רושמת כדי שלא אשכח...

אסתי301

New member
רושמת כדי שלא אשכח...

, הי, מאחר ואני לא מצליחה לזכור מה אכלתי עד הערב, אני מתכוונת לרשום מעכשיו את שסגרתי עד הצהריים ובערב להוסיף ולרשום. מה לעשות, אני ממש ממש מגזימה באוכל אז כדאי מאוד שאהיה מודעת לעצמי. אז ככה: בוקר: נס+ דנונה. צהריים: 2 שניצל טבעול+ 3 כפות מלפפונים בחומץ+ 5 כפות אורז. בערב: היד נטויה, נעדכן אח"כ.

jesie12

New member
סוגרת את יום ב' ../images/Emo21.gif

בוקר: 3 פתית עם גבינה ונס ו30 ג"ר פיטנס ביניים:יוגורט תות מחלבנה צהריים: לחמניה מחיטה מלאה כף מיונס ו2 שניצל מאמאעוף תירס סהו. אני סוגרת מוקדם כי הבוקר התחיל אצלי ב5, צברתי 3 ארוחות, לא נראה לי שיהיה משהו נוסף (אולי נס) אני ישנה מוקדם

אני לא מבינה גדולה אבל זה נראה ממש קצת

רק מלקרוא את זה אני נעשת רעבה... אצלי לרשימה היה מתווסף- נשנושים שונים, פרות ועוד... בימים אלו אני לא מסוגלת לתמצת - לא באוכל ולא בסיכומים למבחנים אני ננננננננמממממממממממממררררררררחחחחחחחחחתתתתתתתתתת

jesie12

New member
זה לא קצת

פשוט אוכלת מסודר כמעט שלא יוצא לי לנשנש הקיבה שלי הצטמקה והקיבולת פחתה.... אני לא זקוקה ליותר מזה.. הגוף התרגל ל3 ארוחות , אין מצב שאוותר על ארוחת בוקר גם אם אתעורר ב5 בבוקר
משהו קטן באמצע (בעבודה) וארוחת צהריים מאוחרת שבגללה אין לי צורך בארוחה נוספת.

סחתיין ../images/Emo41.gif

ממרום הקלוריות שאני רגילה לאכול ומגודל הקיבה שלי כעת כך זה נראה. בתור אחת שיכולה לבלוס 3000 ק' ביום בקלות, לרדת ל- 1500 +- זה לא פשוט... ולך זה בטח כבר המון... הכל יחסי. יישר כוח!!

אני לא מבינה גדולה אבל זה נראה ממש קצת

רק מלקרוא את זה אני נעשת רעבה... אצלי לרשימה היה מתווסף- נשנושים שונים, פרות ועוד... בימים אלו אני לא מסוגלת לתמצת - לא באוכל ולא בסיכומים למבחנים אני ננננננננמממממממממממממררררררררחחחחחחחחחתתתתתתתתתת

אסתי301

New member
הוספתי...

עוד חצי פיתה בחומוס עם חמוצים והלוואי ואצליח לסגור מ- ע- כ- ש- י- ו....

../images/Emo94.gifסוגרת את היום../images/Emo94.gif

לחלקן אולי זה מוקדם לי לא. בוקר: חצי כוס לימונדה צהרים: שקשוקה + 2 פרוסות חלה + 1 יוגורט לימון סורבה ביניים: 2 פרוסות עם מריחה קלה של גבינה 9 אחוז (לא היה משהו אחר בבית). ערב: פרוסות שוב עם מריחה כבדה של גבינה + 2 מלפפונים וכוס ענק של שוקו על חלב

מאיוש1982

New member
ואני מה אכלתי היום ???

אז ככה: נס קפה. 4 פרוסות לחם קל עם סלטים : חומוס חצילים וגמבות + 2 עגבניות ומלפפון. בערך 40 גר' פיטנס עם מעדן ארוחת בוקר. נס קפה. יצאתי להליכה. חזרתי ואכלתי: 4 פרוסות לחם קל עם 2 טבעול לייט מלפפון ועגבניה.

../images/Emo124.gifמאיוש............

זה לא יותר מידיי פחממות? איפה כל הסלטים שהיית אוכלת בהתחלה? בשומרי משקל כל הזמן מדגישים לנו - שגם אם לא נחרוג ממכסת הנקודות היומית שלנו, אבל אם חלק גדול ממנה יהיה פחממה, גם לא נראה ירידה במשקל.
. רק לא להגיע למצב של "פול גז בניוטראל"

מאיוש1982

New member
זה תמיד מה שאכלתי...

