רו - דיווח שבועי

אילן די

New member
רו - דיווח שבועי

ציון תכנית : 3.5 היה חם ברו הערב, ולא רק בגלל הטמפרטורות המדבריות בפיניקס, אריזונה. מזה מספר שבועות נעלם אלמנט האיש העצבני שעולה לזירה בתחילת התכנית ונותן את נאום הפתיחה. השבוע חזרה המסורת והאיש העצבני היה לא אחר מאשר האנדרטייקר, הוא אמנם לא ממש עלה לזירה. ליתר דיוק הוא רכב אליה על ההארלי שלו, לקח את המיקרופון וצעק בעצבים "מישהו יכול להסביר לי מה הולך פה ?", תשואות מהקהל, "בשבוע שעבר HHH קיבל את הצ´לנג´ שלי לאליפות בבאקלאש ופתאום אני מגלה שאני מחוץ לתמונה. זה לא מקובל עלי. זה בולשיט !" צעק האנדרטייקר, "אז מה שקורה הוא זה שרו מפסיק ברגע זה עד שמישהו בא ומסביר לי...." טייקר לא היה צריך לסיים את דבריו כי אל הזירה הגיע המסביר הלאומי, ריק פלייר "רוצה הסבר ?" הקשה פלייר, "אני אסביר לך. פעלתי בתום לב וטעיתי, לוינס אכן היתה הזכות לקבוע מי יתמודד על תואר האליפות בבאקלאש.". טייקר ירה בפלייר מבטים מזריי אימה, "אבל שלא תחשוב שאתה מנהל פה את העניינים" הבהיר לו פלייר, "ואל תשכח שאני הוא זה שיכול לקבוע את קרב האליפות – אחרי באקלאש, אז תירגע וקח נשימה עמוקה". טייקר "שקרן ! אתה סתם בן זונה מסריח שלא שווה כלום. אתה עדיין ממורמר על מה שעשיתי לך ברסלמניה, האמת שקשה להאשים אותך, אם מישהו היה מכה אותי מכות כמו שהכנסתי לך ברסלמניה, גם אני הייתי ממורמר. אני אגיד לך מה, " נרגע האנדרטייקר ודיבר בקול השקול האנדרטייקרי שלו, "כמו שאני רואה את זה, יש לך אופציה אחת – להפוך אותי ל- #1 קונטנדר אחרי באקלאש, כי אין פה אף אחד שראוי לזה יותר ממני.", ההגיון הטייקרי אכן עבד שעות נוספות, "אז מה יהיה, פלייר ? או שמא אני אצטרך לעשות עוד כמה רגעי רסלמניה כאן ?", ריק פלייר לא הספיק לענות, כי אוסטין שם פעמיו לעבר הזירה "תן לי רגע להבין..." אמר הטקסס ראת´ל סנייק לקול שאגות קצובות של WHAT מהקהל, "אתה רוצה לתת לאיש הזה קרב אליפות בבאקלאש ?", קהל: WHAT, "למה ?", "בגלל שיש לו בנדנה טיפשית על המצח ?", "בגלל שיש לו כתובות קעקע ? ", "בגלל שכתוב לו דד מאן על החולצה ?" עם כל משפט הקהל כמובן ענה ב- WHAT. "מה זה באמת הדד מאן הזה ? זה אומר שאתה מת ? אתה דביל זה מה שאתה" ירד אוסטין קלות על טייקר ששתק באופן מפתיע. "מי שצריך לקבל את ה- #1 קונטנדר זה אני !" הכריז אוסטין חגיגית וקירב את פרק היד לאוזנו, מקשיב לשעון, "או או רגע" אמר אוסטין, "אני שומע משהו, אתה שומע ?", המשיך סטון קולד להקשיב לשעונו, "אני אגיד לך מה אני שומע, אני שומע שזה הזמן לקבל החלטה, ריק פלייר, מה זה יהיה ? סטון קולד או טייקר ?". "בוא נראה...." אמר פלייר ופנה לטייקר, " קודם כל, נמאס לי מהאיומים שלך, מעכשיו