"רוק" עצמאות

לא למה זה מגיע לנו? אנחנו עשינו

משהו רע? סך הכל רצינו קצת מוזיקה איכותית זה כזה פשע? ולמרות שאני דווקא חושבת שהיה שווה לעשות כזו החרמה חד פעמית של רוק עצמאות שהמארגנים יקבלו קצת שכל ויחזרו למקור- אני די בטוחה שזה אף פעם (לצערי ולצערך) לא יקרה. חבל, שכל דבר בארץ הזאת הורסים בשביל כסף

mta16

New member
אני לא מאמינה!!!!!

סאבלימינל ורוני ????? מה זהההההההההה??????????????????? אני באמת לא יודעת כבר אם שווה ללכת למרות שכל כך ציפיתי לזה..העניין הוא שאני מחיפה וזה רחוק.....ובשביל סבלימינל ורוני אני לא הולכת לנסוע לרשל"צ ...אבל מצד אחר חיכיתי לזה הרבה ....ואני אצטער אחר כך אם אני לא אלך ... טוב אני לא יודעת עדיין מה יהיה.. הרשימה הזאת של האומנים היא נכונה ? כי הבנתי שזה לא בטוח עדיין מי יופיע ומי לא... ואההה משהו יודע אם יהיו הסעות לרוק עצמאות? ואייך אפשר להשיג כרטיסים בחיפה ? אההה ואני מקווה שבאמת יהיה רוק עצמאות השנה ושלא יבטלו אותו (בגלל השיח יאסין...)

כן,אני..ועוד משהו..

איפה יוני בלוך? עברי לידר? דנה ברגר? ברי סחרוף? שי להב? לונה פראק? וממתי דיאליזה הם לא מופע חימום? (למרות שהם דיי טובים) שנה שעברה ההופעה של עברי הייתה ממש טובה,באמת רוק עצמאות הופך להיות משהו צולע! אוווף, דרך אגב, אני רותם..לא תמיד כל כך עצבנית

Eyedan

New member
מה קנרא זבל עצמאות..אייכס..לא נראה

לי שאני מגיע...!

oNaRa

New member
סאבלימינל ורוני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה אמור להיות "רוק" עצמאות... damn...

לכל המתלוננים והמאוכזבים...../images/Emo19.gif

אני הלכתי לרוק עצמאות שנה שעברה (הופיעו אביב גפן, דנה ברגר, מוקי, מה קשור, מוניקה סקס, היהודים, סאבלימינל, עיברי לידר, הדג נחש, דיאליזה בארץ הפלאות, חלוצי החלל וירמי קפלן). גם אז הרשימה לא נראה מי יודע מה והיו כאלה שלא הלכו והיו כאלה שהלכו והתאכזבו. אני אישית הלכתי ומאוד מאוד נהנתי, אחת ההופעות הטובות שהייתי בה. נהנתי כמעט מכל ההופעות והיה ממש פנאן. השנה הרשימה יותר גרועה אבל עדיין אני חושב שיהיה סבבה. אני חושב שהרשימה שנתנו היא לא מדוייקת וחסרים בה כמה מופיעים. אני אחזור עם מידע מדוייק אבל בכל מקרה, זה דווקא טוב שיש ציפיות נמוכות כי אז הכי הרבה נהנים מהופעות. אם אין לכם טוכניות יותר טובות, אל תוותרו על רוק עצמאות.

mta16

New member
אהה משהו יודע אם יש הסעות מחיפה

לרוק עצמאות ?

just silly me

New member
איך ואיפה אפשר למחות??

אני אומרת שכדאי שנעשה בלאגן לאחראים שם! כל האנשים שחושבים כמוני שככה אי אפשר להעביר ערב יום עצמאות נורמלי עם רוני וחבריה שישלחו לי מסרים ותגובות. אם מישהו יודע איפה אפשר להתלונן וכל זה נא לעדכן וניכנס בהם! רוק עצמאות זה אירוע חד פעמי בכל שנה וא-ס-ו-ר שיהרסו לנו אותו! צרו קשר! ברצינות!!

למעלה