רז ?

ofir91

New member
עונה רארשונה עם מכבי ת"א הסתיימה...

בכללי קנסתי את אמבמבה בערך ב-10 משכורות כי החרא כל הזמן לא בא לאימונים... לקחתי אליפות!!!! מכבי חיפה מקום שני 4 נקודות מתחתי
ועפתי בחצי גמר מול מכבי חיפה... תקשיבו איזה מוזר... בחצי גמר היא ניצחה אותי בפנדלים.... שבוע אחר כך.. במשחקר ליגה הבסתי אותה 3-0
!! טוב.. ניצחתי את מכבי חיפה (מי אם לא היא?
) בגמר גביע הטוטו 3-1 ולקחתי גם את גביע הטוטו... בנתיים פרדי אדו סוף סוף בן 16 ויכול לשחק בבוגרים...קיבלתי תקציב 1.1 מיליון.. ואני מחפש קשר ימני במחיר 800-900 אלף בערך... העונה הזאת התחילה כשהפסדתי 2-0 בחוץ וסיימתי בתיקו 1-1 בבית ועפתי מליגת האלופות
נמיצחתי את הפועל חיפה בטוטו 3-0 וזהו.. הפסקתי לשחק.. כשאני ימשיך אני ימשיך לעדכן

ofir91

New member
עוננה שנייה הסתיימה...

מקום שני אחרי קרב עיקש עם מכבי חיפה.. מה שגמר לי ת'סיכויים זה היה הפסד ושתי תיקויים בשלוש מחזורים אחרונים. העונה נגמרה כשאני מקום שני בליגה 5 נקודות אחרי חיפה, יש לי אופ"א. בפגרה קיבלתי 3 מיליון יורו לקניות והבאתי את עידן בן בסט,טוטואנה, פאפא (משהו מצחיק.. הבאתי אותו בחינם... שבוע אחר כך מכרתי אותו ב-400 אלף
),נמני (שאין לי מושג למה אבל שווה רק 25 אלף
) וקלמי סבן. הסיבוב של גביע אופ"א התחיל נגד מריבור, ניצחון 3-0 בבית ותיקו 1 בחוץ ועליתי לשלב הבא. משחק הבא מול אודינזה, בבית מולה עשיתי תיקו 0... לא טוב
. התחילה הליגה בנתיים אני עם 3 מתוך 4 ... 3 ניצחונות והפסד... להפועל חיפה. ואה.. שכחתי להגיד... מכרתי את פנסטיל ב-875 אלף את לירן כהן ב-400 אלף ואת פאפא כמו שאמרתי ב-400 אלף...

OFIR 10

New member
לא יודעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אני משחק עם סביליה והגרלתי את אודינזה בגביע אופ"א.. 5 פעמים היא הביסה אותי ויצאתי בלי לשמור
אולי יש איזה באג, שסביליה לא יכולה לנצח את אודינזה ?!?!?!?!

yuvalf90

New member
עליי זה לא אומר כלום

אני מנצח גדולות(אחם אחם 5-1 על ברסה אחם אחם) אתה .......... אבל לא נורא
תשתפר לאט לאט

OFIR 10

New member
מצטער שאני לא משלים אם זה

שמכבי חיפה ומכבי ת"א (יובל ואופיר השני) שהגרילו את אודינזה עברו בלי בעיות ואני עם סביליה, 5 פעמים מובס.....

ofir91

New member
ניצחון על אודינזה ואני בשלב הבתים..

שלב הבתים... שוסו,שאלקה,פוטרבורג ועוד קבוצה שאני לא יודע להגיד ת'שם שלה... ניצחון מול הקבוצה שאני לא יודע להגיד ת'שם שלה... הפסד לשאלקה.. ונגד שוסו ופטרבורג תיקו... עליתי לשלב הבא!!!! מקום שלישי
שלב הבא נגד ניוקאסל.. ביי ביי גביע אופ"א

Dark Muse

New member
אוי אוי המצב רע...

אני במקום החמישי, האליפות תלך למכבי חיפה כנראה... משהו מוזר מאוד קורה במשחק הזה, יש לי שחקנים מעולים ואני משחק בכל מיני טקטיקות ובכל זאת קבוצות תחתית מנצחות אותי ושולטות ברוב המשחק וזה ממש מתסכל אותי... אני מקווה להשתפר לקראת סוף העונה להגיע למקום השלישי לפחות (זה רחוק בנתיים...)

yuvalf90

New member
אצלי

הולך לקראת האליפות השלישית שלי והרביעית ברציפות כבר מחזור 13 ואני 9 נק' יתרון פותח בליגה לפעמים עם ההרכב השני ליגת אלופות: הפסד לרומא בחוץ ניצחון על רומא בבית תיקו עם פנאר בחוץ ניצחון על פנאר בבית והפסד לארסנל בבית נתנו לי 7 נק' ומקום שלישי בטוח כי פנאר עם 4 נק' מקום שני ארסנל עם 9 נק' הפסידה פעמיים לרומא בגלל זה אני לא יעלה יש לי עוד סיכוי קטן לנצח את ארסנל ולעולות אבל זה לא יקרה טוב נלך לאופא

yuvalf90

New member
סוףך העונה

ירדתי לגביע אופא ניצחתי 3-1 בבית ב 10 שחקנים את בילבאו בליגה עד מחזור 23 הייתי עם הפסד אחד במחזור הראשון שגם הוא לא היה ממש כי זה היה שעשיתי חופשה אז הם הפסידו אז מחזור 24 עם הרכב חסר כי זה היה בין שני משחקי גביע אופא עשיתי 2-2 עם הפועל פ"ת ויש לי 67 נק' מ 72 זהו הגומלין ישוחק מחר אם נאי עולה אז: מונאקו\אודינזה

yuvalf90

New member
עברתי את אתלטיק

עברתי את אודינזה הגעתי ברבע לברסה הפסדתי 4-0 במשחק מעולה שלי בחוץ ובבית לא יאומן קרעתי את ברסה 5-1 דקה 85 היה 5-1 דקה 88 אטו הדף מהקו נגיחה של ווסקלי אני לא מאמיןעפתי בשנייה אחרונה לא האמנתי בגול השני אז בגול החמישי:O?! בליגה אני אלוף כמובן

yuvalf90

New member
אוי אוי אוי ... רבע רבע גמר(ליגת.א!

נגד צסקא בשמינית בבית 2-0 בחוץ... קיצר תיכף תיכף אני אדע נגד מי אני בליגה כמובן אני אלוף כמה שנים טובות זאת עונת 2009 עונה שלישית ברציפות בליגה.א עונה ראשונה עפתי לגביע אופא עונה שנייה שמינית וכאמור עונה שלישית אני עולה לרבע כרגע במחצית נגד צסקא(עצרתי במיוחד
) 3-0 לי !!!!

למעלה