את לא מכירה את דיאטת הלחם של אולגה רז ? ככה ירדתי כמעט את כל ה12 יותר נכון לעכשיו 11 ק"ג.

ניסיתי לאכול קצת היום... לא היה משהו - כל ארוחה הביאה איתה כאבי בטן, אבל מה אני יכולה לעשות. במצבי חייבת לאכול משהו ומנסה כמה שאפשר להמנע מתרופות, אז סובלת בשקט.. בקיצור, כל היום אכלתי: פירה מ2 תפוחי אדמה קטנים עם קוטג' 5% 3 חתיכות אבטיח אפרסק בייגלה מקמח מלא עם גבינה לבנה 5% נראה לי שזהו להיום, לא יכולה יותר. שותה הרבה ומקווה לחזור לעצמי בימים הקרובים. הסמרטוט המהלך הולך לישון....לילה טוב ../images/Emo199.gif

ליאת 0212

New member
אוי ממיייייייייייי../images/Emo24.gif

אגב, בחיי שהגבתי לקלקול קיבה שלך, תפוז לאחרונה בולע לי כאן הודעות משל הוא עומד למות מרעב
זו הרגשה מבאסת לאללה
טוב יאללה, תרגישי טוב, הפטיש שלי מתגעגע

סוף סוף לא מגיע לי פטיש!! ../images/Emo6.gif תראי לאן הגענו - שאני צריכה להגיע למיון עם אינפוזיות כדי שהפטיש ייחסך ממני לכמה ימים..... ../images/Emo6.gif אל תדאגי, עוד כמה ימים אחזור בגדול, אבל בינתיים אני רואה שהפטיש שלך לא נשאר מחוסר עבודה אז אני לא דואגת לך ../images/Emo24.gif דרך אגב, אני חושבת שדווקא קליליות הן פתרון פחמימתי לא רע בכלל (כולה 20 קלוריות ליחידה, ואם תוסיפי לזה כפית ריבה דיאט אז תקבלי גם מתוק), ובאופן כללי היום שלך נראה לי סבבה, מאוזן ומאוד מגוון ולדעתי האישית ככה צריך יום להראות תמיד (אמנם לקרוא מה אכלת עשה לי בחילה, אבל זה לא את, זה הקלקול קיבה שלי ../images/Emo6.gif) ו....כן! ידענו על ענבים שחורים בלי גרעינים (ספרי את זה לבן שלי שכבר זלל כמה קילואים בזכות זה)

ליאת 0212

New member
סוגרת../images/Emo88.gif (כמעט)

בוקר
סנדויץ' עם גבינה. אפרסק ושזיף. ביניים
3 קליליות תאנה ו-10 יח' ענבים שחורים (הידעתן שיש שחורים ללא גרעינים?) צהרים
פסטה פסטו, סלט ונס. ביניים
משו כמו חצי קלילית. 2 תמרים ו-2 אגוזים. ערב
חתיכת פשטידת בטטה. ירקות ברוטב עגבניות טריות ובזיליקום עם קוביות טופו. לילה
עוד מעט אוכל קצת פרוזן. באמת קצת, מראש לא הכנתי הרבה. היום הראשון להחלטת ה"מעט פחממות" עבר לא טוב, אבל יש נסיבות, מנייעשההה|חמר עמוד שידרה|.

סוגרת יום לא משהו בכלל

בוקר: נס עם סוכר+פרכיות דבש=2 נקודות בינים: ענבים+2 דובשניות=2 נקודות צהרים: 3 פרוסות לחם קל דגנים עם ירקות וקוטג'.=2.5 נק בינים: 3 לחם קל +כף חמאת בוטנים=3 נק עוד בינים: חצי חטיף אנרגיה=חצי נק ערב: תבשיל פסטה עם ירקות ונקנקיות=7 נק ענבים=1 סה"כ: 18 נקודות

אבל לא חרגת מהנקודות וזה מעולה

כי גם לא אכלת פחות מדיי
אז יום לא כל כך מסודר, לא נורא,

סוגרת גם ../images/Emo156.gif

היה דווקא לא רע, ובכלל נראה לי שאני מאמצת את האתר החדש הזה שסופר כל פיפס וקלוריה. בוקר - קפה + חלב דל סנדוויץ לחם קל + פסטרמה נקטרינה ביניים - 2 גזר 1 עגבניה צהרים - לזניה חלבית [חתיכה יפה] ארטיק קרח ערב - 2 משמש אשכול קטן ענבים שזיף אדום בינוני אפרסק סלט ירקות בעיקר עלים + גבינה מלוחה 3% חתיכה. נס + חלב דל. ובנוסף - המון המון מים והליכה של 5 קמ' [זה היה 2 מתוך 3
]

למעלה