רו - דיווח שבועי

צודק....

אני מודה כריס בנואה הוא מתאבק טוב בין השורות הראשונות אבל אני חייב להגיד גם שכל מתאבק מתאבק לפי הסגנון שלו, טוב המתאבקים מהעבר שכריס בנואה היה בינהם היום אין כל כך סגנון מיוחד יש רק "טוב" ו"רע" בוא נקח לדוגמא את אנדרטייקר ושון מייקלס מהעבר אנדרטייקר - שיחק כאילו את האיש האפל הוא היה גדול איטי כל מכה מכה קטלנית זאת אומרת שהוא עושה את העבודה שלו לאט לא ממהר לתקוף את האויב מהר כי מה שהוא החתיף לאויב זה הספיק כדי לנטרל אותו לכמה שניות ועם הזמן הוא כבר התרגל להתאבק ככה זה בכל זאת 11 ויותר שנה באותו תפקיד כבר מתרגלים ואי אפשר פתאום גם כשהוא בדמות החדשה של AMERICAN BADASS לשנות סגנון ולהתחיל להתאבק בזריז כי הוא עדיין נשאר אדם גדול מימדים אני מתכוון קשה לו פתאום להתחיל לעוף לרוץ להתרוצץ ובכלל כל אדם גדול לא יעשה את זה . שון מייקלס - מתאבק קטן זריז תחמן מכות שלו לא ממש קטלניות בשביל לנטרל במתאבק הוא צריך להתאמץ הרבה יש לו תרגילים של הרבה ריצה הרבה קופץ עף וכמובן שמרמה הרבה הוא אנרגתי כזה ולו בכלל יהיה קשה להתחיל להתאבק לאט ולוותר על התרגילים של קפיצה לעוף , לעוף אני מתכוון שהוא עף מהחבלים לשולחן של השדרנים או כל מקום אחר אני חושב שכבר ראינו את הקטע פעמיים של אנדרטייקר ושון מייקלס בשני קרבות שבקרבות האלה רוב הזמן שלט אנדרטייקר ובכל זאת שון מייקלס עם קצת עזרה בקרב הראשון מקיין הוא התגבר עליו ובקרב השני עם עזרה מטריפל אייץ´ וקיין גם התגבר על אנדרטייקר

טוב .......

טוב אני הבאתי דוגמאות מהקרבות העיקריים שביהנם ומתי היה הקרב הזה בגראונד זירו תפרט לי קצת יותר בבקשה

אההם

הקרב הזה באינ יור האוס 17 גראונד זירו(ספטמבר 97) היה במהלך האירוע גראונד זירו, ונגמר 2 דקות לפני סוף האירוע.

Frostey

New member
הקרב בגראונד זירו ממש נראה כמו...

מלחמת עולם שלישית.... הקרב היה קצת SLOPPY אבל הסוף היה מדהים!(למרות שגם שון וגם טייקר נפסלו אחריי שתקפו את כל מי שזז לידם,תודה לאל שהם לא תקפו את המעריצים שהיו בקהל!)

DDN

New member
לא הבנתי.

א. כן, כריס בנואה מתאבק טכני מעולה, ואין לו דמות בכלל. כל מה שהוא, זה הכישרון. זה מה שאני אוהב בו. ב. לא הבנתי את הדוגמאות שלך לטייקר - שון. מה שאני יודע, זה שמההתחלה טייקר היה יותר מסתם מהלכי כוח - הליכה על החבלים, ובכלל, לא היה צמוד לקרקע כמו טמבלים אחרים כמו הוגאן, נאש, הול, ותבין - אני אוהב את השלישיה הזאת, אבל אין להם כישרון היאבקות בכלל רק כישרון דיבור. כל מי שמתאבק טכני, לדעתי הוא מתאבק טוב. כמה שאני יותר נהנה מהקרב, אני מחשיב אותו יותר. שכחתי ברשימה שלי את ג´ף ג´ארט. (כשהוא לא מרמה, וזה נדיר) הקרבות בין ברט וכריס בנואה, לדעתי הטובים ביותר. חוץ מ. . . . הקרבות בין אוון ז"ל וברט.

