רו - דיווח שבועי

Bad Ass IL

New member
כן

סטורם החזיק בשלוש חגורות בו זמנית: יו אס (אלוף קנדה חחחחח) טלויזיה נראה לי וקרויזירוייטס ומישהו כתה כאן שהוא רוצה לראות סטורם נגד RVD, ובכן הקרב הזה היה כמה וכמה פעמים ב ECW, וכל אחד מהקרבות האלה הם הטובים שראיתי! סטורם היה ב ECW מתעופף, מה שהוא לא היה ב WCW, וחבל... לדעתי מה שגרם לדעיכה של WCW בשנה האחרונה הייתה שאנשים כמו הNBT באו לזירה ודיברו על נאש... למי אכפת מהפיוד הזה??? שיתנו זמן אויר לאנשים שבאמת יכולים לספק קרב טוב! המיין איוונט הטוב היחיד שהיה בשנה האחרונה של WCW היה במייהם, הקרב בין בוקר טי לסקוט סטיינר, כל שאר המיין איוונטים נראו פשוט עלובים לעומת קרבות הקרוזירוייטס שהיו באירוע... טוב דיברתי מספיק

DDN

New member
עכשיו אני בוכה.

נכון, אין לי YES, ואפילו אין לי תבל דיגיטל. אני מנסה לשכנע את אמא שלי שהיא תאהב את הויוה פלטינה כדי לעשות דיגיטל, אבל אבא שלי הוא מכשול קשה. בינתיים אני בוכה כי אני תלוי בדיווחים של אילן, קטעים מזעריים בWWF.COM, ופעם ב שמישהו שם תוכנית שלמה להורדה. בן, אם תגיד לי איך ומאיפה אני מוריד, אני אוריד בשמחה, ניסיתי פעם להשתמש בMIRC, אפילו פגשתי אותך שם בפעם הראשונה שניסיתי, אבל מאז אני מגיע לערוצים ריקים. אתה תוכל לעזור לי בנושא?

Crossface

New member
ל DNN

אתה צודק,צר לי, באמת כתבת את ריי ג´וניר, טעות שלי בכל אופן, אני רואה שאנ יואתה באותו הראש, גם לי אין בעיה עם דיבורים, אבל אני ממש לא אוהב כל מיני כאילו מתאבקים שעושים אותם הרבה יותר ממה שהם. בקשר לזה שכתבתי שאני רוצה לראות סטורם נגד RVD, אני הייתי בטוח שהיו קרבות כאלה ב ECW, אבל אני מעולם לא ראיתי ECW והייתי שמח לראות את סטורם נלחם עבור התואר הבין יבשתי נגד אותו RVD ודרך אגב כשסטורם החזיק 3 חגורות זה לא היה עלום טלויזיה זה היה ההרדקור. בקשר ליס ודיגיטל, הסיבה היחידה שעזבתי את תבל (לא דיגיטלי) ועברתי ל YES זה בגלל שהWCW נסגר וערוץ 5 לא שידר את זה יותר ועכשיו נראה לי שאני אצתרך לעבור לתבל דיגיטל.

גלשדה

New member
בן לא היה להם קרב בגאונד זירו

טייקר נגד מייקלס קרב טוב טייקר זיין לא תצורה בלי חשבון וזה היה בספטמבר 97 אז איך הל א אסל

אתה מתווכח איתי?

אפילו פרוסטי אמר לך שהיה להם, וגם את תוצאות הקרב. בד בלאד, אל אין א סל היה חודש לפני סרבייבר סירייס, באוקטובר 97. חודש לפני זה היה להם קרב בעקבות זה שמייקלס פגע בראשו של טייקר עם כיסא וגרם לו לאבד את התואר בסאמר סלאם 97...

גלשדה

New member
יש לי תקרב שלהם בגאונז זירו

טייקר זיין למייקלס תצורה לך ל prowrestlinghistory.com ובדוק את זה

למעלה