רחובות

סוהי

New member
יש דברים שהם בלתי נסבלים לחלוטין!!!

ביטויים אנטישמיים או שימוש גס ונלוז בשואה ובמושגיה - מתאימים רק לשונאי ישראל הגרועים ביותר. אסור שיהודים יגררו לכך בגסות,בחוסר טעם ובאופן מכאיב ופוגע וזאת תוך כדי ויכוח,עימות או חילוקי דעות עם יהודים אחרים. כדאי שרחובות יפנים את הדברים ויחזור אלינו עם המסקנות המתבקשות.

rehovot

New member
סוהי

אתה מנסה להסית את הויכוח של הצדקתך את אי שחרור פולארד,והביקורת שהטלתי בך....לאזוריםאפלים אחרים. הנאצים גם השתמשו נגד היהודים במושגים של גנבים שחדנים ועוד.. אז מה אז לפי ההגיון שלך אסור ליהודים גנבים?! כל המונח יהודון הוא מילה שכתובה במילון אבן שושן.....ואין לו כל קשר לנאצים...היא מילת זלזול ליהודי כמוך!!!!! וכל מי שמוציא מהקשר בה נאמרו הוא נוכל ומוזיל השואה....והוא הוא עושה שימוש שלא יעשה במילה יהודון....

rehovot

New member
ןעוד

שים לב שהוספתי ליהודון יהודי קטן ומושתן.... ואתם מה עשיתם מזה.....זה כמו שמישהו יוציא מ''לא תרצח'' את המילה ''תרצח'' מניפולציה של המילים... וזה רק מצדיק את מה שכתבתי .

סוהי

New member
רחובות - תקשיב טוב../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

ביטוי כמו "יהודון" או "יהודי קטן ומושתן" מצטלצלים באוזני מיד בשפה הגרמנית במבטא פרוסי כבד. מי שמשתמש בהם הוא אנטישמי נאלח,ואם הוא גם יהודי בעצמו,הדבר גרוע,מבחיל ודוחה שבעתיים. אני מציע לך להפסיק להשתמש בביטויים כאלה,ואפילו לא לחשוב בסגנון כזה.

rehovot

New member
יהודי גנב נשמע יותר טוב?

אתה מנסה להסתתר תחת הגרמנים ימח שימם? אתה יודע בדיוק למה התכוונתי,וזה היה לגיטימי,השימוש שאתה עושה בזה כעת רק מחזק אותי ש/אתה יהודון קטן ומושתן.

מeגי

New member
רחובות לפני שתבוז לי ....../images/Emo66.gif

יש מצב שאתה יליד מזל שור ????

shy-1

New member
מגי, סתם לידע, האם יש כזה מזל

חמור ? (ללא כל שייכות לתכתובת למעלה).

שלדר

New member
לשוקי וכל החברים,............,../images/Emo39.gif

לי קרא רחובות פעם אחת יהודון! עניתי לו ככה: "היהודון הזה לא יענה לך!" וכך אני נוהג מאז. אני ממליץ לכל מי שניפגע ממנו לא להתייחס אליו עד להתנצלותו ואולם, אני נגד חסימה! "ושיכתוב,,,ללמפה,,,"

למעלה