רז ?

tomash11

New member
עונה ראשונה- בית"ר ירושלים מקום 3

נסתיימה העונה, לקחתי פסק זמן כדי לשבת ולבדוק איך אני מחזק את הקבוצה ואיך אני מעיף את מליחי במינימום נזק. בגדול עונה מוצלחת ביותר, הצלחתי לעשות מה שבמציאות אני רוצה מאד לראות מבית"ר- קבוצה מוכשרת ותוקפנית עם כדורגל יפה (אמור להיות כזה לפחות), ועם צעירים שמתפתחים יפה לצד ותיקים (קורנפיין, אמסלם, נימני). במציאות לצערי זה לא בדיוק אותו דבר אבל זה כבר יותר לכיוון. יש אירופה, אני מקווה שיצא מזה משהו חיובי בעונה הבאה.

tomash11

New member
עונה שניה- קצת פחות טוב אבל משתפר..

גיליתי איך עושים אימונים נורמליים יותר ולמה אלירן דנין משחק קקה, ועכשיו קצת יותר טוב. שיניתי שיטת משחק, עקב כשלונה בפתיחת העונה (3 הפסדים ותיקו, פלוס הפסד ותיקו מול דינמו קייב ותעופה מהירה מאירופה...). עברתי ל4-2-3-1 התקפי וזה עובד לא רע בכלל...שלושה נצחונות, תיקו והפסד מאז... הנצחון הגדול אבל היה מול הפועל תל אביב. אמנם גביע הטוטו אבל משחק מרהיב... מובילים 1-0, הפועל משווה ועולה אחר כך ל2-1, אנחנו משווים, 2-2, הפועל עולה ליתרון 3-2, אנחנו משווים ועולים ליתרון, 4-3 ואז, עוד אחד לרשת של הפועל ונצחון גדול גדול 5-3. משחק נהדר... וגם פירוק נפלא של הפועל חיפה 6-1. מקווה למיקום גבוה יותר משל העונה הקודמת:) ועוד משהו, ההגמוניה של חיפה כנראה חלפה לי, היא רק מקום שלישי...

tomash11

New member
סיימתי עונה שניה...מקום רביעי אבל!

לקחנו את גביע הטוטו!! אולה!! ... באמצע העונה הקבוצה קרטעה ונתקעה במקום העשירי-תשיעי. מכבי תל אביב וחיפה התחילו לברוח לליגה ואוטוטו בית"ר נקלעת למאבקי תחתית. אבל אז, נמאס לי. הבאתי שני שחקנים זרים, את קרוז הבלם ועוד אחד בתור קשר אחורי, ולמרות שהקשר האחורי היה בעל יכולות מנטליות טובות מאד, הוא לא הצליח להיות כוכב בקבוצה. לעומתו, הבלם ייצב לי את ההגנה, וסחב את כל ההגנה איתו למעלה למשחק יותר טוב. בהתקפה מליקסון נימני ועזו עשו את העבודה אבל אז...נימני נפצע לחצי שנה! התחילה רוטציה והבאתי גם עוד שחקן כקשר התקפי, וכולם יחד עשו עבודה טובה. אסולין סיים עם 29 שערים את העונה, כשהוא כובש בצרורות, וכשהוא לא שיחק, שלומי משה עלה מהספסל ונתן הופעות טובות ואפילו הביא רביעיה במשחק אחד פעם. שאר השחקנים, עזו, מליקסון, אג'ארו, ברוכיאן, יצחקי, ועוד, נתנו את העבודה שלהם, וחיפו אחד על חסרונו של האחר מדי פעם. שחקן שהשאלתי בשם עומר אברמוביץ, חיפה יפה על עזו כשזה נפצע לחודשיים ונתן אחלה הופעות וגולים. קניתי אותו בסוף העונה. גם שחקן צעיר מבטיח בשם גילי חג'ג' הגיע לקבוצה, לא שיחק כל כך הרבה אבל אני מקווה שיצא ממנו משהו בעתיד. בסוף העונה חתמו אצלי זנדברג ועוד שחקן צעיר מבטיח מהפועל תל אביב. אז יש לא מעט שחקנים, אני מקווה שנצליח למכור חלק ברווח גדול ולהעמיד עם השאר קבוצה שתאיים סוף סוף על התואר. עונה די מוצלחת בסך הכל. סיימנו מקום רביעי, שוב פעם אירופה, ובונוס קטן של גביע הטוטו:)

