רוצים שלום?

Jeki....

New member
רוצים שלום?

שלום לכל נוער הישראלי שחולם שלום רוצה שלום וחושש ממלחמה...... דווקא בתקופה שכזאת אנחנו בני הנוער הדור שיקכע את העתיד לא עושים שום דבר כדי להוכיח שאנחנו באמת רוצים את השלום אבל לקבל אותו בלי מלחמה במקום להקים עצרת בני נוער למען השלום אנחנו יושבים בחדרנו הקט ושומעים אביב גפן....כך אי אפשר להוכיח את הרצון את הצמא שלנו לשלום מקווה מאוד שנתתי לכמה מכם קצה חוט למחשבה ``ג`קי``

אין מה להוסיף.

זה יפה שאת\ה רוצה שלום... אבל חבל שבצד השני האג`נדה שלהם סובבת סביב השאלה איך להרוג תינוקת בת עשרה חודשים. התמונה שמצורפת היא לא כ``כ מומלצת לצפייה. שאלוהים ינקום את דמה של שלהבת. אמן. שהעולם יראה, ושהעולם ידע מי פה הנבל!

פו-הדוב

New member
תגובה לליאור- למה הם בכלל חיים שם?

ליאור אני מסכים איתך שלרצוח ילדה בת עשרה חודשים זה המעשה הכי שפל שיכול להיות בעולם, אך מצד שני לגדל ילדים בחברון זה לא שיא הגאונות, אז עם כבר אנשים מטומטמים וחיים שם אז שלא יגדלו שם ילדים. הילדים הללו שמחונכים בחברון הם כמו מתאבדי חמאס, הם עוברים שטיפת מוח ע``י ההורים שלהם, ולאחר מכן הולכים לשרוף חנויות של פלשתינאים,להכות ולירוק על חיילי צה``ל שמגינים עליהם, אז מה לטעמך צריך לחשוב חייל צה``ל שמגן על בני-אדם שבתמורה יורקים עליו? לסיכום הפלשתינאים הם נבלים גדולים אך גם יושבי חברון הם לא טלית שכולה תכלת ולכן יש לפנותם משם אפילו בכח בהקדם האפשרי או לפחות את ילדייהם,כי אם לא יעשה כך השטיפת מוח תימשך ובעוד עשר שנים אחד מהם ירצח ראש-ממשלה פה(וכולי תקווה שהנבואה שלי תתפוצץ לי בפנים). ביי אסף

AirOHead

New member
הכל בעיה של הממשלה

ובזמן הזה אנשים נהרגים בישראל אבל גם פלשתינאים נהרגים.

תגובתי בנידון :cool:

אז מה אתה רוצה? שלא נתיישב באיו``ש ואזח``ע? הרי ההתיישבות היהודית היא שקובעת את גורלנו. אם אני מדבר בגישה שלך אז: איזה מטומטמים מגדלים ילדים ברמת הגולן??!?! הרי כבשנו את המקום... בעיקרון, כל הישובים כדוגמת קצרין, הם התנחלויות!!! בכלל, כמעט כל הארץ התנחלויות... כבר מאז 48`. וההורים שלי גם סתומים שמגדלים אותי בגבעתיים... התנחלויות ראויות לגנאי! אני לא רואה שום סיבה לא לגור בקרית-ארבע עם ילדים או בלי ילדים. אתה רוצה שניתן לפלשתינים את מערת המכפלה? שיעשו שם שמות כמו שעשו בקבר יוסף?! מה אתה חושב? שהם רוצים שהילדים שלהם ירצחו ע``י צלפים? זכותם לגדל את הילדים שלהם איפה שבא להם, מתי שבא להם, כל עוד זה לא נוגד את החוק. חכם מי שאמר: ``איש באמונתו יחיה``. בקשר לחיילי צה``ל- אתה לא מדייק. אתה בטח חושב שמה שראית בטלויזיה, כאשר מתנחל צועק על קבוצה של אנשים במדים, אלו היו חיילים. תבדוק שוב ותראה שאלו היו שוטרים. לפי מיטב ידיעתי חיילים מקבלים יחס טוב מאוד בחברון. אני מניח שפינוי התנחלויות יביא את השלום, נכון? לא נכון. תתן להם (לפלשתינים) את קרית-ארבע, הם ירצו את ירושלים. תתן להם את ירושלים, הם ירצו את חדרה. מעגל הקסמים הזה לעולם לא יגמר... מה תאמר כאשר יבוא יום, ופצצות מרגמה יפלו על אשקלון, וחס וחלילה ילדים יהרגו? גם במקרה הזה ילדים צריכים להתפנות? שטיפת מוח? אני עדיין לא ראיתי תושב חברון יהודי הולך ומפוצץ את עצמו במרכז בית לחם\רמאללה\עזה. אפילו לא ראיתי מכונית תופת ביריחו... כאשר דברים כאלו יקרו, תוכל לבוא בטענות עד מחר... ברוך גולדשטיין? מטורלל שאפילו לא ראוי לציין את השם שלו... קיצוניים וחולי נפש יש בכל מקום. כנ``ל לגבי יגאל עמיר ימח שמו. שבת שלום לכל עם ישראל, ליאור.