כל מי שיגע בי ישלם בגיהינום, ואתה אוסטין, אתה איכזבת אותי בשבוע שעבר, אחרי שאני חגגתי רגע היסטורי ברו, אחרי שהחתמתי אותך ורקדתי והשתוללתי – עשית לי סטאנר." התבכיין ריק פלייר. "הערב יהיו שני קרבות על ה- #1 קונטנדר, טייקר יתמודד נגד RVD לא על תואר האינטרקונטיננטל ואילו אוסטין ישחזר את קרב הרסלמניה שלו נגד סקוט הול מה- nWo.". טייקר ששתק יותר מדי זמן פנה לאוסטין ואמר "אם אני לא אהיה #1 אתם תשלמו. אתה הבנת את זה קיו בול ?", אוסטין לא נשאר חייב ונכנס בטייקר, שניהם הלכו קצת מכות שבסופן העיף סטון קולד את הדד מאן מחוץ לזירה והתחיל לשתות קצת בירות. קרב על אליפות ההארדקור בין האלוף BRD (באבא ריי דאדלי) לבוקר טי. בוקר טי התחיל לעשות את הספינרוני לפני הקרב כי הוא טען שזה מה שהקהל בא לראות (The most electrifying move in sports entertainment…) ואילו BRD הראה שגם הוא יודע לרקוד, "DJ, Put some funky music for this white boy!" דרש והתחיל לפזז ולכרכר. חביב. בקרב עצמו התערב גולדאסט שהועבר דרך שולחן בפאואר בומב מבאבה ששמר על תוארו ויצא בצעדי ריקוד קלילים מן הזירה... קצת ראיונות גם היו בתכנית : המאמן ראיין את טריש בנוגע לתקרית עם מולי הולי, ריגל התערב בראיון והכריז שהוא יעשה מספייק דאדלי קציצות.. גם טרי הפכה למראיינת והיא ראיינה את קיין שישב בחדר ההלבשה ועיין בחוברת DIVAS עם בנות ה- WWF במיטב בגדי הים. "לא ידעתי שאתה מתעניין..." אמרה לו טרי וקיין ענה "זה שהפנים שלי שרופות, לא אומר שאיברים אחרים אצלי לא מתפקדים כשורה.", על השאלה בשינוי בגישה אצלו ענה קיין "כל חיי נחשבתי למפלצת, לפריק והתביישתי בזה, אבל כשנלחמתי יחד עם הרוק והוגאן,17 אלף קייניאנייטס צעקו והריעו לי, הבנתי שפריקים הם קולים, ואני מתכוון להמשיך בשינוי הגישה שלי, והערב אני אטפל באקס פאק." אקס פאק מבחינתו ביקש מחבריו ב- nWo לא להתערב בקרב הערב. מה שלא הפריע להם כן להתערב ולא רק בידיים אלא גם במקלות ובאלות (הקרב היה בחוקי הארדקור), אקס פאק ניצח לאחר ההתערבות האלימה ואחרי הקרב גם הוריד מקיין את המסיכה (לא הראו למצלמה את הפנים של קיין) ונאש הכניס כסא בעוצמה בפניו החשופות של קיין, הם המשיכו להכות את קיין חסר ההכרה עד שברדשו התערב. בזמן שאקס פאק שם את המסכה של קיין על הפנים ועשה חיקויים שלו, נכנס פלייר בעצבים והשעה את נאש ללא תשלום עד להודעה חדשה (כמה נוח שהרי נאש פצוע...) ריגל נגד ספייק – בקרב היסטורי באורכו, גנב ספייק לריגל את האגרופן, השתמש בו ותוך 3 שניות קרב זכה בתואר האירופי. מאחורי הקלעים חיכו לו דרימר, שואו וז´אקלין שעשו לו זובור קטן ובירכו אותו על ההישג, אך השיא הגיע כשבאבה, "אחיו" של ספייק הגיע ולחץ את ידו. טייקר נגד RVD. בקרב