רוקי השנה

tal901

New member
רוקי השנה

השנה יהיו הרבה מוכשרים אבל מי לדעתכם יהיה הטוב מכולם? אני חושב שאודן יקח את הפרס במרחק גדול מהשאר [אני כמובן משוחד], ומי לדעתכם?

gambit forever

New member
ביזלי או אודן

כאשר אני חושב שלביזלי יש יותר סיכוי. אני לא חושב שיתנו לרודי פרננדס מספיק צ'אנסים כדי שיוכל להתחרות על התואר.

לא יודע אם זה יהיה אודן או ביזלי או מאיו

ואפילו דריק רוז מסוגל אם ישחק ביכולת שהביאה אותו לבחירה ראשונה אבל אני בטוח שרודי פרננדז בכלל לא ייתקרב להיות רוקי העונה...

STEVE NASH

New member
רודי רודי רודי!!

אני מאוהב בשחקן הזה, אני מאוד מקווה שהוא יקבל הזדמנויות להוכיח שהוא מאנו הבא[ואולי יותר?]. בכל מקרה הוא ההימור שלי.

קיר קמט

New member
ביזלי או מאיו

ראשית אני אסייג את דבריי ואגיד שלא ראיתי מספיק את רוב הנפשות הפועלות. אבל - לרודי שהרבה פה מציינים יהיו את הבעיות עם ההתאקלמות (כמה זרים כבר זכו בתואר רוקי השנה? בכל מקרה, רודי לא באותו קליבר עדיין.), לאודן יש לי ספקות בגלל הפציעות (ובגלל שאישית אני לא חושב שהוא הולך להעמיד ממוצעים כאלו מרשימים, ואני לא מאמין שיהיה גם שינוי דרסטי ודרמטי במאזן של פורטלנד..), ולגבי רוז... אני פשוט לא חושב שהוא כזה טוב ויביא לכזה מפנה. לפחות מהמשחקים שלו שאני ראיתי. ביזלי נכנס לקבוצה שיותר טובה ממה שהיא הייתה אשתקד, אבל עם שחקנים שיאפשרו לו להכנס בלי יותר מדי לחץ. יהיו עוד שחקנים שההגנה תצטרך להתמקד בהם וזה יאפשר לו את האופן לוקס שהוא יצטרך, כמו גם את העזרה ממישהו אחר שייצר עבורו מצבים. או-ג'יי מאיו.. אין ספק שהבחור חיה ומוכשר, אבל הוא גם מגיע לבור כמו ממפיס, וזה יהיה קצת כמו מקרה קווין דוראנט - יהיה לו רשיון חופשי, אתה מעמיד מספרים יפים ואללה-בבא-לה, קיבלת תעודה בסוף שנה.

גאסול היה רוקי השנה?

אם כן נתוני הפתיחה שלו לדעתי היו פחות טובים מרודי. רודי מגיע כשחקן בשל ושלם יותר מגאסול, הוא מגיע עם ניסיון ועם קבלות גם במסגרות בינ"ל מול שחקני NBA (הגמר בבייג'ין).

Orenseg

New member
מה שכתבת על ביזלי נכון דווקא לגבי רודי.

רודי שחקן נהדר ומתאים לבלייזרס (ולNBA בכלל) גם בזכות היכולות האתלטיות שלו יחסית לאירופאים אחרים, אבל בעיקר בגלל היכולת שלו לשחק off the ball: כל מי שראה את ספרד באולימפיאדה מכיר את התנועה ללא כדור של רודי, את היכולת שלו לתפקד כסט-שוטר ואת הטיפים שהוא נותן לכל החטאה ספרדית. הוא אמור להשתלב הרבה יותר טוב מכוכבים אירופאיים שחייבים את הכדור בידיים אבל צריכים להפוך לרול-פליירס (ספאנוליס, שאראס, etc.) ולכן אני מאמין שבעיות ההתאקלמות שלו יהיו פחות רציניות משל שאר הכוכבים. אני לא חושב שרודי יהיה רוקי השנה, אבל הוא בהחלט אמור להשתלב יחסית במהירות בNBA. ביזלי מגיע להיט כאופציה 2 בהתקפה ולכן ההגנה תתרכז בוייד ובו. הוא כוח אש משמעותי יותר ממריון, מהאסלם או מכריס קווין (היום פורסם שקווין חתם מחדש בהיט).

Oxycodone

New member
ביזלי או אודן

גם חברה שהתחילו שנה שעברה נחשבים עדיין רוקיז ? אם כן אני צופה לעונה טובה של אל הורפורד ורוקי השנה סטאקי !!

tal901

New member
../images/Emo207.gif סם קאסל

עוד עונה לחייזר המוזר הוא התחיל את הקריירה עם שתי אליפויות, ואולי יפרוש עם עוד שתיים. סימטרי הבחור.

chaiel

New member
לא רודי!

מה עשיתם ממנו?! אז היה לו משחק טוב מול USA! גם לקרלוס ארויו היה (והוא אפילו ניצח) ותראו איפה הוא עכשיו!

yuvalgolanorgil

New member
גם קרלוס אריו היה יכול לקחת את רוקי השנה

כמו שאנתוני פארקר אמר פעם שזה הכל עניין של הזדמנויות בNBA ...

STEVE NASH

New member
מה? היה לו משחק טוב מול ארה"ב? בגלל זה?

לא. רודי הוא שחקן שאני עוקב אחריו הרבה שנים. כבר לפני חמש שנים הוא פתח בחמישייה של חובנטוד, בגיל 18. משם הוא ניהיה סופרסטאר, הפציץ מכל מקום אפשרי וסחף את בדאלונה ליול"ב קאפ ולגביע ספרדי עם עונה מדהימה. המשחק מול ארה"ב הוא רק בונוס מבחינתי, אני אמרתי שרודי יהיה רוקי העונה הרבה לפני הגמר המדובר, ולדעתי יש לו את כל הכלים לעשות את זה.

למעלה