>>>>רוקדים בעיתונים<<<<

מה קרה מאמי?? כואב?

כואב לך שהיא מצליחה יותר ממירית? למה את מגיעה לרמה כל כך נמוכה..אומנם מאשה לא מושלמת..אבל...היא כוסית לא נורמלית! ורקדנית מהדימה..מה שבטוח יותר יפה ממירית...אבל....זאת דעתי. איש איש בעדתו יחיה.

אתם שוכחים רק דבר אחד

אומנם שירלי ומורן נראות כרגע יותר טוב ממאשה אבל מאשה רק בתחילת דרכה!!! אני בטוחה שבעזרת השם היא תגיע רחוק מהתוכנית הזאת..ויפתחו לה שערים לכל מיני דברים.(דוגמנות,משחק וכ'ד) לדוגמא :רונה לי...מרקדנית נהפכה להיות הרבה דברים..ותראו את ההבדל ביופי שלה..איך היא התחילה..ואיך היא נראת עכשיו... חוץ מזה שמתה תמונה שלה עם שיער בצורה הזאת... אממ תראו תתמונה הזאת---------> ואת התמונה שיש בפנאי פלוס...היא יצאה מהממת והתמונה בשער של חולון בת-ים!!! אמאא

מאשה---->

שלמות זאת לא מילה גסה-------------------> ובקשר למירית...אממ לא נעים לי אבל...היא נראת רע מעוד... ממש לא יפה אבל.....אני מצטטת "על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח" "מירית נראת כמו קוקסינל" באמת שזה ציטוטים מהפורום... לדעתי היא חמודה.לא יותר.

rocard

New member
כנראה שבאמת הוויכוח חסר תועלת

כנראה שאת נרשמת במאי 2006 לפורום מתוך מניעים נסתרים, וזה לגיטימי. "להריץ" מתמודדת אחת תוך כדי שליחת רפש לעבר כל האחרים - זה ניצול לרעה של הבמה שהפורום מעניק לדעות. ומי שאמר שמירית היא מדהימה היה לא אחר מאשר גיא אריאלי, בתוכנית הבוקר של ג'ודי ניר מוזס, מה לעשות - בדיוק ככה !!! זה שאת מצטטת רפש שאחרים עלומים כותבים לא עושה אותך "נקייה" יותר.

rocard

New member
קודם כל בהצלחה והלוואי שתפרוץ הלאה

ותהיה כוכבת גדולה. אני מאחל לכולם. התמונה אגב נלקחה כמות שהיא מהאתר הרשמי של התוכנית. היא רקדנית טובה ואני מאוד אוהב את הריקוד של גיא אריאלי. תבדקי בפורום אבל בתחילת הדרך כתבתי מפורשות שבתוכנית הראשונה הם היו הכי טובים (רק שבתוכנית השנייה - מה לעשות היה חלש מאוד), והחלטתי להצביע לזוג אחר, לרז מאירמן, מסיבות שפירטתי בפורום. הנקודה היא שלדעתי את כמעריצה של מאשה ושל גיא לא יכולה "בכל מחיר" לעוות את המציאות. ולהיראות כמו מורן אטיאס - היא לא תיראה אף פעם, מה שלא אומר שהיא לא יכולה להצליח, ונהפוך הוא. אז - "שלא יעבדו עליכם"

צודק 100 אחוז

לא שאני חס וחלילה נגד רז ומירית...פשוט להבהיר לך שכל אחד יכול להראות טוב אם קצת טיפוח וקצת איפור.... מירית לדעתי נחמדה מאוד... הריקוד שלה הראשון לדעתי לא היה משו לעומת הריקוד השני שהצבעתי גם לה וגם לגיא אריאלי!! יש שיפור גדול מאוד... אבל לדעתי בתור צופה נלהבת של התוכנית.אני עוקבת אחרי העיתונים והכתבות..לדעתי מאשה היא הדבר הבא בהצלחה גם לכל משתתפי התוכנית. ומי אמר לך שמורן אטיאס בתחילת דרכה נראתה מושלמת כמו עכשיו? לדעתי מאשה רק מתחילה לכנס לקטע הזה.ואני מקווה מאוד שהיא תצליח בו. כי נתונים יש לה! ------------------------------->

Deanb

New member
../images/Emo45.gif בהצלחה לכל המתמודדים וחבר'ה

תפרגנו לכולם במקום למתוח ביקורות ולחפש ויכוחים

אתה טועה.

נרשמתי לתפוז בתקופה האחרונה מכיוון שלא היה לי מחשב.. רגע,לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד בזה? ו..למה אתה קורא לזה ויכוח? מדברים כמו אנשים נורמלים.

tamariku

New member
רעיון

הי מאיה את לא צריכה לצלם את הכתבה ולפרסם, אבל אולי תשתפי אותנו במה שהיה רשום שם, כך שלכולנו יהיה מידע (פחות או יותר בראשי פרקים)

רעיון מעולה

יפה אהבתי...רק יקח לי קצת זמן לעלות את זה..פשוט אני עמוסה בזמן האחרון...בקווה שבזמן הפנוי הראשון שיהיה לי אני יעלה את זה...

ממ אוקי..

רק...אפשר להבין למה? יענו בכל פורום בתפוז כן אפשר לסרוק וכאלה. אוקיי וויתרנו על הרעיון ועברנו להכתיב את מה שרשום בעיתון לפורום..וגם זה לא....אפשר לדעת למה?

tamariku

New member
למה לא?

היא לא צריכה לרשום מילה במילה רק את הרעיון הכללי. מה הבעיה עם זה?

ortalushit

New member
נו נכון ...

אבל את אמרת שהם מבת - ים .... הם לא מבת - ים , הם מחולון ! יש הבדל ...

למעלה