שלי סטאקי/סשונס דוראנט/ניק יאנג ת'אדוס יאנג/ת'ורנטון גרין/צאנדלר סקולה/הווז
ק קובי שושן New member 22/1/09 #18 שלי סטאקי/סשונס דוראנט/ניק יאנג ת'אדוס יאנג/ת'ורנטון גרין/צאנדלר סקולה/הווז
S STEVE NASH New member 22/1/09 #20 שלי סטאקי, ברוקס דוראנט, ניק יאנג גרין, צאנדלר תורנטון, ת'דאוס יאנג סקולה, הווז גם לאנדרי יכול להכנס. מוריסון?? הוא לא עונה שלישית בכלל?
שלי סטאקי, ברוקס דוראנט, ניק יאנג גרין, צאנדלר תורנטון, ת'דאוס יאנג סקולה, הווז גם לאנדרי יכול להכנס. מוריסון?? הוא לא עונה שלישית בכלל?
O Or Amit New member 22/1/09 #22 הפסיד את כל העונה השניה בליגה ולכן נחשב לשנה שניה בדיוק כמו שאודן נחשב לרוקי
T tristan79 New member 22/1/09 #25 הסגל שלי חמישייה: סטאקי- דורנאט-גרין-צ'אנדלר-סקולה ספסל: סשונס, ניק יאנג, ת'אדיוס יאנג, ת'ורנטון, הווז
הסגל שלי חמישייה: סטאקי- דורנאט-גרין-צ'אנדלר-סקולה ספסל: סשונס, ניק יאנג, ת'אדיוס יאנג, ת'ורנטון, הווז
R rapgamer4ever New member 23/1/09 #33 שלי: סטאקי-גרין-דוראנט-סקולה-הווז (שוב- לא ה-5 הטובים אלא אילוצי עמדות) אחריהם ברוקס-ניק יאנג-תורנטון-לאנדרי-מגוויר (הסנטר היחיד שנשאר)
שלי: סטאקי-גרין-דוראנט-סקולה-הווז (שוב- לא ה-5 הטובים אלא אילוצי עמדות) אחריהם ברוקס-ניק יאנג-תורנטון-לאנדרי-מגוויר (הסנטר היחיד שנשאר)
O Oxycodone New member 22/1/09 #10 וואו השנה זה יהיה משחק טוב מי יותר טוב הרוקיז או הסופומרס ? מעניין אולי הרוקיז יותר טובים ?
O Or Amit New member 22/1/09 #19 יש לי הרגשה משונה שהרוקיז יקחו. אני אהיה יותר ספיציפי, יש לי הרגשה שזה יגיע לקרב אקדוחנים של מאיו מול דוראנט ושבסופו של דבר מאיו ורוז יקחו את המשחק.
יש לי הרגשה משונה שהרוקיז יקחו. אני אהיה יותר ספיציפי, יש לי הרגשה שזה יגיע לקרב אקדוחנים של מאיו מול דוראנט ושבסופו של דבר מאיו ורוז יקחו את המשחק.
Q QuickSilverAviv New member 22/1/09 #28 לי יש הרגשה שאודן הולך לתת משחק-משחק אין אף שחקן בסופרמורס שיכול לו, ואודן טוב במשחקים גדולים(גמר המכללות).
לי יש הרגשה שאודן הולך לתת משחק-משחק אין אף שחקן בסופרמורס שיכול לו, ואודן טוב במשחקים גדולים(גמר המכללות).
O Oxycodone New member 23/1/09 #29 לא יודע לסוסופמארס יש 3 שחקנים שיכולים להפציץ בלי חשבון : סטאקי , דוראנט וסקולה..יהיה קרב אם הם יאבקו במשחק. שגם יכניסו את הרוקי של אורלנדו ! את לי חח
לא יודע לסוסופמארס יש 3 שחקנים שיכולים להפציץ בלי חשבון : סטאקי , דוראנט וסקולה..יהיה קרב אם הם יאבקו במשחק. שגם יכניסו את הרוקי של אורלנדו ! את לי חח
D dumby the wizard New member 23/1/09 #30 גם ת'דיוס יאנג, גרין ות'ורנטון נותנים הופעות ממש טובות לפעמים...
O Oxycodone New member 23/1/09 #32 קרב די מרתק אתה שם מולם את דרק רוז , קורנטי לי , מאיו ביזלי ואודן די שווה כוחות , אבל לסופומרס יש שנה יתרון של נסיון בליגה
קרב די מרתק אתה שם מולם את דרק רוז , קורנטי לי , מאיו ביזלי ואודן די שווה כוחות , אבל לסופומרס יש שנה יתרון של נסיון בליגה