Frostey

New member
גולדאסט,בקלונד וריק סטיינר.....

הם חרא של מתאבקים! מה איתך?!

DDN

New member
אחלה מתאבקים, מה איתך?

ראית את דאסטי ראנלס מתאבק פעם לא בתור גולדאסט? ראיתי איזה קרב אחד שלו (לא זוכר איפה) ונדלקתי, בקלנד? אני לא חושב שמישהו מאיתנו זוכר את התקופה שהוא התאבק, אבל ראיתי קטעים, וגם שני הקרבות שלו נגד ברט, הוא הראה יכולת טכנית מעולה. ריק סטיינר, תמיד, אבל תמיד, הראה יכולת טכנית.

DDN

New member
מתאבקים שעשיתי להם אוול.

DDP, ראנדי סאבאג´, ודוינק הרע.

Frostey

New member
היי DDN(שם מוזר דרך אגב)

מה השם הזה אמור להביע?! בכל מקרה בקלונד נחשב למתאבק טוב אולי בשנות ה-70´ בן אדם,כל קרב שלו בשנות ה-90´ היה משעמם וגרוע לחלוטין! "ראית פעם את דאסטין מתאבק פעם לא בתור גולדאסט?"-מה אתה רוצה להגיד בזה?? שזה לא אותו בן אדם?! אותו מתאבק בלי כישרון או כאריזמה עם גימיק שמשך את העין...לא פחות ולא יותר. סקוט סטיינר הוא זה לדעתי שסחב את הצמד "האחים סטיינר",זה כמו להגיד שג´ים ניידהרט הוא מתאבק טוב.... לאף אחד מהשלישייה הזאת יש איזה קרב אחד טוב בקריירה שלהם.תחשוב לבד למה..... הול ונאש היו מתאבקים די טובים בזמנו,הקרבות שלהם נגד ברט ושון היו מעולים!(זה רק "הגיל עשה את שלו")

DDN

New member
תגובה

קודם כל, אם היית רואה מההתחלה מה כתבתי, היית רואה שכללתי רק מתאבקים בעלי יכולת טכנית כששאלו על "מתאבקים אמיתיים". בוב בקלנד לא היה מגיע למאזן של 1-1-1 בבושידו (לפחות ממה שראיתי) אם הוא היה מתאבק גרוע. אני לא מתייחס בכלל לדמויות. למה מתאבק צריך כריזמה? בדיוק על זה דיברתי בדסטין ראנלס, ראיתי אותו בלי הגימיק (הדפוק), ראיתי אותו ממש מתאבק וכן אהבתי מה שראיתי. בקשר לג´ים נייטהרט, זה בדיוק ההפך, הוא היה איש הכוח, וברט היה המתאבק הטוב. אני לא מחשיב אף מתאבק שמסתמך על הכוח בלבד או על מהלכים מבוססי כוח בלבד כמתאבק טוב. אני הכללתי רק אנשים טכניים, או אנשים שיש להם יותר ממגוון אחד של תנועות (קרקע, אוויר, מזרון). לריק סטיינר לא היה קרב טוב בקריירה? לבוב בקלנד לא היה קרב טוב בקריירה? (3 הקרבות שלו נגד ברט היו מעולים). הול אולי באמת היה פעם מתאבק טוב, אבל הוא שכח את זה. בתור רייזור ראמון הוא באמת הסתמך יותר על יכולת מאשר על כוח. נאש? כמה שאני אוהב לראות אותו (והוא מהאהובים עליי) הוא מתאבק כוח ותו לאו. תפריד בין דמויות ומה שאתה רואה על המסך, לכישרון היאבקות תכלס. תראה את כריס בנואה - אין לו בכלל דמות! (לפחות בWCW לא היה לו, וWWF אני לא רואה) והכישרון שלו נשפך מכל החורים. ובקשר לשם - קראתי לעצמי פה פעם דן המסוכן, והיות והתחלתי להשתתף בפורומים אחרים פה, חשבתי ש"דן המסוכן" יהיה משהו די דבילי במקומות אחרים, אז שיניתי את זה לD הראשונה (זכר למסוכן), והDN זה ראשי התיבות של השם שלי. מה מוזר בזה?

ohadp3

New member
שחכת את....

