רז ?

sdoron1979

New member
דווחו מהשטח..

מה קורה...איפה אתם עומדים עם הקבוצות שלכם? אמש סיימתי עונה שנייה, העליתי את אשקלון לליגת העל וגם הפסדתי בגמר גביע המדינה (פעם שנייה ברציפות, אשתקד עם אשדוד), הניחום הוא שהפסדתי למכבי חיפה שלקחה דאבל..אז יש אירופה בכל זאת..

שומו

New member
קיבלתי את ה-CM4 שלי ביום שישי

אוטוטו מתחילה העונה שלי עם בית"ר, כרגע אני באמצע משחק בגביע הטוטו נגד הפועל ר"ג, 1-0 לי במחצית, שער של מליקסון דקה 16 בישול של עזו. במקביל יש לי שמירה נוספת עם ליברפול שלא ממש מתקדמת. אחרי שלושה מחזורים יש לי 4 נקודות( ניצחון על בולטון 2-0, תיקו 0-0 עם פולהאם והפסד 1-0 לסאתוהמפטון).

Thierry Henry

New member
טרי טרי

שחקני מכבי ת"א יצאו אתמול לחגוג בעיר אחרי שזכו סוף סוף באליפות
שתי עונות היינו מאחורי חיפה בהפרשים קטנים אבל הפעם חיפה לא הצליחה לשחזר את ההשגים שלה. נמני, לוז, דוארטה ,טוטואנה ותמיר כהן נתנו 18 תצוגות נהדרות (18 משחקים ללא הפסד) והקבוצה הרבה בזכותם לקחה את האליפות
הגענו גם לגבר הגביע אבל הפסדנו לביתר
אבל, לא נורא, כי המשחק נגד ביתר בליגה הביא לנו את האליפות נצחון 4-2. משחקי ההעפלה לצ'מפיונס התחילו והוגרלתי נגד APOEL הקפריסאית.

אורD

New member
עונה רביעית עם ליברפול

הישגים: עונה ראשונה: מקום שני בליגה, FA cup עונה שניה: אליפות, FA cup, גביע הליגה עונה שלישית: אליפות, ליגת האלופות עכשיו אני בעיקר מחכה לכשלון של אנגליה ביורו [2008] כדי להציע את עצמי לתפקיד.

Thierry Henry

New member
הליגה הישראלית מעולם לא נראתה

צמודה יותר.. הנה הטבלה מהעונה הנוכחית שלי...איזה יופי של טבלה

Thierry Henry

New member
וזה הסגל הנוכחי שלי ../images/Emo13.gif

שימו לב לשוער המחליף שלי, ניצן גולן. שוער בן 18 מהנוער של בני סכנין שוער פשוט מעולה.

Thierry Henry

New member
בעע

מתחת לינון ברדה מוסתר עידן בן בסט, שחקן הנוער של מכבי חיפה. הוא כבר בן 21 והשבוע זומן לסגל הנבחרת
חלוץ כישרוני מאוד.

א מ י ר 7

New member
ממש אחלה סגל ../images/Emo13.gif

אגב לכדורגל הישראלי יש כישרונות מדהימים במשחק (לפחות אצלי בשמירה) לכל הקבוצות הישראליות עולים מהנוער שחקנים מצוינים

Thierry Henry

New member
חחחחחח משהו מצחיק עם אדו ובמבה

שנאתי את שניהם לא רציתי אותם בקבוצה אבל אף אחד לא קנה. ייבשתי אותם על הספסל עד שהם הגיעו למצב של אן הפיי והתחילו להבריז מאימונים. כל פעם כזאת קנסתי אותם בשבועיים משכורת. בסוף שניהם הסכימו למיוטול טרמיניישן. מתחילה העונה החדשה..הזמן עובר..ובסוף העונה מכבי נתניה עולה ליגה. מחזור ראשון אני נגד מכבי נתניה. מסתכל על הפריוויו של המשחק ומה אני רואה? אדו ובמבה משחקים אחד לצד השני במכבי נתניה!!!! הם הגיעו ל8 מצבים נגדי במשחק!!!והחמיצו את כל ה8!!!! עליתי בהרכב בונקר ניסיוני כי היה לי משחק נגד ניוקאסל באירופה ורציתי לעלות שלב, היו לי 2 מצבים כל המשחק, שער של דוארטה וניצחתי 1-0. היה פשוט מצחיק לראות איך הם מחמיצים בלי סוף.

moonch

New member
ניצן גולן זה חבר שלי

רצו אותו בסמפדוריה ואודינזה אבל בגלל שהוא רק בן 17 הוא נשאר בארץ. אגב הוא שוער מכבי פ"ת.

moonch

New member
אולי סכנין קנו אותו באמצע...

גם איוון רבינוביץ' ורפאל מלטינסקי מהפועל פ"ת הם חברים שלי. כישרונות אחד אחד.

Dark Muse

New member
אני קנית אותו מפתח תקווה...

כנראה סכנין קנו אותו אצלך קודם

positive energy

New member
תגיד

למה במקום הולדרס- מכבי תל אביב רשומים לך מספרים? אגב סיימתי עונה עם פורטסמות', ב7-8 מחזורים האחרונים הייתה לי מכת פציעות וניצחתי רק משחק אחד ואת השאר הפסדתי, סיימתי במקום ה11 אחרי שהחמצתי במחזור האחרון הזדמנות לאינטרטוטו בפגרה העפתי כמעט את כל השחקנים המבוגרים שלא פותחים, אבל לא הצלחתי להפטר מברקוביץ' העגלה שפורש בסוף העונה, המכירה המשמעותית היחידה הייתה קאמארה ב9 מיליון לארסנל, גם שמתי לב שלמרות שההגנה טובה היא מזדקנת, ואני במשא ומתן על כמה בלמים לקראת העונה החדשה

למעלה