N0

New member
מי הנבלים ?

מי שצלף בילדה הקטנה בת השנתיים הוא נבל! N0 לא מכחיש להפך. אבל מה עם עשרות ילדים וקשישים ערבים , שמתים כל יום מחרפת רעב שחיים כל יום בלי אוכל (מישהו אמר כמו בשואה) כי המדינה שלך לא נותנת להורים שלהם לצאת לעבוד, לצאת ולהשיג אוכל לילדים שלהם, מי ששם את ההסגרים האלה על השטחים הוא נבל! מה שאומר שכל המדינה שלך מנוהלת על ידי נבלים שיש לך אירגון טרור שאת קוראת לו צבא שחצי מהאנשים בוא הם נבלים. אז להם יש נבל אחד או שניים שעושה כותרות, אבל לך יש עשרות נבלים שכל כך התרגלו למעשים שלהם שאף אחד כבר לא שם לב חוץ מהאנשים שנפגעים מזה. וחס וחלילה התנחלויות מחוץ לחוק ? אז למה קוראים לזה התנחלויות ? למה באים שוטרים ומפנים אותם ? כי זה חוקי. ואת יודעת למה את לא רואה דוסים הולכים ומתפוצצים בעזה ? כי הם בכלל לא מאמינים בכל הזבל הזה. כל מה שמעניין אותם זה לשתות כסף מהמדינה .הערבים מאמינים במה שהם עושים והם רואים כל יום את הילדים שלהם מתים מהמשטר הישראלי הז הם הולכים ומקריבים את החיים שלהם בשביל מה שהם מאמינים בוא. וברוך גולדשטיין ? את יודעת שלפני הטבח במערת המכפלה , לא התפוצצו אוטובוסים ? תבדקי את זה המחבלים היו הרבה יותר מתונים אז, נכון הם עדיין הרגו יהודים אבל בקטן. ודרך אגב שימי לב שבפורים יש הרבה מתנחלים שחוגגים את מה שברוך גולדשטיין עשה ומכנים אותו צדיק. אם זה לא מעודד את הילדים שלהם לעשות את מה שהוא עשה אז מה כן? N0

Colonel AK

New member
על סכינאים, אנשי תועבה וערפאת.

טוב... אז קודם כל: אני בן. והחלפתי את הניק! (אולי עכשיו זה יהיה יותר ברור) בקשר להודעתך: דבר ראשון, אל תבין אותי לא נכון, אני חילוני שלומד בבית ספר חילוני באיזור המרכז (ולא בהתנחלות!). דבר שני: תן לי לשתף אותך בכתבה שלכדה את עיני בעיתון ``מעריב``, בתאריך 15.3 . למר ערפאת, וליד ימינו, מר מוחמד ראשיד, יש בשליטתם רכוש ששוויו 20 מיליארד דולר. אתה קולט את זה? בחשבון בנק בשויץ, בבתים בכל העולם וכו`. עכשיו השאלה שבטח עולה בראשך היא...מה זה קשור? כשלאנשים שלו אין אוכל, מר ערפאת לוקח לעצמו את כל הכסף שמגיע ``מהאחים הגדולים`` (ערב-הסעודית, עיראק...) ולא נותן גרוש לנתיניו. ככה ישנו מצב שכל האשמה נופלת על ישראל, ואנשים כמוך קונים את הלוקשים האלו. 20 מיליארד דולר! אולי לפני ההשתוללות של איש התועבה מחברון לא התפוצצו אוטובוסים, אבל אז כנראה לג`יהאד האיסלאמי ולחמאס היו שיטות יותר ``פרימיטיביות``. על המושג ``סכינאי`` שמעת? בטח שלא... אתה לא טורח לבדוק דברים לפני שאתה מפזר מילים כמו ``המחבלים הוי מתונים אז``. בשנת 93`, בערך חודשיים לפני הטבח המתועב הזה, נרצחו ע``י ``סכינאים`` 47 ישראלים, ו-86 נפצעו. חודש מארס במיוחד היה קשה, ובו נרצחו 14 ישראלים! חוצמזה, נגיד שהם לא התפוצצו באוטובוסים בשנת 93`, אז מגיע להם פרס? מדליה? גביע? הם טרוריסטים, ואתה מנסה עוד איכשהו להפוך אותם למלאכים טובים! בקשר לבני עוולה שחוגגים את מה שברוך גולדשטיין עשה, התיאור הכי מתאים להם הוא חמורים. להרוג 29 מתפללים ערבים ניתן להגדיר את זה כך, ואני מצטט את יצחק רבין ז``ל, דאז ראש הממשלה: ``איש החמאס היהודי, שהמיט קלון על כולנו, אני אומר לו ולדומיו- אתם לא חלק מקהל ישראל, אתם עשב שוטה, אתם נטע זר, אתם בושה לציונות וחרפה ליהדות``. אני 110% תומך בדברים אלו. אבל מר N0, בבקשה ממך....אל תמהר לעשות הכללות. שיהיה לך יום טוב ליאור

