*(שומעת) inme- world is a chamber
ל לילוששש232 New member 30/10/05 #1 רוק אוסטרלי.. יש למישהו המלצות ללהקות?עדיפות ללהקות אינדי-רוק..אבל לא חובה.. תודה מראש
L Las Pirus Israel New member 30/10/05 #2 the darkness נדמה לי שהם אוסטרלים אני לא ממש בטוחה.. וגם AC/DC אבל זה כבר קלאסיקה..
נ ניקול (גין גריי) New member 30/10/05 #9 אוי דה דארקנס, מזוויעים בעיניי הסולן שלהם כל כך מנסה להיות פרדי מרקיורי
נ ניקול (גין גריי) New member 31/10/05 #39 פרדי יש רק אחד או לפחות היה הסולן של הדארקנס עשה גם קאוור מסריח ביותר לThis town ain't big enough של הספארקס. הקאוור שפיית נו מור עשו הרבה יותר טוב ממנו פי 3457823783 העמ Chris Cornell - Ava Maria
פרדי יש רק אחד או לפחות היה הסולן של הדארקנס עשה גם קאוור מסריח ביותר לThis town ain't big enough של הספארקס. הקאוור שפיית נו מור עשו הרבה יותר טוב ממנו פי 3457823783 העמ Chris Cornell - Ava Maria
S Sum41xGiRL New member 31/10/05 #42 שניהם. Faith no more עשו קאבר די זוועתי אבל מתקבל על הדעת ל easy של לאונרד ריצ'י
נ ניקול (גין גריי) New member 31/10/05 #46 לא שמעתי את המקור אבל לדעתי זה השיר הכי חלש שלהם Zombie Eaters הכי טוב iggy pop & the stooges - penetration
לא שמעתי את המקור אבל לדעתי זה השיר הכי חלש שלהם Zombie Eaters הכי טוב iggy pop & the stooges - penetration
נ ניקול (גין גריי) New member 31/10/05 #47 וThe Gentle Art of making enemies העמ כל זה נורא מזכיר לי את הצו ראשון שלי.
F Francesco Totti New member 31/10/05 #53 גאראג'-רוק מדטרויט הם כמו הסטוג'ס, הם היו פאנק לפני שהיה פאנק. קוראים לזה Proto-Punk. הביוגרפיה שלהם להקה גדולה.
גאראג'-רוק מדטרויט הם כמו הסטוג'ס, הם היו פאנק לפני שהיה פאנק. קוראים לזה Proto-Punk. הביוגרפיה שלהם להקה גדולה.