רוקסטאר הניפוי

מרי לי

New member
רוקסטאר הניפוי ../images/Emo58.gif

רציתי לכתוב הניפוי הגדול אבל זה יהרוס לכם קצרת גם אני עוד לא ראיתי אבל נכנסתי לפורום שלהם ומשם שלחו אותי לקרוא ספוילר שנכתב ע"י מישה ושהיה בהקלטת התכנית היתה שם חתיכת מריבה שרובה נחתכה של ג'יל וגילבי - חתיכת מריבה חברי הלהקה יצאו ל20 דקות פעמיים: כדי לדון על מי יקבל את ההדרן כדי לדון על מי עף בקיצור יותר מזה אני לא אומרת חוץ מזה שאני מצרפת קישור לפרטי פרטים על מה שהלך שם מה שכן, לא גילו שם לא מי נופה ולא מי באמת היגיע לבוטום 3, רק אמרו שהיו עוד שניים בנוסף לאלה שהראו בסוף התכנית http://www.rockband.com/forum/topic.asp?topic_id=3392 מתה על האקשן הזה אני עדיין חולה על גילבי אבל הייתי מחטיפה לו על הסיפור עם ג'יל.....

מרי לי

New member
מי עף../images/Emo35.gif../images/Emo58.gif

אני לא מאמינה
זה עוד לא הגיע אלינו אבל בפורום אומרים שזאירה נשארה.... כולם אומרים שם מעניין את מי היא דופקת..... ממה שהבנתי פיל עף..... הבוטום הם פטריס, פיל וזאירה שבסוף עוד תהיה הסולנית שלהם... היא כבר פעם שלישית בוטום ולאף אחד לא אכפת.... חוצפה

Conviction

New member
../images/Emo58.gif

שתעוף כבר!!!!! שתעוף חזרה לספינת האם שממנה היא הגיעה. היא ממש עולה לי על העצבים. אוףף. ולחשוב שהייתה להם את ההזדמנות להעיף אותה.
אני בכלל לא אוהבת את פיל. הוא כל הזמן צועק, הוא לא מופיע לטעמי, והוא די מעצבן אותי..אבל הייתי משאירה אותו על פני זאירה, ללא ספק! טוב המ, מה אכפת לי? מאגני עדיין בתחרות. זה כל מה שחשוב. D: [הא! וגם אסור לשכוח שג'ייסון שם
.]

מרי לי

New member
בקשר לתלבושת הכחולה../images/Emo58.gif

הפעם, לא ראיתי את התכנית עדיין אבל בפורום שם אומרים שהיא לובשת משהו כסף שנראה כמו וילון של מישהו... קוראים לה Z CHICK , SUPER Z וכו' ואמרא שסופרנובה שינתה את השם לסופר-זאירה חחחח לא היה אכפת לי מפיל הוא משעמם גם פטריס, למרות שאומרים שההופעה שלה הייתה מעולה הפעם אבל זה מקומם למוות שהיא הייתה 3 פעמים בבוטום 3!!! 3 פעמים!!! שנה שעברה INXS היו מעיפים מישהו אחרי פעמיים בבוטום.... ובמיוחד אחרי הופעה גרועה בבוטום... וזאירה שברה כל שיא אפשרי והכי הרג אותי גילבי
ג'יל נגעה בו בצורה מרמזת..... אוי.. כמה מגעיל לראות נשים מרמזות על סקס וזה שזאירה לובשת את החרא הזה וגונחת על הבמה וכמו שאומרים בממלכת החיות "מציגה " את עצמה... זה בסדר גמור... נהדר ..... אוף

מרי לי

New member
אמרתי כבר../images/Emo58.gif

בוטום 3 פטריס פייק פיל (שכחתי את המשפחה שלו) וסופר-Z ומי שעף זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזה זזזזזזזהההה פיל
לא זאירה

Curr

New member
אני כבר לא סומך על השיפוט [ספוילר]

זה הגיע למצב שאני לא סומך על כושר השיפוט של סופרנובה, זאירה הזו 3 פעמים עושה הופעות גועל נפש ו3 פעמים נכנסת ל3 המודחים האפשריים, 3 פעמים היא שרה סבבה לא משהו ו-3 פעמים היא ניצלת. ודווקא מעיפים את פיל בגלל שהם לא בטוחים שהוא רוצה את זה ?! לעזעזל איתם אני כבר לא סומך על כושר השיפוט שלהם.

