רוק אוסטרלי..

Sum41xGiRL

New member
...................................

הבשר זה רצח. ומזמן לא דחפתי האגיס לפה.. אבל משלמים לי על זה, ואני מתקיים טוב.. ככה שלפעמים לא צריך לערב אידאולגיה לעבודה

תשמע, אני עבדתי בחנות חיות

ואני נגד החזקת חיות בכלובים :\ אבל אממ אבא שלי הכריח אותי לעבוד ובמקום שאני גרה לא קל למצוא עבודה.

Sum41xGiRL

New member
לא כולם יצורים אלוהים שקראוים

"צמחונים\טבעונים" Misfits - Die,Die,Die my darling

zoe80

New member
יצורים אלוהיים? רק טבעונים, ורק

אם זה מאידיאולוגיה.... אבל למרות זאת, אני טבעונית ומאידיאולוגיה, אבל ממש ממש לא יצור אלוהי.... :) בכ"ז נמענעת מלעבוד במקומות עם בשר ("בעסקי" המלצרות לא הייתי מסוגלת להגיש בשר.....).....אבל ז גם בגלל שהריח גורם לי להקיא....מזל שימי המלצרות תמו....

עזבי לעבוד..

אני לא מסוגלת אפילו להכין לאחי הקטן סנדביץ' עם פסטרמה. אני מגיעה למצב שאני מקיאה לו על האוכל חחח.. אולי בעתיד זה ימנע ממנו מלאכול בשר גם.. ראיתם את הפרק במשפחת סימפסון שליסה הופכת לצמחונית? עם פול מקרטני? אחד הפרקים היותר טובים של הסדרה.. סתם נזכרתי חחח Joe Satriani - The Extremist

Sum41xGiRL

New member
זה לא טוב

לא צריך להקיא מבשר, אבל לא צריך לאכול Meatmen - War of the superbikes

תנסי להיות אססיטנטית לוטרינרית

באמצע הניתוח. זה נס שלא התעלפתי או הקאתי. הריח זה יותר נורא מהמראות. :-S

בנות והקאות הולך ביחד נו

סתאאאם
אבל אני יכולה להבין אותה... אחרי הכל זה נתח גופה

או

סוף סוף אני לא לבד. לחיות בבית של המון רוצחים SUCKS. לחיות בישוב של ימנים עוד יותר SUCKS. אין קשר אבל הבית לצערי הזכיר לי את הישוב..

אני, אימא שלי ואחותי צמחוניות

אבא שלי הוא הרוצח ולא סתם הוא אוכל בשר חזיר :( ואני מאוד אוהבת חזירים חיה חמודה לגמרי. זה גם מפגר שאימא שלי צריכה לקנות בשר ולבשל אותו בשביל בן אדם אחד.

אגב נדמה לי שראיתי את הפרק

אבל אני לא זוכרת מה הלך שם? :) וכן להגיע לאחיך על האוכל על מנת שהוא יהיה צמחוני זו אסטרטגיה לא רעה ;)

ליסה החליטה שהיא צמחונית

כי היא התאהבה בטלה באיזה מקום כזה לתינוקות שהם נסעו בשביל מגי.. ואז היא דמיינה אותו על האש אז היא החליטה שהיא לא ורצה לעשות חיות... ואז הומר עשה ברביקיו עם מלא אנשים וליסה התעצבנה על החזיר שהוא הכין אז היא העיפה אותו.. והומר יצא לרדוף אחריו.. או אחריה.. לא זוכרת חחח וןאז היא ברחה והלכה להודי הזה.. והוא העלה אותה לגג שלו והיא פגשה שם את פול ולינדה שאמרו לה למה כדאי לה להיות צמחונית והכל.. ואז ההודי התחיל לשיר לה im sgt. pepper's lonely hearts club band i hope i will enjoy my show עם מבטא ממש מגניב.. פרק ענקקק

למעלה