אדיר אדיר ברמת PPV שנמשך זמן רב, סירב RVD להיכנע לתרגילים של טייקר, גם מהצ´וקסלאם הוא קם וגם מהתערבויותיו של אדי גאררו הוא התאושש. טייקר כבר לא ידע מה לעשות לבחור שעמד לנצח אותו אחרי שביצע עליו 5* פרוג ספלאש, אך התערבות נוספת של אדי גאררו מנעה את נצחונו של RVD. גאררו היכה את RVD עם החגורה בפניו, אך RVD נחלץ גם מזה, לבסוף הוא נכנע ל- LAST RIDE של טייקר. טייקר הוא #1 קונטנדר (אם אוסטין לא ינצח את הקרב שלו). מולי בדמותה החדשה (שיער חום, נראית מעולה) ניצחה את טריש לאחר התערבות של ג´אז. אוסטין חיכה לפלייר במשרדו ודרש לדעת מה קורה, הרי טייקר ניצח בקרב שלו, אז מי ה- #1 קונטנדר ? פלייר הסביר לו שאם אוסטין יינצח את הול, יהיה קרב על ה- #1 קונטנדרשיפ בינו לבין טייקר בבאקלאש. "עכשיו הבנתי" אמר אוסטין ויצא. בחדר ההלבשה מרגיע פול היימן את ברוק לסנר, שהוא כביכול בחור פסיכוטי, שלא יתקוף אנשים מהקהל. ברוק עולה לזירה, מנגינה שגרתית ודי לא מוצלחת תפרו לו,יחד עם פול היימן. הקהל צועק "Hayman suck", והיימן עונה להם "תודה על דעתכם הלא רלוונטית. זהו ברוק לסנר והוא בחר בי להיות הסוכן שלו בגלל כמה עובדות היסטוריות– אני טיפחתי את אוסטין בתחילת דרכו ועשיתי ממנו מה שהוא היום. אני גם עשיתי את האנדרטייקר. עובדה הסטורית נוספת היא שאני הגיתי את ה- WCW, ארגון שכמעט והביס את ה- WWF. והלקח מכל העובדות האלו הוא שאני תמיד מזהה את הדבר הגדול הבא. ובכן הדבר הגדול הבא עומד לפניכם, זהו ברוק לסנר, אלוף ה- NCAA במשקל כבד, בלתי מנוצח, בלתי פגיע, בלתי ניתן לעצירה, חסין בפני כאב.", על המסך הוצגו כמה מרגעיו המרשימים של לסנר, והיימן הוסיף "אל תשאלו אותי, שאלו את ספייק דאדלי, את ריקישי, את ההארדיס...", ברגע הזה הפתיעו ההארדיס, נכנסו לזירה ותקפו את לסנר. לסנר השליך את ג´ף הארדי מהזירה כאילו היה מטבע של 10 אגורות, ופינה גם את מאט משם. ההארדיס לא נכנעו, לקחו שני כסאות, נכנסו לזירה והכניסו שני מכות איומות עם הכסאות ללסנר שאפילו לא נפל, בכוחות משותפים הם הוציאו אותו מהזירה. לסנר שנראה שהמכות לא השפיעו עליו בכלל כבר עמד להיכנס חזרה לזירה אך היימן עצר אותו. לסנר חייך וחזר לחדר ההלבשה. פרפקט נגד ביג שואו, למרות שפרפקט ביצע באופן מרשים את הפרפקטפלקס על ביגשואו, שואו העניק לו בחזרה צ´וקסלאם וסיים את הקרב. אוסטין נגד הול. בקרב מתערבים אקס פאק וגם האנדרטייקר שמנסה למנוע את נצחונו של אוסטין. ברדשו מגיע לעזרתו של אוסטין אך אקס פאק המשיך להכות את אוסטין. מי שנחלץ לעזרתו של סטון קולד היה ריק פלייר. לאחר נצחונו של אוסטין, הוא ניגש לפלייר ובאופן לא מובן לחלוטין ביצע עליו סטאנר. את הטור וטורים נוספים אפשר לקרוא במגזין ה- WWF הישראלי.

