רוקסטאר הניפוי

מרי לי

New member
סורי, סטנדרט כפול.. אבל בכל זאת ../images/Emo6.gif

כאילו רוקר בן 40 (נראה לי) שהיה עם כל הלהקות הכי פרועות בעולם מישהי מתחכחת בו והוא מרגיש "מחולל" וזו שיחה שכבר ניהלנו בעבר.......

Fairywitch

New member
החתימה שלך קורעת../images/Emo6.gif

אני צוחקת פה בקול רם
(הקטע של ג'ואי ורוס)

מרי לי

New member
חח תודה ../images/Emo6.gif

הייתי חייבת לשים את זה זה המשפט שהרג אותי.... אם צחקת מזה אז לחברה שלי החתימה היא:
Monica:Hey Joey, what would you do if you were omnipotent? Joey: Probably kill myself. Monica:Excuse me? Joey: Hey, if little Joey's dead, then I've got no reason to live.​

מרי לי

New member
גם זו שיחה שניהלתי בעבר חח

אני אראה לו מה זה "מחולל" עד שהוא יידע את ההבדל....

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif רק אני ממש ממש שמח?D:

הייתי בטוח שהיא הולכת לעוף ממש ממש אבל וכ"כ שמחתי כי בכ"מ לא חיבבתי את פיל ולא מעניין אותי כמה פעמים היא הייתה בבוטום אחרי ההופעה שלה של אווריבדי ארטס אני רוצה עוד הופעות כאלה ולדעתי מה שהיא לבשה אתמול היה ממש יפה
וגם ההופעה הייתה ממש טובה פיל לא מעניין אותי ולכן לא אכפת לי זאירה מוסיפה לשם גם משהו

קפיטו

New member
אני איתך..

אני מתה על האישה הזאת. אין, היא המלכה. זאירה עושה את כל האקשן בתכנית. שקוף שסופרנובה לא רוצים בכלל להעיף אותה כי היא מוסיפה את הפלפל באיך שהיא מדברת ובהופעות המוזרות שלה. לדעתיה היא הולכת להשאר איתנו עוד הרבה..

קפיטו

New member
אהמ..

ברור שאם דילאנה וסטורם (למשל. חלילה.) יהיו איתה בבוטום אז היא בחוץ. לדעתי עם זה בינה לבין פטריס\ג'וש\רייאן הם לא מעיפים אותה.

Curr

New member
אבל היא מזייפת ברמות !

איך אפשר לרצות שהיא תישאר אם היא זייפנית ברמות ? שילהקו אותה ל"אנטרפרייז" או משהו כזה.

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gif

זה כמו דוד סלם- אי אפשר להיפטר ממנה
(כותבת לכם מגן-יבנה, לא ראיתי את התכנית, כי ארזנו ונסענו
)

מרי לי

New member
לא פספסת הרבה......

הם בסוף חתכו את כל האקשן..... אם תרצי תוכלי לקרוא בקישור שנתתי מה כתב מי שהיה שם....

whatever4

New member
כשחושבים על זה..

זה לא ממש משנה. במוקדם או במאוחר כל אלה שהיו בבוטום 3 אתמול יעופו. אם פיל לא היה עף אתמול, הם היה מעיפים אותו מתישהו. והם גם יעיפו בסופו של דבר את פטריס ואת זאירה שמשמשת כאתנחתא קומית. כפי שנאמר מעליי- העיקר שמאגני עדיין בתחרות
.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif הקטע הוא

לראות כמה יותר ביצועים מהאנשים שם שאתה אוהב

whatever4

New member
נכון...

אבל הקטע הוא שלדעתי שלושתכם לא ממש טובים כך שאני לא אוהבת אף אחד מהם ולכן לא אכפת לי הסדר שבו הם יעופו.

מרי לי

New member
שלושתיכם../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

יש פה מישהו מהם שחבר בפורום....

למעלה