רז ?

omerperez

New member
1-1 עם היונייטד

במשחק הראשון של רבע גמר הצ'מפיונס, באולד טראפורד!!! אחרי 2 נצחונות על ליברפול,ניצחון ותיקו עם לברקוזן ופוטו עליתי לשמינית הגמר. נצחון כפול על באיירן בשמינית ועכשיו היונייטד!!! מכבי ת"א לא מפחדת מאף אחד... הרכב: 1)שטראובר 2)יורגן קולין (קניתי לפני 2 עונות מפסו איינדהובן ב-700 אלף דולר, בתחילת העונה קיבלתי הצעה מדורטמונד של 4 מיליון דולר וסירבתי. שבוע אחרי זה נפצע לחצי שנה. חזר אחרי 3 חודשים לכושר הטוב של פעם. 3)סטרול 4)מישאלוב 5)מסיקה 6)גווארין- קשר אחורי 7)עובד- אמצע מגרש 8)דגו- שמאל 9)דה רידר\ אורטגה (העברה חופשית אחרי הרבה שכנועים) 10)מנדוזה (מגואטאמלה, מנצסטר כבר הביעה התעניינות) 11)פרדי אדו

omerperez

New member
דרך אגב

אני בעונה שלישית עונה ראשונה- אליפות במחזור האחרון, הפסד בגמר גביע, העפלה לצ'מפיונס, מקום שלישי והגעה לאופ"א, הדחה בשמינית גמר עונה שנייה- אליפות בפער גדול, גביע, גביע הטוטו, הפסד לליברפול במוקדמות הצ'מפיונס ומקום רביעי בבתים של גביע אופ"א

כולל CM?

אני כבר בסוף עונת 2005-2006 הבטחתי את האליפות במחזור ה-25 אחרי רצף של ניצחונות והגעתי לשמינית ליגת האלופות(באיירן הדיחו אותי עם 3-2 בסיכום שתי התוצאות) הכוכבים של הקבוצה שלי הם חלילו קונטה,אדו דרקונה,דייגו,סרקי,קטן,טועמה,רביבו,ברקוביץ,עידן טל,גיא מלמד,וניר דוידוביץ' בשער. בשביל להביא את רביבו,וברקוביץ ירקתי דם כבר.. סרקי בנתיים אצלי רק בן 18 ואחרי 3 עונות הוא כבר מלך השערים בכול הזמנים עם 126 שערים בכול המפעלים דייגו רק בן 21 והוא נמצא במקום השני עם "רק" 104 שערים

nisim19

New member
קרב השרדות

5 מחזורים לסיום העונה הראשונה, אני שתי נק' מעל לקו האדום עם קריסטל פאלאס. הבעיה שיש לי משחקים נגד מנצ'סטר יונייטד, צ'לסי וארסנל

Asify

New member
אני עם אינטר...

עברה חצי עונה אני ויובה עם אותו מספר נקודות מחזור 20 ומשהו מכרתי את אדריאנו ב60 מיליון לצ'לסי

mcpross

New member
אני בעונה השלישית עם מכבי חיפה

השנה התחילה לא טוב. הייתי בסכסוך עם חלק גדול מהשחקנים (בנאדו, מגרלשווילי,עזריה) וגם גוסטבו רצה לעזוב. הבאתי צעירים ואת קייסי. אה, והבאתי את פרדי אדו. הסיבוב הראשון היה צולע ופושר אבל החלטתי שאנחנו חייבים להתקדם. מאירופה כבר עפתי מוקדם, כך שרק הזירה המקומית נשארה לי. אחרי שמכרתי את גוסטאבו בהתחלה לסאנטוס במיליון ליש"ט, ווסקלי החליט שהוא מיצה ורוצה לעבור לקבוצה גדולה גם הוא. אז מכרתי אותו לסאנטוס (מכירה עתידית , לינואר) ב2.2 מיליון. הבאתי שוודי אחד במקומו, כריסטופר אנדרסון. בערך אחרי הסיבוב הראשון החלטתי שדי, והצעתי לשלושת המסוכסכים שלי mutual termination. הם הסכימו, והקבוצה החלה לפרוח. 15 משחקים ללא הפסד, בכל המסגרות. עכשיו הייתה לי תקופת פציעות קשה, אבל אנחנו נתאושש, אני מקווה... 8 מחזורים לסוף אני ראש בראש עם הפועל ב"ש כאשר מכבי ת"א 4 נקודות מאחורינו.זכיתי בגביע הטוטו עונה שלישית רצוף ואני מקווה שיהיה בסדר.