OFIR 10

New member
אני סיימתי סיבוב עם סביליה

בנתיים עדיין יש סיכוי לקראת סוף העונה לטריפל דאבל
.. עברתי את שלב הבתים באירופה ואני אשחק נגד אודינזה.. בגביע הליגה כבר רבע גבר.. ובליגה מקום חמישי ...
החתמתי את דדה בחינם

DeathlessOne

New member
התחלתי משחק חדש עם פארמה...

תקציב די עלוב לקניית שחקנים, מזל שמכרתי כמה... קניתי בעיקר צעירים שעולים פחות ממליון פאונד... בינתיים החלוצים מחמיצים די הרבה...כל הזמן תוצאות תיקו, לרגע עוד אפשר לחשוב שאני אינטר של היום (אדריאנו אצלי). אבל יש לי משחקים טובים...הניצחון היחיד שלי היה על לאציו (אחד אפס קטן).

השמירה שלי

התחלתי עם מכבי חיפה וכרגע אני במקום הראשון 19 נקודות מהמקום השני(איבדתי רק שתי נקודות, 1:1 מול בני יהודה בעשרה שחקנים). ביארופה אני בשלב השני של גביע אופ"א בהתמודדות קשה מול ניוקאסל. זכיתי בגביע הטוטו אחרי 4:0 בגמר על הפועל ב"ש.

sdoron1979

New member
עדכון מהשטח

כאמור ההפסד בגמר הגביע לא שינה הרבה, מאחר ומכבי חיפה לקחה את הדאבל. את ההופעה האירופאית שלי פתחתי מול ז'אלגיריס מליטא, אותם ניצחתי 4-1 בסיכום הכללי ועליתי לשלב הבא בUEFA. בדיוק ברח לי מהראש שמה של הקבוצה שמולה אתמודד בשלב הבא. אבל נדמה לי שהעונה הזו אני אבלה בתחתית ובמאבק נגד הירידה לליגה הלאומית, אלא אם אוכל למצוא מגן שמאלי וקשר תוקף ימני ראויים לשמם. המשימה הזו קשה מאחר והתקציב ממש על הפנים ואין שחקנים טובים להשאלה, שבוע אחרי שהבוס אמר לי מה התקציב לרכש הוא קיבל צ'ק של 3 מיליון שקל על שידורי המשחקים וזה לא שינה דבר. לא נורא, אחרי שידיחו אותי מUEFA אני אחפש לי קבוצה אחרת.

sdoron1979

New member
עפתי מUEFA

לא שזה לקח לי הרבה זמן..בסיבוב השני כבר הודחתי על ידי קבוצה טורקית. כרגע אחרי 17 מחזורים אני במקום השישי, כאשר אני מפסיד רק לאלו שנמצאות בחלק העליון, כמעט והפסדתי למכבי ת"א, אבל תודות למוזרות של שטראובר שיצא מהשער וחטף גול מחצי מגרש, סיימתי ב2-2 איתם. מכבי חיפה נחלשה קצת, מכבי והפועל ת"א התחזקו, בית"ר אולי תרד ללאומית.. מה שבטוח אף אחד כבר לא צועק - אשקלאומית..

Thierry Henry

New member
עוד עדכון

אז העונה שמקודם ראיתם, הסתיימה כשאני שומר על התואר שלי כאלוף ומוסיף לעצמי עוד תואר, גביע הטוטו
מחבינת רכש הייתי קצת מתון. פהאר המגן הימני של PSV משחק אצלי בקבוצה וצירפתי אליו את עומר גולן ואת קשר נבחרת מרוקו (השם מסובך :|) ב1.7 פוטר אבהרם גרנט מנבחרת ישראל, שבועיים אח"כ קיבלתי הצעה לאמן את הנבחרת
כמובן שהסכמתי
אז מעכשיו אני מאמן אלופת ליגת העל ונבחרת ישראל
ד"א את עונה האליפות סיימתי עם 14 הפרש מעל מכבי חיפה. ניצן גולן לקח את תואר שוער השנה, טוטואנה ונימבה סיימו עם 16 שערים כ"א ונבחרו למצטייני השנה בהתקפה ביחד עם שלומי ארביטמן. מליקסון נבחר לשחקן השנה כשסיים עם 18 בישולים ו14 שערים.

