רוקדת אהבה....

פ ש ו ט י

New member
רוקדת אהבה....

לרקוד עד כלות הנשמה את אותם צלילים המחישים נשימה, בגוף רוטט בחום התשוקה יוצקת אל תוך לבך את להט קרבתה.... בשיער הפרוע נחשים של זהב עגלת זיעה מפסקת ריסיה כלהב, שפתיה באודם השני ייפשקו , היא רוקדת אהבה עד חייה יופסקו.....

GALI02

New member
אהבתי. כתיבה מאוד יפה../images/Emo45.gif

אפשר ממש לדמיין בראש את הריקוד הנהדר הזה

טאKילה

New member
פשוטיייייייי אהבתי..../images/Emo23.gif

ריקוד מדהים מסעיר מלא צלילים ומנגינה ורטט ריגושים בלב תשוקה ואהבה עד כלות הנשמה, אהבה רוקדת שלעולם לא תפסק המנגינה הזו.. המשתרגת בתאווה ידיים בידים כבולות בתנועות וערגה לתת לגוף להתפתל הריקוד הכרחי לקיום הנפש עד אחרית.. כייף לקרוא את כתיבתך..

danistar

New member
אהבתי את המילים ../images/Emo9.gif

ואפילו הלחנתי את זה בראשי .. מזכיר לי את שירי הצוענים של ירדנה ארזי

netush18

New member
מדהים!!

שיר מדהים!!! במקרה בכלל פתחתי את הקישור לשיר הזה..וזה ממש ממש יפה! הלוואי ולי היה את הומץ לפרסם כך את השירים שחבויים בי מאחורי דלתות סגורות...

...Blue

New member
ארקוד איתך..

ארקוד אותך הלילה לבל תפרי נדרים שנאמרו מבדל שפתייך בליל אמש ואנשק אותך הלילה לבל ימריאו השתיקות שנסקו מעל עינייך בנתיב קרני השמש.. אשחק איתך הלילה ואחבור לחום גופך שרקד בי בשנתי על יצועך ואוהב אותך הלילה פן יפוגו רגעים שנתפרו מזמן שאול ברקודך.. }{

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום שיחות אל תוך הלילה במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

טאKילה

New member
לך ולו ../images/Emo25.gif אתם..

שניכם שילוב מדהים ,הריקוד שלכם מעלה חיוך, מוכשרים ברמה מדהימה ,כל פעם אני מוקסמת מחדש..
ערב טוב..

למעלה