RVD, ג´ושין ליגר, פסייקוסיס, חובנטוד גוררו, וכל שאר הלוצ´דורס של וו סי וו והחברה מאי סי וו

DDN

New member
נכון, נכון.

את RVD לא ראיתי בפעולה אף פעם, את סייקוסיס ולה פארקה אף פעם לא הערכתי. את מי ששכחתי ומגיע לו, זה טאז וקורט הנינג. רגע! ראיתי את RVD בקרבות שלו בWWF ב97. . . . כן, בהחלט מגיע לו.

אילן די

New member
לא ראית את RVD ?!??

בשנתיים האחרונות ? זה אחד המתאבקים שבשבילם שווה לראות את התכניות...

כנראה שלא היה לו יס בזמן שהיה את זה

בארץ, ועכשיו הוא לא מוריד מהאינטרנט. שנתיים אחרונות? הוא לא הצטרף רק בסביבות אינבייזן מלך הזירה?

Crossface

New member
טוב

על רוב מתאבקים אני מסכים כן! בנואה הוא מס´ 1 כרגע, גם ג´ריקו וRVD לא חסר להם סטורם הוא בין אלה שהכי נפגעו מעצם זה שהכאילו מתאבקים תופסים את הזמן שידור אני לא רוצה לראות ספייק דדלי נגד ריגל אני רוצה סטורם נגד RVD זה ענק ג´ף ג´ראט הוא גם מבין המתאבקים הכי מעולים שראיתי, ואני מאמין שיש בו גם עוד הרבה פוטנציאל, תקנו אותי אם אני טועה אבל לא ראיתי שם את השם של פרי סטרן שהוא גם מתאבק גדול אני לא בטוח בקשר לשיין דאגלס, לא ראיתי עדיין את לסנר ששכתם את ריי מסטריו ג´וניר, משקל הקל הטוב בעולם, רק תחשבו על זה מה עדיף APA vs. Dudlyz או Hardyz vs. Kidman and Ray Jr.??? מה עדיף?

DDN

New member
הכפשות!

אני שכחתי את ריי ג´וניור????????? חביבי, אם תקרא טוב, ותוריד את כל ה"כריס בנואה" ששמתי שם, חוץ מהראשון, תראה שריי הוא השביעי שקפץ לי למוח ונרשם שם! הוא מתאבק מעולה, ובחיים אבל בחיים לא הייתי שוכח אותו. אל תעשה ממני סנילי בבקשה. את פרי שבתאי באמת שכחתי ועמו הסליחה. את הדדלים בכלל לא הזכרתי כי גם אותם אני לא מכיר. שיין דאגלס, ראיתי מעט מאוד קרבות שלו בלי לרמות ויש בו משהו. וכמו שאמר יצפאן: "בדיוק על זה רציתי לדבר איתך!": הכאילו מתאבקים תופסים את רוב זמן השידור. אין לי בעיה עם דיבורים, אבל דיבורים לחוד ומעשים לחוד. כשלאנס סטורם פטפט ואמר את השטויות שלו בWCW ואז זכה בעוד תואר (ואם אני לא טועה, הוא החזיק לתקופה מסויימת שלוש חגורות) או שקונאן מדבר ואז הוא וקידמן (או ריי ג´וניור) מנצחים את בנואה ומלנקו, אלה קרבות. אני לא בטוח דרך אגב שהיה קרב כזה, אני חושב שכן, לא זוכר מי ניצח אבל הנקודה שלי הובנה. (אני מקווה)

למעלה