OFIR 10

New member
בטח קצת מתון

קנית את כל ליגת העל בשלושת השנים הראשונות..

Dark Muse

New member
בדיוק גם אצלי מכבי ת"א לקחו אליפות

דווקא חשבתי חיפה יקחו אבל הם גימגמו... העונה מתחילים להציע על ADU שלי קבוצות כמו יובנטוס ברסה וריאל 2 מליון דולר + 25-50% מהמכירה הבאה... לא כל כך מהרתי למכור (הצעתי 3 מליון, הם סירבו), בנתיים הקבוצה שלי יציבה, אבל מה מרגיז? תמיד אני מפסיד להפועל חיפה. פשוט נאחס הקבוצה הזאת ניצחה אותי במחזור השלישי מפנדל !?$.%?! בכלל כל הליגה נהיתה מאוד חזקה, זאת הסיבה שאני חושב שסיימתי במקום החמישי עונה שעברה לא רחוק מחיפה שסיימה שניה. חיפה הציעו לי גם את מגרשווילי + 1.4 מליון על ADU, הם יכולים לשכוח... אה והחתמתי את טל בן חיים, שהוא מעולה בחינם (הוא רצה 13 אלף משכורת, אז לקחתי אותו לחודש ניסיון, אחרי זה הוא הסכים בשביל משכורת של 6500 בלבד שזה אחלה, ואת מישאלוב ממכבי שקניתי עוד מלפני שנה העברתי לעמדת הקשר והוא מוציא ציונים יפים ביחד עם תמיר כהן
קיצר אני מקווה להלחם על האליפות השנה, חזרתי ל 4-4-2 הטוב והנורמלי...

Thierry Henry

New member
פרדי אדו שווה אצלי בשמירה 25 מיליון

משחק בדפור עם עוד חלוץ ישראלי משהו אזולאי שיצא מהנוער של ראשל"צ סקורינג 18 הבאתי אותו לנבחרת..פשוט תותח הבחר.

Dark Muse

New member
יש לי ישראלי אחד דודו קדוש...

scoring 20 ויש לו נתונים פיזים של 18-20, רק חבל שכל השאר זה ספרה אחת... למרות זאת הרבה רוצים אותו בישראל ואני נותן אותו בהשאלה שישתפשף קצת, הוא צעיר כמובן (18 ככה)

sdoron1979

New member
כמה צעיר

אם הוא מספיק צעיר הוא עוד יגדל וישתבח.. האמת שמאז אחד הגרסאות הפרה-היסטוריות של המשחק לא שמתי לב להתפתחות שלהם, אני זוכר שכל שנה התכונות שלהם היו עולים ב 4 נקודות, עד גיל מסויים.

Thierry Henry

New member
להתראות מכבי ת"א

אחריי 5 עונות נפלאות במועדון הזה שזכיתי בכל תואר ישראלי אפשרי כשהעונה האחרונה הייתה פשוט קלה החלטתי להתפטר ממכבי ת"א אולי בגלל ש2008 הגיע
נשארתי רק בנבחרת וכרגע אני מאמן את כל נבחרות ישראל-בוגרת,21 ו19 שמשום מה הנבחרת עד גיל 23 לא פעילה. אני אחכה שתתפנה מסרה מעניינת בליגת הלאומית או של קבוצה קטנה בליגת העל ואני אלך לאמן אותה ואם לא אני כנראה אפרוש לגמריי. בנבחרות, מתחת ל21 במוקדמות למונדיאל כרגע אני עם מאזן מושלם אחריי ניצחונות על קזחסטן,ספרד ובלגיה. הבוגרת עם ניצחון על קזחסטן תיקו מול ספרד(עם 9 שחקנים) והפסד לבלגיה.

למעלה