רוקיז-סופמורס

Or Amit

New member
רוקיז-סופמורס

זה רק אני או שבאמת המשחק הזה השנה יכול להיות מעניין יותר מהמשחק ה"אמיתי" (למעט וייד-בראיינט ולברון-בראיינט ואולי שאק-הווארד אין באמת מצ'אפים מעניינים). את מי אתם הייתם בוחרים למשחק? (חמישה מתחילים וחמישה מחליפים)

Or Amit

New member
רוקיז - תבחרו 10

או ג'יי מאיו דרק רוז ווסטברוק ביזלי גורדון אוגוסטין ב. לופז ר. לופז גאסול רודי תומפסון צ'אלמרס ג'ורג' היל לאב אודן ספייטס מבאה א-מוטה קורטני לי דרל ארתור ניקולה באטום

Or Amit

New member
הבחירה שלי

מאיו רוז ביזלי רודי (הייתי מכניס את ווסטברוק, אבל רודי מוגדר גם כפורוורד, מאיו רוז ו-ווסטברוק לא) ב. לופז ----- ווסטברוק גורדון אוגוסטין גאסול לאב ומה יצא? שאודן נשאר בחוץ זה מה.

EizoTop

New member
:)

רוז - מאיו - ביזלי - ארתור - אודן ווסטברוק - צ'אלמרס - לאב - באטום - לופז מניו ג'רזי

שלי

רוז מאיו אריק גורדון (הרכב רוקיס יכולה לשחק עם שלושה נמוכים) מארק גאסול ברוק לופז ספסל : ווסטברוק ביסלי אגוסטין צלמרס אודן ללאב וקורטני לי יש פחות מחודש להוכיח לי אחרת

הבחירה שלי

PG דריק רוז (ראסל ווסטברוק) SG או ג'יי מאיו (אריק גורדון) SF מייקל ביזלי (רודי פרננדז) PF ברוק לופז (קווין לאב) C גרג אודן (מארק גאסול)

King LBJ

New member
שלי

רוז מאיו רודי ביזלי ב. לופז לספסל את גורדון, ווסטברוק, לאב, תומפסון וצ'אלמרס

STEVE NASH

New member
שלי

רוז, ווסטברוק מאיו, גורדון רודי, ביזלי גאסול, אמבה א- מאוטה לופז, אודן באמת שמחזור הרוקיס העונה עמוק בטירוף. באותה מידה שהכנסתי את אודן או לוק רישארד הייתי יכול להכניס את תומפסון או אוגוסטין, או קורטני לי או באטום... מחזור מוכשר.

Orenseg

New member
שלי

רוז/ווסטברוק מאיו/רודי ביזלי/באטום לאב/עמבה מוטה אודן/ב. לופז

tristan79

New member
הסגל שלי

חמישייה: רוז-מאיו-פרננדז-ביזלי-ברוק לופז על הספסל: ווסטברוק, צ'אלמרס, גורדון, לאב, אודן

rapgamer4ever

New member
שלי

רוז-מאיו-רודי-ב.לופז-אודן (לא ה-5 הכי טובים, פשוט אין מועמד ממש מוביל ב-SF) ווסטברוק-גורדון-ביזלי-לאב-גאסול

shaharha12345

New member
לדעתי...

רוז,ווסטברק מאיו,אוגוסטין ביזלי,רודי ברוק לופז,לאב אודן,גאסול

Or Amit

New member
סופמורז - תבחרו 10

דוראנט גרין ת'ורנטון צ'אנדלר ת'אדוס יאנג סטאקי סקולה ניק יאנג הווז קוק סשונס ברוקס לאנדרי סי.ג'יי ווטסון קונלי מון אפללו נואה אדם מוריסון דומניק מגווייר

Or Amit

New member
הבחירה שלי

סטאקי דוראנט גרין צ'אנדלר הווז ---- סקולה ת'ורנטון יאנג א' יאנג ב' סשונס מון יאלץ לצפות מהספסל

אני

סטאקי דוראנט גרין תורנטון סקולה צנדלר ניק יאנג מון הווז ברוקס

הנה

PG רודני סטאקי (ראמון סשנז) SG קווין דוראנט (סי ג'יי ווטסון ) SF אל ת'ורנטון (ג'ף גרין) PF ת'דיוס יאנג (ווילסון צ'אנדלר) C לואיס סקולה (ספנסר האווז) האמת שאני לא בטוח אם

King LBJ

New member
שלי

סטאקי דוראנט גרין סקולה הוווז ספסל: ת'ורונטון, ת. יאנג, צ'אנדלר, ניק יאנג, מון

למעלה