תגובה
קודם כל, אם היית רואה מההתחלה מה כתבתי, היית רואה שכללתי רק מתאבקים בעלי יכולת טכנית כששאלו על "מתאבקים אמיתיים". בוב בקלנד לא היה מגיע למאזן של 1-1-1 בבושידו (לפחות ממה שראיתי) אם הוא היה מתאבק גרוע. אני לא מתייחס בכלל לדמויות. למה מתאבק צריך כריזמה? בדיוק על זה דיברתי בדסטין ראנלס, ראיתי אותו בלי הגימיק (הדפוק), ראיתי אותו ממש מתאבק וכן אהבתי מה שראיתי. בקשר לג´ים נייטהרט, זה בדיוק ההפך, הוא היה איש הכוח, וברט היה המתאבק הטוב. אני לא מחשיב אף מתאבק שמסתמך על הכוח בלבד או על מהלכים מבוססי כוח בלבד כמתאבק טוב. אני הכללתי רק אנשים טכניים, או אנשים שיש להם יותר ממגוון אחד של תנועות (קרקע, אוויר, מזרון). לריק סטיינר לא היה קרב טוב בקריירה? לבוב בקלנד לא היה קרב טוב בקריירה? (3 הקרבות שלו נגד ברט היו מעולים). הול אולי באמת היה פעם מתאבק טוב, אבל הוא שכח את זה. בתור רייזור ראמון הוא באמת הסתמך יותר על יכולת מאשר על כוח. נאש? כמה שאני אוהב לראות אותו (והוא מהאהובים עליי) הוא מתאבק כוח ותו לאו. תפריד בין דמויות ומה שאתה רואה על המסך, לכישרון היאבקות תכלס. תראה את כריס בנואה - אין לו בכלל דמות! (לפחות בWCW לא היה לו, וWWF אני לא רואה) והכישרון שלו נשפך מכל החורים. ובקשר לשם - קראתי לעצמי פה פעם דן המסוכן, והיות והתחלתי להשתתף בפורומים אחרים פה, חשבתי ש"דן המסוכן" יהיה משהו די דבילי במקומות אחרים, אז שיניתי את זה לD הראשונה (זכר למסוכן), והDN זה ראשי התיבות של השם שלי. מה מוזר בזה?