו במלחמות ישראל ונכה צה"ל בעצמו לא אתן שבפורום אותו אני מנהל יושמו מילים ששימשו להשמדת מליוני אחינו בשואה. אני פונה לכל אלה שוודאי רצו להגיב לאור פניות צפויות של רחובות אליהם. אנא חישבו טוב לפני שאתם מגיבים. יש נושאים שהם טאבו. ונושא השואה הוא כזה. שבת שלום וחג שמח שוקי.

ליטג1

New member
שוקי צריך לקחת דברים בפרופורציה

זה לא יפה מה שרחובות כתב,"יהודון"זה קללה,זה גנאי,זה עלבון,זה זכרון. אבל רחובות חרד לזכר הטרגדיה של השואה לא פחות ממך. בתור מנהל כדאי לך לשמור על רחובות,הוא מארץ ישראל הטובה והישנה וגם לו זכויות ממלחמות ישראל,רחובות בן אדם טוב ואם הוא משתמש לעיתים בשפה לא ראויה אפשר לישר את ההדורים ביניכם. זה שהפורום עכשיו התמלא זה הרבה בזכות רחובות,שהראה לנפגעי פורומים אחרים את הדרך. אם אתה רוצה אפשר להעיף את רחובות על כל מיני שטויות,(קללות פוגעות ואישיות). אבל חס וחלילה לא על זה שהוא פגע במושג "שואה" וכל מה שקשור בזה. ורחובות אתה אוהב לפגוע(גם בשוקי) ולהעליב אנשים,וזה חבל כי כל בן-אדם לא אוהב שפוגעים בו,גם מנהל פורום,וגם אתה. שוקי עצוב לי מאד שאבדת את אביך במלחמות ישראל(אפילו שאנחנו לא מכירים-כל ישראל ערבים זה לזה),ואתה נכה צהל,מי יתן שלא תדע יותר צער כאב ועצב.

שקדי

New member
ולמה אני לא מופתע??

רחובות הוא פצצת סירחון מתקתקת ומצוה על כל מנהל פורום חפץ חיים להעיפו כנצר נתעב מכל המדרגות ויפה שעה אחת קודם יש מנהלים רבים במרחב הוירטואלי שכבר עברו את הגועל הנ''ל והמענין מכל הוא שתמיד נמצאים לגועל מעריצים ותומכים שעליהם כבר כתבו חז''ל:''לא לחינם הלך הזרזיר אצל העורב אלא שהוא בן מינו''

rehovot

New member
הנה האיש שניהל פורום אקטואליה

שנסגר כתוצאה שאיפשר לכותב לקרוא לאונס ילדות ללא תגובה מצידו. ולעוד קללות ונאצות. הסרחון של הקישון חדר לנשמתו.....ולא ניתן להסירה. החינוך הבולשביסטי שקיבל בקיבוץ של סתימת פיות לא תצלחנה. טמפיט אמרנו...אמרו את זה קודם לפני.

rehovot

New member
שימו לב היכן נמצא שקדי המנהל

הפורום הנל כשפורמה הודעה זו. והוא מדבר על סרחון בפורמים, ועל כך נסגר פורם זה ברשת אורט 304 כתוצאה ישירה מתלונתי למנכל אורט. וליועצת המשפטית של אורט מלי. והשאר הכל כתוב ספרי דברי הימים של האינטרנט הישראלי. אם תצטרכו עוד הודעות מסריחות ששקדי נתן להם יד והתעלם אני למוכן להמיא זאת לפנכם

אילבן

New member
כשאורט נסגר אתה כבר היית חסום שם

לצמיתות,אין לך דבר וחצי דבר עם סגירתו של פורום -304- שבאורט,

rehovot

New member
אתה שקרן כהרגלך

לא הייתי חסום. ויש לי הוכחות לכך למה עמיש כתב את מה שכתב על משפחתי?

אילבן

New member
רובנו גינינו אותו על מה שכתב אז.

עובדה שלך יש פה לא פחות מלוכלך מעמיש, תתנצל בפני שוקי. הוא כמנהל עושה את תפקידו, אין כאן דברים אישיים...לדעתי.

rehovot

New member
אתה שוב משקר

יש לי את כל העמוד מאז... לא פציתם פה... למרות שאתה בקשת מעמיש שיחזור בו ולאחר שאמר לך דבר מה חזרת בך.

אילבן

New member
תספר לנו גם למה הוא כתב את מה שכתב.

אם כי זה היה מיותר לחלוטין.

אילבן

New member
רחובות אחרי שתחסם גם כאן לצמיתות,

אני מוכן לדבר בשבילך אצל ליידי, מסכים?

rehovot

New member
אתה ופורום הבואשת מחליאים

אני לא רוצה להזכיר לך מה כתבת על אמא של צנון נצולת השואה....

שקדי

New member
האם כשרחובוט קורא לי אוכל נבלות

הוא רומז לזה שהוא נבלה?? ולמה להשמיץ את הנבלות למה??

לליטג

אני רואה שאתה מסכים אתי. אין מקום לכנויים שכאלה. תחשוב לרגע אם איש ציבור היה מעלה זאת , למחרת כותרות בעתונות, תלונות למשטרה ועוד. מצידי שרחובות ימשיך להיות בפורום רק שיחשוב פעמיים לפני שהוא כותב. כתיבה באינטרנט נקראת לא פחות מאשר בכלי תקשורת אחרים ולעולם איננו יודעים מי קורא אותנו. שרחובות ידידי יקח נשימה וימשיך כי אין ספק שהוא תורם גם בלי מילים מיותרות.

למעלה