אילן די

New member
עדכונים באתר

במגזין עודכנו טור הביקורת, הדיווח השבועי ומתאבק החודש. אני מקווה שתהנו.

אילן די

New member
נכון, אבל איזה קרב אדיר זה יהיה !

כבר שאוסטין נכנס לזירה, היה כבר ברור שזה הולך להיות קרב בבאקלאש. אוסטין נגד טייקר ! האם היה להם קרבות בעבר ? מי ניצח ?

DDN

New member
נדמה לי שכן.

אני יודע שנגד קיין היו לו. אני כמעט בטוח שגם נגד האנדרטייקר.

כן היו להם 2 קרבות.......

קרב אחד לא זוכר באיזה ארוע בשנת 99 אנדרטייקר ניצח את סטיב אוסטין על אליפות העולם בזכות שיין מקמהון שהיה השופט וקרב שני ב2000 או 2001 בג´אג´מנט דיי אנדרטייקר התמודד נגד אוסטין על אליפות העולם והפסיד בגלל שטריפל אייץ´ עזר לאוסטין , באותה התקופה אוסטין וטריפל היו כצוות

the nature boy

New member
פרפקטפלקס על ביג שואו???

WOOOOO... מכל הדיווח על ראו זה הדבר שהכי הדהים אותי.. כנראה שלפרפקט יש עדיין הרבה מה לתת לWWF וחבל שהפכו אותו לאחד שצריך להפסיד קרבות כל הזמן הגיע הזמן שיחזירו אותו בחזרה לעניינים

Crossface

New member
בושה וחרפה

ספייק דדלי אלוף אירופה, אני לא מאמין שהדבר הזה נכנס לזירה בכלל ועוד הWWF נותנים לו חגורה ולא בפעם הראשונה, אין כבר כבוד לאליפויות.

hirshfe

New member
בדרך כלל אני לא מגיב אחרי...

ריב מתאבק טוב יותר אבל אחרי שהורדת בערכו של האח המוכשר בין בדאדלי שכל אחד מהם מתאבק נפלא ואחרי משפט הזה "גולדברג הרבה יותר טוב מהרבה מתאבקים אחרים: פרוק,בראדשו,אלברט,ביג בוס מן,שלושת הדדלי, רקישי,מארק הנרי, מידיאן, ויסרה כל הגוב סקוואד ועוד ועוד." שגם בו הורדת בערכם של הדאדליס, פרוק, בראדשו (שיכל היה להחליף את גולדברג, אם אותו הסיפור) והגדול מכולם אל סנאו אני חייב להגיד מה????

bralon

New member
אני חושב

אני חושב שה-wwf כבר ממש אין להם רעיונות לקרבות לארועים וכרגע האירוע הוא "באקלש" אז אני בטוח שבבאקלש יהיה ספייק דאדלי נגד ווילאם ריגל על התואר האירופי וזה כי פשוט כבר אין להם רעיונות.

טייקר-אוסטין?

הנה מה שזכור לי היה להם בסאמר סלאם 98 היה להם גם באנפורגיבן 98(קרב משולש עם קיין) היה גם את הקרב הל אין א סל בארמגדון 00 ששניהם השתתפו בו היה להם קרב באירוע שבו אואן הארט מת(אובר דה אדג´ 99) והיה להם גם קרב בפולי לודד 99 ובגדג´מנט דיי 01 גם כן נדמה לי וגם בסורבייבר סירייס 01 שניהם היו באותו קרב.

