>>>>רוקדים בעיתונים<<<<

>>>>רוקדים בעיתונים<<<<

כל תושבי חולון,בת-ים יכלו לצפות בסופשבוע זה בעיתון.."חולון בת-ים" ולראות שמה את שלושת הרקדנים הבת-יימים.... קיריל סיבולפוב פולינה צ'יקטונוב והכתבה העיקרית הייתה על --מאשה טרויאנסקי-- שכיכבה השבוע גם בעיתון המרכזי "פנאי פלוס" אמאא היא יצאה מעלפתתתתתתת נחזור לחולון בת-ים...הייתה להם כתבת שער...יענו הם הופיעו בשער...ואיזה 4 5 עמודים של כתבה... נדהמתי לקרוא מה שהיה רשום שמה כל מיני דברים על חיהם של הרקדנים לפני-ואחרי התוכנית (יענו אחרי הכניסה) החיים שלהם התהפכו 90 מעלות..לטובה...ו....יש צדדים רעים...כמו פרידה מזוגיות וכ'ד...שווה קריאה!! כל המתענין יכול להשיג עיתון זה...ולהנות בידיוק כמוני... שבוע טוףףףף

דנטל

New member
אל תפרסמו פה!

זו עבירה על זכויות יוצרים. תחפשו את זה באינטרנט, אם יש, ואפשר להביא קישור. רק בדרך הזו זה מותר.

LiTtLe JaP

New member
אסור לעלות סריקות כי בעצם לכל

עיתון יש זכויות יוצרים, ועצם זה שמעלים אותן פה, זה יכול לגרור לתביעה וסתם בלאגנים
אבל בדר"כ את הכתבות האלה מעלים גם בYNET וNRG אז אפשר לחפש קישורים

לא, הכוונה שלי היתה ל-../images/Emo203.gif

"אבל בדר"כ את הכתבות האלה מעלים גם בYNET וNRG", האתר Ynet מפרסם כתבות מפנאי פלוס, ידיעות אחרונות ושאר העיתונים של ידיעות אחרונות, והאתר Nrg כנ"ל רק למעריב (מעריב לנוער וכו').

LiTtLe JaP

New member
../images/Emo11.gif

התשובות בדר"כ הן אותן התשובות
עדיף לא לעשות באלגן בגלל כתבה אחת
האלה אם כן מישהו מתנדב לספר לנו באופן כללי, אם היה שם איזה "סקופ"

דנטל

New member
אל תגידי לי בכל הפורומים

כי לפחות בעוד 4 פורומים אסור... אלה שיש לי בחתימה
. בכל מקרה, זה אסור על פי חוקי מדינת ישראל! תפוז הוא פורטל שומר חוק. אם יש פורום שמעלים בו כתבות סרוקות ללא אישור מפורש של מי שכתב את הכתבות, המנהלים שם צריכים לקוות חזק חזק שלא יתפסו אותם, כי אחד מתפקידי המנהל הוא לדאוג שלא יעלו כתבות סרוקות.

elina12

New member
רק אם רשום שם שאסור לצלם או ...

להעתיק משם אז זו עבירה על זכויות יוצרים.

nirK10

New member
לא חייב להיות כתוב שם...

לידעיתך. אתה יכול להתבע על הפרת זכויות יוצרים מעצם זה שהשתמשת בעיתון וסרקת אותו... עשית בו סוג של שימוש מסחרי....

מאשה פשוט מושלמתת (כנסו)

אתם לא מבינים כמה יופיי יש בבחורה הזאתת !!!! אמאא אני חולהה עליהה מאששששה תעשי לי שפגטטטטטטטטטט בהצלחה לך ולגיאאאאאאא המוששששששששלללללללללללללללללם

rocard

New member
על טעם וריח .....

הפינה לשיפוטכם. איש איש ודעתו הוא. אני חושב אחרת. זכותי.

rocard

New member
מצד שני יש דברים שלא מתווכחים עליהם

כמו - מורן אטיאס.

MeetLofe

New member
אני יכול להתווכח איתך על מורן אטיאס

והרבה. כי היא לא עושה לי אתזה בכלל. לעומת זאת יש נשים שלא מתווכחים עליהם כמו נטלי פורטמן,אליסה מילאנו,טיירה בנקס וכו'..

ortalushit

New member
התכוונת מאשה תעשי לי כלב ...

המאשה הזאתי אשכרה כמו הכלב הזה שיש במכונית ... שמהנהן עם הראש שלו .. חח נשבעת לכם ! תסתכלו עליה פעם אחת ותראו שהיא כל הזמן מניעה את הראש למעלה - למטה ..

למעלה