מרי לי

New member
אתה ממש לא היחיד../images/Emo70.gif

גם אני וחוץ מאיתנו פה 80% מההודעות בפורום שלהם ככה ואנשים מחליטים להפסיק להצביע הייתי אומרת שאני מפסיקה לראות את התכנית אבל אני חייבת את מנת הגילבי שלי ואת מנת הדילנה שלי השבועיות

MoGanC

New member
בושה

פיל לא הכי אהוב עלי אבל זאירה הזאת אין לה קול,היא אפילו לא צריכה להיות בתוכנית.פטריס אני אוהב אותה! לא מאמין שהיא נכנסה לבוטום.

מרי לי

New member
ממש בושה....

לי היה יום לעכל את זה ואני רואה את זה עכשיו שוב אני כבר איבדתי את האמון שלי בהגינות התכנית הזאת...... בעצם למה באמת ציפינו עם אנשים כמו טומי לי
שהם ייבחרו להעיף את הזאת שמדליקה אותם
ככה שכמו שאני לא יכולה ולא רוצה להבין את האנשים האלה, ככה אני מרגישה עכשיו גם לגבי התכנית אני עוד יותר עצבנית על זה שגילבי מרגיש פגוע ע"י ג'יל אבל זאירה נשארת מאותה סיבה שג'יל חוטפת... מה שנשאר לי זה לקוות שדילנה תישאר ותהיה הזמרת שלהם בסוף אני מאושרת שזכיתי להזדמנות להכיר את האדם המדהים הזה חוץ מזה לא כל יום מישהו גורם לך להתרגש עד דמעות מהופעה ודילנה, תגידו מה שתתגידו גורמת לי לבכות כל פעם מחדש... זאת הסיבה היחידה שאני רואה (נו ועוד סיבה שכבר הבנתם....)

מרי לי

New member
הם מתרצים את זה בכך ש

שזאירה יותר מעניינת מפיל כי הוא משעמם וזאירה עוד כיף לצחוק עליה.... חוצמזה נראה לי ג'ייסון יעזוב יחד איתה חח לדעתי BS אבל נו טוב....

Conviction

New member
חחח..

ממש הצחיק אותי שג'ייסון עשה "וואו" כשזאירה הופיעה, וזה היה כ"כ שקוף שהוא לא התלהב דווקא מהשירה שלה..

בדויה02

New member
יש סיבה לא להבין את השיפוט

בעיקרון אף אחד מהשופטים הוא לא באמת באמת באמת מבין בווקאליות ואיכויות וזיופים... בעיניהים יותר חשוב מי עושה הופעה כאסחית... זה ככה לדעתי נ.ב- נכון שיש את הסדרה- American Idol - Young Dreams שמלכת הוילה כותבת... אז נכון זה יהיה מאאגניב אם החברה של רוקסטאר הם הכיתה של המופרעים...חח אלה שתמיד הולכים לריתוק חח סתאאםם....

darklighter

New member
בעעעע../images/Emo190.gif

טוב פיל לא כזה משהו אבל עדיין- זאירה הרבה הרבה יותר גרועה
אני לא מאמינה שאת כריס העיפו ואותה לא
הסופרנובה האלה כמו שאחרים פה אמרו לא כזה מבינים בקול וכאלה אלא רק חשוב להם הופעה כסאחיסטית וכמה שיותר "צלילות" לקהל וגלגול על הרצפה ולבוש חושפני... והם עושים אפליות כאילו לג'יל הם מעירים על הריקוד הסקסי שעשתה עם גילבי אבל גם סטורם וגם זאירה רקדו בצורה סקסית...כאילו תחליטו מה אתם רוצים

darklighter

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

זה מצחיק שבנים אומרים את זה בכלליות

למעלה