"רוק" עצמאות

moon light boy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif רוק עצמאות 2004 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

רוק עצמאות 2004
מופיעים -
היהודים
אביב גפן
מוניקה סקס
הדורבנים
הדג-נחש
סאבלימינל
ירמי קפלן
רוני
בוטן מתוק בקרקס
שייגצ
מה קשור? תאריך : 26/4/04 פתיחת שערים: 21:00 תחילת ההופעות: 23:00 עד אור הבוקר.... וכמובן -> רחובות והסביבה - כרטיסים מוזלים ניתן להשיג אצלי
טלפון - 066206486 או באייסי - 136906472
מחיר כרטיס - 99 ש"ח. קנו מהר, כי המחירים יעלו....

מהה???????????? רוני??????????????

וואט דה פאק??????????????????? הם השתגעו או מה?? מה עשינו שזה מגיע לנו????? הולך להיות פול פקצות וערסים.. יואו איך יודעים להרוס הכל במדינה הזאת הרסו לי את כל רוק עצמאות השנה... וד"א מה עם עברי לידר? דנה ברגר? הבילויים, הבליינים, מוקי,חמי רודנר? הבטיחו שוטי הנבואה? ברי סחרוף? אני היחידה שמרגישה שרוק עצמאות הולך ומידרדר ?

אני כ-ל כ-ך מסכימה!!

כן כנראה שיביאו את רוני..(למההההה?!?!?!??!!?) אבל נראה לי שיותר מדי יתנגדו ואז אולי יעיפו את הפקצה הזאת:))- הבה נקווה:) אני גם זוכרת שדיברו על שוטי הנבואה.. עברי בא לא?!?!

just silly me

New member
איכס איזה גועל נפש!!!!!

את בטוחה שזאת הרשימה המלאה?? אם כן אין מצב שאני הולכת והכי בא לי בעולם, אבל זה לא רוק עצמאות זה סתם מגעיל! ממליצה לכולם להחרים את האירוע ה"מיופיף" הזה עם כל התוספות הערסיות-פרחיות שבו.

S h A b i T

New member
מה אנחנו חושבים?

אין עברי לידר ואין ברי סחרוףףףף
ואין דנה ברגר ויש את רוני!! וסאבלימנל! יאי! עכשיו אני בטוח באה...! מעלה סימן שאלה גדול אם אני הולכת לשם השנה כזה מסריח.. כל כך הרבה ציפיות וכל כך הרבה חרא הולך להיות שם.

../images/Emo45.gif מסכימה איתך. זה ממש מאכזב

האווירה כולה תיהרס, שלא לדבר על זה שזה אמור להיות פסטיבל מוזיקה, לא פסטיבל זבל (ע"ע רוני). מספיק ששנה שעברה היה את סאבלימינל... שהיה תקוע שם כמו עצם בגרון וסחב אחריו כ"כ הרבה ערסים שזה פשוט היה מגעיל... אני פשוט מצאתי את עצמי באמצע ההופעה של מוניקה, שומעת יציאות מפגרות של ערסים לידי בסגנון של "איזה מוזיקת פריקים, איפה סאב" ועכשיו אתם אומרים שמביאים גם את רוני, אני יכולה רק לדמיין לי את הפקצות בכל הצורות והמינים שלהן פשוט באות ו.. בעעעעעעעעעעעע!! ועכשיו שראיתי את הרשימת מופעים (שהיא באמת מצומצמת ולא מצדיקה שום דבר) אני באמת הולכת לחשוב ברצינות בפעם הראשונה אם ללכת או לא. בקיצור- המארגנים איכזבו הפעם, ובגדול.

nivina

New member
מה זהה

איך רוני קשורה לרוק? ילדת הפופ המתוקה הזאת שנולדה עם קוקיות וסוכריה על מקל... זה באמת הורס

כן אני מממש מסכימה!!!

אבל אולי אם יותר מדי יתנגדו (ואני יודעת שיש הרבה...) אז יסכימו להעיף את הפקצה..(רוני..) וכמובן להביא את ברי עברי וכולם!!!

זה היה צפוי ואני חושב שזה מגיע לנו

זה ממש לא פעם ראשונה שעושים את זה.שנה שעברה כבר היה את סבלימינל. הבעיה היא שכולם פה מתלוננים והולכים בכל זאת. צריך לא ללכת.כולם חושבים 'אני יהיה היחיד' או 'אתה דופק רק את עצמך'. אז אנשים ימשיכו ללכת וימשיכו לחשוב ככה,ועוד כמה שנים רוק עצמאות יהיה כמעט ורק ראפרים וזמרות פופ(טוב לא זמרות,אבל פופ) אם באמת כל מי שמתלונן על זה לא היה הולך,זה היה הורס להם את כל הערב,והם היו נאלצים לשקול הכל מחדש. אבל זה די ברור מה יקרה..אנשים ימשיכו ללכת,ולסבול מערסים,וממוזיקה מסריחה,ומאווירה מסריחה,אבל בשביל 5 וחצי שירים של אביב גפן,הם יחשבו שזה שווה. אסוווווווור ללכת.

S h A b i T

New member
../images/Emo45.gif

רק תמצא מקום אחר להיות בו ביום הזה.. רוק עצמאות כמה שהוא התדרדר... זה הדבר היחידי שנשאר..

רררר

תפסיקי לחשוב ככה אז שנה 1 לא יהיה לאן ללכת,אבל זה בשביל העתיד,שיפסיקו להעליב את האינטיליגנציה שלנו ויקראו לאירוע כזה רוק. את רוצה תלכי,אני רק מת שיום 1 יהיה במדינה הזאת חרם צרכנים אמיתי,שאנשים יפסיקו להתלונן ויצליחו באמת להחרים משהו.

למעלה