בשעה טובה סיימתי עונה

זהו עונה ראשונה עם הפועל ת"א מאחורי. סיימתי במקום חמישי בליגה אבל לפחות עם הגביע, מה שיביא אותי לאופ"א. מבחינת שחקנים לא שיניתי הרבה את הסגל הקיים. אבי תקווה הוחתם בהעברה חופשית, חלוץ מאל סלוודור הוחתם אבל בילה את רוב העונה בלהיות שבוז, רק לקראת הסוף התאושש החליט שטוב לו אבל לא כיכב. ההחתה הכי טובה שלי היא קשר תוקף שמאלי מקוסטה ריקה בשם סוטו, הוא קיבל שחקן העונה בליגה הישראלית, כשאני יגיע הבייתה אני יפרסם שם מלא ופרטים. חוץ מזה מכרתי את רוזה ואת אבו לאבן. אנטבי בילה את רוב העונה פצוע עם רגל שבורה. שוער מחליף שקניתי וכיכב במשחקים בהם שיחק גליל בן-שאן - מומלץ! זהו, אני חייב חיזוק רציני כי בליגה לא כ"כ הצלחתי אז באופ"א אני בטח יעוף מהר מאוד. הקטע שההנהלה רוצה להצליח בליגה (שוב להיות באירופה) ואני משחק באופ"א אבל יש לי תקציב העברות של 150 אלף בלבד...

עזבתי את מכבי חיפה

בגלל רצף משחקים לא טובים עזבתי את מכבי חיפה וחתמתי בנומנסיה מתחתית הליגה השנייה בספרד. שחקתי שם 2 משחקים בראשון 2:2 מול אלמירה ובשני הפסד 1:0 לקדיז,אני מנסה להביא להביא שחקנים חדשים לקבוצה כי כרגע אני מתחת לקו האדום.

CyberP

New member
אם זה מעניין מישהו

יש לציין שאני משחק עם רוסטר לא מעודכן. עונה ראשונה עם מכבי ת"א. במבה ואדו מתייבשים על הספסל. שני החלוצים העיקריים שלי הם אסף כריספיס ורועי דיין המעולה (מלך השערים שלי). כמו כן רכשתי גם את יניב עזרן שנותן משחקים מעולים ועכשיו כשדיין פצוע גם משחק טוב בהרכב הפותח. רכשתי גם שחקן נוער ממכבי חיפה בשם קובי שריקי שנראה כמו פוטנציאל טוב. אם כבר פוטנציאל, שחקן נוער מעולה שנותן הופעות מעולות נגד קבוצות קטנות אצלי הוא בחור בשם אלרן אופק. ברוך דגו חתם בקבוצה לעוד 3 שנים. מליגת האלופות עפתי בשלב המוקדם כשהפסדתי למונאקו בחוץ 2-1 וסיימתי איתם 0-0 בבית. באופ"א עברתי את שלב הבתים ומחכה לי מפגש כפול עם לברקוזן. בגביע הטוטו הפסדתי בגמר למכבי חיפה 2-0 באחד מהמשחקים הגרועים שלי העונה. מצ"ב תמונת מצב של הליגה. שימו לב לכמות השערים שספגתי. שני התיקואים היחידים שלי הם נגד מכבי חיפה ונצרת עילית (?) שניהם 0-0.

למעלה