goldy

New member
המתישבים בחברון עושים לך טובה גדולה

בזכותם החזית נמצאת אצלם ולא אצלך! אם לא הם אתה יכול להיות בטוח שהחזית היתה אצלך, ואז אתה היית מרגיש איך זה לגור בגילו. אתה יכול להודות למתיישבים (ולא ``מתנחלים`` כמו שהתקשורת השמאלנית קוראת להם) שמחזיקים את החזית אצלם. חבל ששמאלני כמוך לא ייקלוט זאת לעולם

goldy

New member
אני מוכן לגלות לך סוד

טוב, במקום סוד אני ארמוז לך: 48 56 67 73 82 91 תאמין לי שאם הייתי יודע שישראל יכולה לשרוד כמו ארה``ב הייתי מזמן מוחק כל התנגדות כלשהיא של ``פלסטינים`` ומוציא כל ח``כ ערבי שהוא אל מחוץ לחוק. (במיוחד את עזמי בשארה) (אתה מעל גיל 30-40?)

erlich

New member
גולדי רמז

ציטוט מההודעה של ג`קי. ``אנחנו בני הנוער``. אבל אולי אני קופץ למסקנות. ואולי זה ישמע לכם כהסתה, אבל לפי דעתי שני האנשים שיצרו לא מעט בעיות ואולי צריכי להיכנס לכלא על בגידה הם: בן עמי - שהעביר מידע מודיעיני משטרתי לח``כ ערביים בזמן המהומות ואחרי. ביילין - שסתם מתקשר לעזה כל פעם שאנחנו יורים עליהם בשביל לבקש סליחה. סתם כי רשמת על ח``כים ערביים. סבא שלי פעם אמר: ברגע שנתנו להם להיכנס לממשלה הם עשו מה שעשו בגרמניה עם המפלגה הנאצ``ית. אנחנו בעצם מביאים עלינו את סופנו. והכל בשם הפלורליזם. אבל בגלל שהחלטתי שאני אשתדל שלא לרשום הרבה הודעות פוליטיות אני לא אמשיך. ארז.

goldy

New member
שכחת את יוסי שריד ושמעון פרס:

שניהם שמאלנים קיצוניים בצורה מחרידה: יוסי שריד - הפלסטינים משתקים זה זמן את כביש מספר 90 באזור בקעת הירדן (או עמק יזראל, אני לא זוכר כבר) הם יורים על המכוניות, אז אם נוסעים שם אז נוסעים מהר ואז המשטרה רושמת דו``חות. (דבילי נכון?) פעם מישהיא נסעה עם חלון פתוח ומחבל השחיל לה בקבוק תבערה לתוך המכונית. כמובן שכל המכונית התלקחה והאישה ניצלה בנס. היא ניסתה לכבות את פניה אבל הרגישה שהיא מורידה לעצמה את העור. (מפחיד כמו שזה נשמע) ומה יוסי שריד אמר? (ואני שמעתי אותו בשידור חי בערוץ 2) ``בסך הכל קומץ מחבלים...`` מה קומץ? האישה כמעט נרצחה ואתה קורא לזה קומץ? תתבייש לך! שמעון פרס - מבחינתי היו לו הימים הגדולים שלו. הגיע זמנו של הלוזר לפרוש!! הוא כ``כ נדיב כלפי עראפת, עד כדי כך, שאני בטוח שעראפת משלם לו, הוא בוגד בישראלי, שמאלני קיצוני שכמוהו!

Colonel AK

New member
קאזוס בלי, שריד וכביש מס` 90.

כרגע אני רואה את מר שריד ב``משעל חם`` והאידיוט הזה אומר שתושבי חברון מסכנים את ילדיהם לצרכים פוליטיים... על האידיוטיזם של השמאלניזם אין מה להוסיפיזם. חחחחחחח.... ``כיבוש אבו-סנינה = קאזוס בלי``.... מטומטם... דרך אגב: כביש #90 זה בבקעה... שבוע טוב לכל בית ישראל ליאור

למעלה