hirshfe

New member
טייקר אוסטין ההיסטריה שלהם בPPV

לרגל בקשת הקהל ההיסטוריה של אוטין וטייקר בPPV הPPV תאריך מנצח הערה The Final Four פברואר-97 ברט הרט קרב על התואר העולמי שהיה פנוי באותה עת. קרב ארבע פינות עוד השתתפו וידר וברט הרט שניצח. A Cold Day in Hell מאי-97 טייקר אנדרטייקר שומר על תואר העולמי SummerSlam ´98 אוגוסט-98 אוסטין קרב על תואר העולמי. Rock Bottom דצמבר-98 אוסטין קרב buried alive Capitol Carnage דצמבר-98 אוסטין מבריטניה, קרב מרובע עוד השתתפו קיין ומנקייד Over the Edge ´99 מאי-99 טייקר קרב על תואר העולמי, שיין מקמהון השופט עוזר לאוסטין למנצח. אבל זהו הPPV הרע ביותר בכל הזמנים. יותר מוקדם אואן הרט צומח למותו. אווון מתגעגע No Mercy מאי-99 אוסטין מבריטניה, קרב משולש על התואר העולמי, עוד השתתף טריפל H. אוסטין כיסה את טריפל Fully Loaded ´99 יולי-99 אוסטין קרב על אליפות העולם. פירסט בלוד, אוסטין מנצח ווינס מקמהון לא יכול להופיע יותר בטלויזיה. לקח לו בערך חצי שנה לחזור Armageddon 2000 דצמבר-00 אנגל הל אין דה סל, עם שישה מתאבקים. עוד בקרב: רקישי, טריפל H, דה רוק והמנצח אנגל Backlash 2001 אפריל-01 אוסטין וטריפל H קרב זוגות, על כל התארים אוסטין (עולם) טריפל H (בין יבשתי) נגד טייקר וקיין (זוגות) Judgment Day 2001 מאי-01 אוסטין קרב הכל הולך no holds barred Insurrextion 2001 מאי-01 טייקר מבריטניה, קרב שניים על אחד. אוסטין וטריפל H נגד טייקר. הקרב על תואר של אוסטין. טייקר מצמיד את טריפל H, ולא זוכה בתואר Survivor Series 2001 נובמבר-01 קבוצת WWF קרב הישרדות בין קבוצת הWWF (רוק, גריקו, טייקר,קיין וביג שואו) לבין האליינס (אוסטין, אנגל, בוקר טי, רוב ואם דם ושיין מקמהון). רוק השורד היחידי Breakdown סמפטמבר 98 טייקר וקיין קרב משולש, אוסטין האלוף מוצמד על ידי קיין וטייקר עקב כך התואר העולמי מתפנה. הערה אישית הPPV הראשון שראיתי חי ועוד לא קרבות ישירים אבל: Royal Rumble 1997 ינואר-97 אוסטין רויאל ראמבל - אוסטין מעיף המון מעל החבל העליון הטייקר בנייהם Fully Loaded ´98 יולי-98 אוסטין וטייקר קרב זוגות על תואר עלומי לזוגות טייקר ואוסטין מנצחים את מנקיינד וקיין. טייקר מצמיד את קיין סמאקדאון הראשון אפריל-99 אין הסמקדאון הראשון בהסיטוריה. דה רוק ואוסטין נגד טייקר והמסלי הקרב מסתיים בפסילה כפולה Invasion יולי-01 קבוצת WCW קרב בין קבוצת WWF (אוסטין, טייקר, קיין, אנגל וגריקו) נגד קבוצת WCW/ECW (בוקר טי, DDP, רינו והדדליז) אוסטין בוגד בWWF ומאפשר לבוקר טי להצמיד את אנגל.

רק תיקון קטן.......

ה OVER THE EDGE מאי 99 טייקר נגד אוסטין קרב על אליפות העולם טייקר ניצח את אוסטין שיין מקמהון היה השופט ספר 1 2 3 מהר ועזר לטייר לקחת את האליפות

Frostey

New member
לעזעזל איתם...

כבר היו כבר 5849780585884 קרבות ביניהם...למה עוד אחד?!

Crossface

New member
אין להם טיפת כישרון

אני לא יודע מה הדדליז עושים בתוך זירת ההאבקות ולא רק הם, לא חסר חסרי כישרון שתופסים את המקום של המתאבקים האמיתים.

כן כן .......

מי לדעתך הם מתאבקי אמיתיים ?? לפי מה אתה מחשיב אותם מתאבקים אמיתיים ?

DDN

New member
מתאבקים אמיתיים?

כריס בנואה, ברט הארט, אוון הארט ז"ל, דייבי סמית´, כריס בנואה, דין מלנקו, אדי גררו, ריי ג´וניור, בילי קידמן, כריס בנואה, שון מייקלס, HHH, דסטין ראנלס (גולדאסט), שיין דאגלאס, ריק פלייר, בוב בקלנד, ברוק לסנר, סקוט סטיינר (בעברו), ריק סטיינר, כריס בנואה, צ´אבו גררו, לאנס סטורם, רייבן, סטיב אוסטין, כריס ג´ריקו. אה כן, וכריס בנואה. עוד? בקיצור, כל אחד שיש לו קצת ידע טכני ולא רק שרירן עם מהלכים אדיוטים. נראה לי, שאני יכול להכניס פה גם את טייקר וקיין.

אז בקיצור..........

אז אמרת את כמעט רוב המתאבקים של שנו ה 90 של WWF ו WCW ומה הרמז הזה לכריס בנואה שממש אי אפשר היה לפספס אותו ?

למעלה